Uydumarket Banner  

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 41 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: İşler Karıştı Next 8000 için Master 2-3-4 hangisi Neden

  1. #1
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Yaş
    45
    Mesajlar
    119
    Üye No
    4975

    İşler Karıştı Next 8000 için Master 2-3-4 hangisi Neden



    Next 8000 xcam için bir sürü yazılım vAR.Master 4 çıktı şimdi yerli platform yasakmış.Master3 tede Yerli platform yasak dimi?Ayrıca kalite açısında hangisini kullanmamız gerekli.Ben hispasat kullanmıyorum.Polsat au olan yokmu.Ayrıca Ident girebilieceğimiz yazılım yokmu.Nedir bu karışıklı.Tüm yazılımlaı bir açıklayan olursa bu karmakarışık ortamdan sıyrılmış oluruz.Hyper terminal olayı nedir.Hepsi cevapsız kaldı.Selamlar...
    Düzenleyen Borckaartvin : 25-03-2004 at 16:37

  2. #2
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Sorduğun soruların hepsinin cevabı daha önceki mesajlarda var. Master 4 çıkmadı. Verilen 4 dosyanın 4.sü Master_4 diye verilmiş. Polsat au olanı yok. Hyperterminal bilgisayar bağlantısıyla Hispasat nagrada log almada kullanılıyor, meraklısı için. Hepsinde ident girebilirsin. Yerli platform YOK ve GİREMEZSİN. Kolay gelsin.............

  3. #3
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Yaş
    45
    Mesajlar
    119
    Üye No
    4975

    yerli platform için hiçbir yazılım desteği yok değilmi

  4. #4
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    evet aynen öyle...

  5. #5
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Yaş
    45
    Mesajlar
    119
    Üye No
    4975

    misfortune kardeşim sence hangi yazılımı önerirsiniz master4 yükliyeyimmi cihaz hangisinde daha iyi çalışıyor.Birde Hispassat izlemediğime göre hangi yazılımı yüklemem en faydalısı

  6. #6
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    8000 kullananlar sana daha faydalı olur..ya aslında mach1 den alıntı alıp arkadaşlar yazmışlar neden araştırmıyorsun burda olmalı forum içinde..hangi yazılımın ne yaptığını yazıyordu..

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    43 Kütahya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    1,883
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    97

    @Borckaartvin
    arkadaşım ben kendi cihazımda şu yazılımı kullanmaktayım fun kartla birlikte
    flash_rs232_0324_Master_2.bin


    saygılar

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mesajlar
    3,190
    Üye No
    187

    selamlar;
    herzaman en güncel yazılımı kullanmak daha iyidir. Çünkü bir çok hatadan arındırılmış durumda. Mesela @satwalker ın kullanığını yazdığı flash_rs232_0324_Master_2.bin dosyası güncel bir flash bunu kullanabilirsin. Söylenildiği gibi yerli platformalar için destek yok çünkü türkiyede illegal. Ve yerli platformların şifreleme sistemleri hakkında çözüme yönelik konu açmakta forum kurallarınca yasak.
    saygılar iyi çalışmalar..
    Düzenleyen UsTuRa : 26-03-2004 at 14:07

  9. #9
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Yaş
    45
    Mesajlar
    119
    Üye No
    4975

    bu dediğinizmaster 2 yazılımımı yoksa master 4 mü ve digiturk kullanılıyormu hotbirde daha fazla kanal çözüyormu

  10. #10
    New Member
    Giriş Tarihi
    21-03-2004
    Mesajlar
    10
    Üye No
    7921

    hodbird de hiç kanal açmıyor yardım lütfen

    hocam ben 12 mart yükledim hotbird de hiç bir kanalı açmıyor ne yapmam lazım bu yazılımda ekle sil çalışmıyormuş değiştirme sansımızda yok cihazı resetledim yine bir şey değişmiyor bilgi kısmındaki versiyon yeşil herşey tamam görünüyor ama hiç bir kanal çalışmıyor yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mesajlar
    3,190
    Üye No
    187

    Mach1 ustadan alıntıdır.
    detaylar burada aşağıya al8ıntı yaptım!
    "1-cyrpt au geçiriyor denen bende geçirmedi hispe au kapalı hyper kapalı
    2-crypto kapalı hispe au kapalı hyper kapalı
    3-crypto kapalı hispe au açık hyper kapalı
    4-crypto kapalı hispe au açık hyper açık"
    linkler
    1-)
    2-)
    3-)
    4-)
    Düzenleyen UsTuRa : 26-03-2004 at 17:09

  12. #12
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    @zafer68
    soruna diğer topikte cevap verdim. Keylerini güncelle. Kolay gelsin........

  13. #13
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Yaş
    45
    Mesajlar
    119
    Üye No
    4975

    peki master4 crypto geçiriyormu

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    24kasımMaster_1 crypto geçirmesi lazım. Ben denemedim. Kolay gelsin.........

  15. #15
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,982
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Hiçbiri geçirmiyor dt karta

  16. #16
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Yaş
    45
    Mesajlar
    119
    Üye No
    4975

    mac1 hocam crypto geçiren çıkacakmı acaba

  17. #17
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,982
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Bilmiyorum..

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    24 mart yazılımlarında bir oncekilerinde kumandada gine ağırlaşma vardı bu gıderildimi?

    selamlar

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    141
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    287

    Mach1 Hocam,
    Zap kartımızı(yasal) hangisi ile izleyebiliriz. Ben ilk çıkan test master3'ü yüklemiştim.
    Tşk.

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    141
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    287

    Mach1 hocam eklemeyi unuttum. Şu andaki ile(ilk master3) thor'daki conax'ları seyredemiyorum. Bunları + zap kartımızı da seyredebilmek için hangi yazılımı önerirsiniz?
    İyi çalışmalar,

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı