Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 17 mesajdan 1 ile 17 arası

Konu: Gm 7400 Cim Sifre Girme

  1. #1
    Average Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    47
    Mesajlar
    475
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    910

    Gm 7400 Cim Sifre Girme



    Arkadaşlar, acemiliğime verin bir şey sorucam. Ya millet, şifreler için keylerini elle melle giriyor. Bizim bu gm 7400 cım lerde boyle ozellik var mı? :help1:

  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    96
    Üye No
    176

    yoq malesef. Cunku skycrypt modul var onda, FUN kart kullanmaya devam et :=) illede elle giricem diyorsan git 1 Adet Matrix modul al ve receiver ina tak. ondan sonra bolbol gir. gerci bu sana polsat seyretmen disinda bisiy saglamiycaktir. Sadece o degistiriyor zirt pirt sifreleri

    Saygilar
    Düzenleyen cycle : 27-01-2004 at 12:12

  3. #3
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    48 Muğla
    Mesajlar
    31
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    254

    zannedersem yakında çıkar
    kaon ların 2mb lık cihazlarına çıktı

  4. #4
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    7400 lerin yarısı 1 mb lık cihaz bunlar ne olacak bilen varmı

  5. #5
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    48 Muğla
    Mesajlar
    31
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    254

    bakalım bekleyip görcez zaten başka şimdilik elimizden bişey gelmez
    diğer markaların fta cihazları bile emu lu

  6. #6
    New Member
    Giriş Tarihi
    18-02-2004
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    25
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    3287

    acil yardım.....
    7400 cım 12.a3.a5 versiyon kup 216 ile auto his.pol yüklemeye çalışıyorum olmuyor ustalardan yardım

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    22-02-2004
    Mekan
    05 Amasya
    Yaş
    48
    Mesajlar
    63
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3856

    New Icon3

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi [email protected]
    acil yardım.....
    7400 cım 12.a3.a5 versiyon kup 216 ile auto his.pol yüklemeye çalışıyorum olmuyor ustalardan yardım
    Arkadaşım öncelikle cihazını sunny'ye dönüştürdünmü? Cihazında hala GM yazılımı yüklü ise sende Kup 216 ile ile auto his.pol yüklemeye çalışıyorsan yükleyemezsin. aşağıda verdiğim linki dikkatlice incele
    Kolay gelsin....


    Polsat AU için aşağıdaki link


    Buda Bülent TEKCAN hocamdan geniş açıklama

    Goldmaster 7200 - 7300 CI - 7400 CIM (SKY MODUL GOMULU) CIHAZ SAHIPLERI

    Arkadaslar evvela bu ise baslarken cihazımızın 2 MB olması gerekmekte buna cok dıkkat etmek gereklidir. Pekii, cihazımızın 2 mb oldugunu nasıl anlarız.

    1-) Menu den cıhaz bilgisinden sistem bilsine bakarak HW numarasını kontrol edelim. HW 12.01.A5 - 12.03.A5 - 13.01.A5 serıye sahip cıhazlar 2 mb dir.

    2-) Cihaz on panelde GAME STATION yazacak ve enaz 4-5 oyun bulunması gerekmekte.

    Ne yaparsanız yapın 1 mb cıhaza 2 mb yazılım yuklemeyin.
    Adında veya acıklasında 12.01.A5 - 12.03.A5 - 13.01.A5 ibareleri bulunan dosyalar, biri art niyetle degistirmedi ise 2 mb dır.

    Yukleme islemi yaparken displayda tek nokta kalması , veya fail yazması, tp de sinyal gorulup de taratınca hıcbır kanalı bulamama , no av hatası gibi hatalarla kar-sı-las-ma-ma-nız ıcın asagıdakı ıslemlerı sırasıyla takıp edınız ve yukarıda yazılı hatalarla karsılasmanız durumunda katıyyen panık yapmamanızı onemlı rıca ederim. UNUTMAYIN 1mb flash memory sahip cihaza 2 mb yazılım yuklemekdıkce olası cıkacak her hatanın telafısı teknık servıs veya uretıcı fırma destegı gerektırmeden gıderılebılır...

    Asagıda yazılan sıralama kendı tecrubelerıme dayanmaktadır. (saka,saka az biside dune den arakladım falla)

    Oncelıkle loaderın 212 olması gereklı.. Belkı de boyle bı zorunluluk yok ama Bu loaderle bu ıslemlerı 50 defa yaptımsa azdır. Sadece bununla olur diye bi iddiam yok.Yanı denenmıs tecrube edılmıs diye 212 olsun dedım.

    Bu islemlere Baslamadan önce KESİNLİKLE BU YAZIYI SONUNA KADAR OKUYUN. KUP EZE ILE YUKLEME YAPARKEN ADVANCED MODE GECMEMIZ GEREKECEK. EK BILGI YAZININ ALT TARAFINDA.

    Loaderi 212 olanlar ve yazılım tarıhı kasım,aralık-2003 olanlar dırek 2. asamadan baslasın.

    Eger. loaderın 212 degılse kupsky 206 ve 212 loaderi BURADAN indir. Buraya kadar islemler tamamsa
    HW kodu 12.01.A5 kodlu kullanıcılar kup 208 ile SUNNY 7010 DCI 12.01.A5 SOFT EMU YOK 17 11 2003 isimli softu
    HW kodu 12.03.A5 olanlar gene KUP 208 ile depo nun SUNNY AT 1030 DCI A 12 03 A5 17 11 2003 isimli softu
    HW kodu 16.00.A1 kodlu kullanıcılar ıse kup 208 ile depo dan SUNNY 6010 D 16.00.A1 EMU YOK 17 11 2003 isimli yazılımı yuklesınler.

    Bu arada hemen hatırlatmak isterim. Her soft yukledıkce fabrika ayarına (reset) donelim. Bu gozden kacmasın. gereklı
    Simdi islemin ikinci asamasina gecıyoruz. Cıhazımızı emusuz son versıyonların bırı ile guncelledık...

    Bu asamdakı Emulu Soft yuklemelerınde Kup 216 Kullanacagız. Loader 212 de bu kup un basarısızlıgına sahit olmadım henuz.
    Hw Kodu 12 01 A5 olanlar GOLDMASTER 7300 CI 2 MB CIHAZA UYGUN EMU SOFT. HİSBA AU POLSAT AU acıklamalı dosyayı yuklesınler

    HW Kodu 12 03 A5 olanlar GOLDMASTER 7400 CIM 2 MB CIHAZA UYGUN EMU SOFT. HİSBA AU POLSAT AU acıklamalı dosyayı yuklesınler

    HW kodu 16 00 A1 olanlar GOLDMASTER 7200 FTA 2 MB CIHAZA UYGUN EMU SOFT. HISBA AU POLSAT AU acıklamalı dosyayı yuklesınler

    Yukleme islemi sonunda gene fabrika ayarına donuyoruz.. Menu den sistem bilgisinden kanal kilidini acık yapıyoruz.. Softumuzda emu varmı emin olmak ıcınse sarı-mavi-yeşil-menü ve menu tusuna serı bı sekılde basıyoruz ve *** tablosu gorundumu oHH bea aferim sana bu isi basarmıssın demmektır. Hemen kendine benden bi cay ismarla bide cüere yak keyfine bak.


    Bu islemlerle ilgili anektod

    kup loaderle yukleme yaparken advanced modeye veya dier adıyla supervizor moduna cekılmesı gerekebılır. Hatta direk gerekmese dahi siz advadced modeye gecip ole yukleyın softunuzu..

    kup 206 ıcın supervızer veya advanced moduna gecmek icin goldluck yazın
    kup 208 icin 12345 veya zzzup
    kup 216 icin zzzup yazın
    ( Programın ust barına mouse ıle bı defa tıklayıp aktıf hale getırın ve klavyeden zzzup veya 12345 yazın )
    İslemi dogru yaptıgınızı programın penceresınde supervizor veya crash.... seklinde bır yazı gorerek anlayabılırsınız.

    Insaalah bu faq anlasılır olmustur. Yanı bazen ben faq okuyom bi boq anlamıyom. Cok ıyı bı anlatıcıda degılım. Bu kısmı ıyıce okudum ve bu faq yu yazmaya karar verdım iyi etmisim mi

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    915
    Üye No
    1787

    ramazan zzzup yaz kup 216 ya olacak....

    7400 cım makınasını emu yapmak ısteyenler hala da duymamıs olanlar varsa yanı kaon-sunny-xtreme yazılımı olur. Haber verım dedım yanı... Ustekı yazıyı satır satır okuyun

  9. #9
    New Member
    Giriş Tarihi
    15-04-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    10
    Üye No
    10821

    emu yapmanın avantajı nedir?

  10. #10
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,551
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    170

    şifreler elle manuel olarak giriyorsun + olarak kartlı dan daha hızlı şekilde çözülmesi ,sanki yayın şifresizmiş gibi.

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    18-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    67
    Mesajlar
    60
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    7524

    Arkadaşlar:
    7400 ü. 1030 yaptım,13 dereceden Polsat için 7001 den keyleri(güncelleşmiş)
    giriyom fakat olmuyor.yumatu gibi lerden oluyor .
    sebebi bilenlere şimdiden teşekkür

  12. #12
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    27-04-2004
    Mesajlar
    8
    Üye No
    12064

    ya su sinefive sifresini girdim ama calısmıyor neden

  13. #13
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    27-04-2004
    Mesajlar
    8
    Üye No
    12064

    bide GM 11200 kullanan hiç mi yok yahu...cihazı yeni aldık hic bir bilgi yok...bi kanalın ismi lazım degil viacses codunu girdik nafile

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    915
    Üye No
    1787

    Arkadaşlar, acemiliğime verin bir şey sorucam. Ya millet, şifreler için keylerini elle melle giriyor. Bizim bu gm 7400 cım lerde boyle ozellik var mı?
    Bu cıhaz 1 mb mı 2 mı.. Kac oyun var.. Sistem bılgısınden HW numarasıonı yaz.


    acil yardım..... 7400 cım 12.a3.a5 versiyon kup 216 ile auto his.pol yüklemeye çalışıyorum olmuyor ustalardan yardım
    Ramazannnn.. Eger yuklemeye calıstıgın yazılım nisan tarihliyse once kup 230 sonrada 228 dene.. Eger gene olmuyosa once 3. ay emusuz yazılım at kup 216 ile sonra nısan ayı yazılımını kup 230 ile dene...


    Arkadaşlar: 7400 ü. 1030 yaptım,13 dereceden Polsat için 7001 den keyleri(güncelleşmiş) giriyom fakat olmuyor.yumatu gibi lerden oluyor . sebebi bilenlere şimdiden teşekkür
    19 03 2004 tarıh ve sonrası yazılımlarda otomatık yani au. Bisi yapmana gerek yok uygun tarıh yazılımı yukle fabrıka ayarına don. Anımal planet uzerınde bekle. Bir dak. icinde acılacak.Bu yazdıgım 50 kere denenmıstır yani....

  15. #15
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    30-04-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    12468

    help

  16. #16
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    30-04-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    12468

    next 2000 ci hakkında bilgisi olan

  17. #17
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    45
    Mesajlar
    31
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    5490

    7400 lerde aktif emu varmı


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı