Güzel miş görüntüler.
Arkadaşlar Atlanta HDBOX'un Görüntü Kalitesini Merak Edenler Altta Verdigim Linkten Samsung 6.0 Megapixsel Kamera İle Vestel 106 Ekran Full HD Tv den Çekilmiş Ekran Görüntülerini Resimleri İndirebilirler .
50 Adet Yüksek Çözünürlükte Resim Var HD ve SD Kanallarından Karışık Olarak Çekilmiştir.
DOWNLOAD LİNK:
Alternatif Link ;
Düzenleyen ÖzgürcaN : 16-09-2010 at 19:28 Sebep: Güncelleme
Güzel miş görüntüler.
Sayın Özgürcan,
TF1 HD yayınını hangi uydu hangi transponderden alıyorsunuz? İstanbul'da 3 metre Astra 19 derece çanak var, o yayını mümkün değil alamıyorum. Bildigim kadarıyla Astra 1H uydusunda var bu yayın ve bunun footprinti Turkiye üstüne düşmüyor. Sadece Astra uydusunun garip bir özelliği sayesinde bazı yayınların Türkiyenin doğusunda alınırken batısında alınmadığını biliyorum. Sizinki bu olay mı? Yoksa acaba başka bir uyduda daha mı var?
Astra 1H Samsun'da 90 cm ile bile alinabiliyor, ancak 1L ve KR icin 1,5 mt sinirda. Sansli bolge Guneydogu'ya kadar uzaniyor mu bilmiyorum ama okudugum kadariyla Zonguldak - Ordu arasinda, Karadeniz boyunca ve Ic Anadoluda cok buyuk anten olmadan 1H mumkun.
sn.özgürcan çok yararlı çalışma olmuş,emeğinize sağlık...
super goruntuler elde etmişsin
daha ne olacak..şamda kayısı....izledigin kanallar supermiş
gecenlerde atlantamızı samsung 8 serisi led tv de denedik...görüntüler muhtesem ötesiydi.. 7 derecedeki bir kanalın orjinal kutusundaki hd görüntü ile aynı kanalın atlantada ki hd kanalı arasındaki fark ,, siddetle sölüyorum siyah ile beyaz kadar..bence bu olay bendeki sonuc kavramını bitirmiştir
Vestel Full HD +100 HZ tabıkı mukemmel goruntu olacak [email protected]Özgürcan üstad 32PF6011 32" LCD TV ben bu vestel tv ıle ve de Next 2000 dobratech ile güzel görüntü alabilir miyim saygılar ..
Düzenleyen POLONYALI : 01-03-2010 at 14:49
Üstat Uydu Seçimi Ne Kadar Önemli İse Tv Seçimide O Kadar Önemlidir.
Samsung Lg Vestel Toshiba Gibi Ürünlerde İyi Görüntü Alındıgını Okuyoruz Ve Görüyoruz.
Bence Emin Olmanız İçin Gidin Nereden Alacaksanız Yerinde Kendi Kendi Gözünüzle Test Edip Öyle Alın.
Fakat Next dobratech İçin Bir Şey Söyleyemem Almışsanız Hayırlı Olsun Derim. Ama Pekde Mükemmel Görüntü Vereceğini Düşünmüyorum EMFATİH Kardeşimiz Test Etmişti Cihazı.
Saygılarımla.
Atlanta HD Box un birde sizden menü resimlerini yayınlamanızı rica ediyorum.Ayrıca değerli bilgilerinize teşekkür ediyorum.Henüz karar aşamasındayım Next 2000 Dobratech cihazı ile ilgili...saygılar....
Sancaktar İsimli Üyemiz Resimli Açıklama Hazırlamıştı Buyurun Buradan İndirip Bakabilirsiniz
Elinize ,yüreğinize sağlık.
Teşekkürler..
Elinize Sağlık..
görüntüler etkileyici gözüküyor..
ellerinize sağlık
bu görüntü kalitesine ulaşmak için atlantada ve tv de nasıl bir ekstra ayar yapmak gerekir. cvbs yada rgb tvde çözünürlük, kontrast, renk, arka ışık, gibi. bende sony de sd yayınlar pek tatmin edici değil gibi.
Arkadaşlar ben Malatya mekezden Astra 19 1M den 90 cm arçelik marka çanakla sg2100 disegc motor bağlı şu anda tam 212 kanal alabiliyorum.
konstrast parlaklık keskinlik renk bunların fabrika ayarları neydi yani renk keskinlik parlaklık onceden kactı kac yaptın
resimler icin cok tesekkurler Özgürcan. ben birde sunu sormak istiyorum kullandiginiz hdmi kablonun markasi nedir ? bende plazma var birkac seri onceki plazmalardan bu aksam vestelde ultra slim led tv lere baktim ordaki normal uydu alicilari ile bile guzel goruntu veriyordu icimden dedim ki bu tv ye bizim atlantayi baglasak kimbilir ne goruntu verir zaten bu baktigim tv yi almayi dusunursem kolumun altinda bizim atlanta cihaz ve yanimda dsmart modul ve kartla vestele gidip orda direkt bu tv yi test edecegim.