Uydumarket Banner  

5 sayfadan, 1. sayfa 12345 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 92 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: AAF_Flashimage_4.49

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    756
    Üye No
    407387

    AAF_Flashimage_4.49



    AAF_Flashimage_4.49






    TDT + AAF MOD für den Flash

    Unser gemeinsames Januar 2009 Image.

    Image Info

    Enigma2 Team Ducktales Build rev709 AAF Flash Mod 4.49

    Basis Team Ducktales Build rev709 vom 18.01.2009

    Changelog seit letzten oeffentlichen Release:

    Aenderungen seit E2 rev644 Neujahrsimage:

    Team Ducktales:

    + Fixed Loading Modules Bug
    + fixed mme bug
    + Performanceverbesserungen
    + CI Modul Handling verbessert
    + VFD Speicherfehler fix
    + MKV H264 Start/Stop fix
    + MKV DTS Playback
    + Besseres spulen bei m2ts/trp/vob auf Tasten 1/3 4/6 7/9
    + Symbolraten Patch 30000000
    + PicturePlayer Vollbild
    + Netzwerk-Test sollte nun funktionieren
    + Tuxtxt fix (Videotext sollte nun auch ohne SWAP laufen)


    AAF:
    + AAF Pannel v1.3 (cifs, hddsleep, sambaserver, powerbotton)
    + SoftCam Panel 0.11
    + Seitenverhältnis in Mediaplayer/DVD-Player mit OK änderbar
    + Mounter für Filme im IMG / RAR Container
    + Neue Amount Version 3.3 mir CIFS Mount support
    + Unmount wenn Geraet entfernt wird
    + HDD Standby (einzustellen über AAF-Panel automount)
    + OSD Screenshot im WebIF
    + Emu Control im WebIF
    + Fernbedienung im WebIF ersetzt
    + WAP Fix
    + keymap angepasst
    + AAF Default Skin v.1.1.0
    + ChannelNummer/Satinfo in Infobar
    + AAF-Modnummer in Imageinfo
    + EcmInfo thx max10
    + Sambaserver Support (nur mit der Stickerweiterung)

    Änderungen

    1. Webinterface (wird nur gestartet wenn swap vorhanden ist)
    2. Skin Wechsel (reboot statt gui restart)
    3. AAF-Panel Power Booten (reboot statt gui restart)



    Danke an Team Ducktales für das super Basis Image und alle die dieses Image ermoeglicht und getestet haben.

    Zusatzinfo:

    Ein Swapfile zu erstellen ist von Vorteil.

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    756
    Üye No
    407387

    şu ana kadar bir hata almadım incubuscam gayet guzel çalışıyor karsı taraftan ecm time okuması gayet guzel
    incelemeye devam...

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    27-09-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    190
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    267041

    bydenon kardeş emegin için teşekkürler benim sormak istedigim stick klosörünü nasıl kullancaz direkmi atacaz yoksa acıp dosyalarımı atacaz teşekkürler

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    756
    Üye No
    407387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ikibuçuk Mesajı Göster
    bydenon kardeş emegin için teşekkürler benim sormak istedigim stick klosörünü nasıl kullancaz direkmi atacaz yoksa acıp dosyalarımı atacaz teşekkürler

    usb yi ilk once fat32 olarak swap adında formatlıyoruz ve stik dosyasınının içindekikeri usbye atıyoruz cihaza takıp cihazı açıyoruz açılınca direk olarak usbyi goruyor incubuscam ayarlarını yapıp guzel bir şekilde seyrediyoruz şu ana kadar hiç kopma yapmadı..


    birde exleoper uzerinde ip girip baglandıgınız zaman kanalları degiştirip ve yayını seyredemiyorsunuz seyretmek için morzilla kullanmanız lazım artı vlc kurulu olması lazım ben wirilens baglanıyorum yayın çok guzel geliyor kesilme donma yok..


    şu ana kadar en iyi çalışan flas yazılımı diyebilirim..
    Düzenleyen bydenon : 20-01-2009 at 15:09 Sebep: ekleme

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    27-09-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    190
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    267041

    bydenon kardeş bilgi için teşekkürler yanlız stick için ben odsyayı kullanmadım stick FAT ve SWAP formatladım cihaza taktım cihazı kapattım açtım aynı dosyaları oluşturdu yanlız exleoper ip nasıl oluyor vic nedir nasıl kuracaz kusura bakma öğrenmeye çalışıyoruz cevaplarsan benim gibi herkes yararlanır

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    756
    Üye No
    407387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ikibuçuk Mesajı Göster
    bydenon kardeş bilgi için teşekkürler yanlız stick için ben odsyayı kullanmadım stick FAT ve SWAP formatladım cihaza taktım cihazı kapattım açtım aynı dosyaları oluşturdu yanlız exleoper ip nasıl oluyor vic nedir nasıl kuracaz kusura bakma öğrenmeye çalışıyoruz cevaplarsan benim gibi herkes yararlanır
    bildigimiz windows internet explorer açıyoruz ve cihaza verdigimiz ip adresi mesela 192.168.xx.xx giriyoruz ve enter deyip kathrein cihazımıza baglanıyoruz..ama ben size morzilla firefox tavsiye ederim vlc ye gelince ag uzerinde goruntu izlememize yarıyor kahtereindeki goruntuyu bilgisayarda izlemek için kurulu olması lazım..

    not :vlc yi bilgisayarımıza kuruyoruz

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    27-09-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    190
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    267041

    kardeşim teşekkürler sayenizde birşeyler öğreniyoruz bir şey daha soracam bu vic denen dosyayı nerden bulacaz kusura bakma çok soru sordum

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    68
    Mesajlar
    1,225
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    103

    arkadaşlar bu imajı flasha gayet güzel kurdum herşey tamam ,ama network birtürlü olmuyor,
    ayarlar tamam name server da herşey barry allen imajlardaki gibi ama bir türlü network bağlantısı olmuyor testten geçemedim. halbuki bary de olundc hiç sorun yaşamamıştım.
    bir çözüm varmı nedir sorun lütfen ustalar yardım.
    saygılar

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    756
    Üye No
    407387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ikibuçuk Mesajı Göster
    kardeşim teşekkürler sayenizde birşeyler öğreniyoruz bir şey daha soracam bu vic denen dosyayı nerden bulacaz kusura bakma çok soru sordum


  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-11-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,261
    Üye No
    151838

    @ikibucuk
    anlatima göre port 80 i acman lazim webinterface icin.stream internetexplorerde olmuyor,baska broser kullanman lazim.
    sticke swap dosyalarini yükleyip cihazi iki kez kapayip aciyorsun,bu sekilde cihaz stik dosyasinin icindeki tüm klasörleri taniyor.


  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    15-10-2006
    Mekan
    26 Eskişehir
    Mesajlar
    666
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    273104

    Bu image de mbox yükleyebilen bir arkadaş varmıdır. Birde dışarıdan taktığımız diski kayıt amaçlı tanıtma şansı varmı. Daha önceki image de(rev.644), HDD adını "RECORD" olarak yazınca direk tanımıştı. Bunda kendisi XBA adını atıyor.Mount edemedim.Ama HDD içindeki dosyaları görüp oynatabiliyor.

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    27-09-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    190
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    267041

    bydenon kardeş selo28 kardeş bilgiler için teşekürler yanlız net bağlantıları tamam ama emuları ve eklentileri indiremiyorum herşey tamam net testtide geçiyorum ama no puligins not hata veriyo acaba niye böyle oluyo birde incubus dosyaları atıyorum swap pın içine emu ve **** kılosörünün içine gene görmüyo pcon attım görüyo setting attım onuda görüyo diger dosyaları görmüyo bu proplemle karşılaşan oldumu acaba

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    756
    Üye No
    407387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ikibuçuk Mesajı Göster
    bydenon kardeş selo28 kardeş bilgiler için teşekürler yanlız net bağlantıları tamam ama emuları ve eklentileri indiremiyorum herşey tamam net testtide geçiyorum ama no puligins not hata veriyo acaba niye böyle oluyo birde incubus dosyaları atıyorum swap pın içine emu ve **** kılosörünün içine gene görmüyo pcon attım görüyo setting attım onuda görüyo diger dosyaları görmüyo bu proplemle karşılaşan oldumu acaba

    stick_v1.2 zipden çıkan dosyaları direk swap adında fat32 olarak formatladıgın usb nin içine at kathreine tak ben oyle yaptım başka ayar yapmadım direk tanıdı..

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-11-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,261
    Üye No
    151838

    ikibucuk usta sticki formatliyorsun,ismini swap veriyorsun.



    stick_v1.2 rar dosyasini acip icindekileri komple sticke kopyeliyorsun.



    daha sonra sticki cihaza takip,cihazi 2 kez kapatip aciyorsun(yani tv de görüntü geliyor tekrar kapayip aciyorsun) bu islem stickdeki dosyalari cihaz tümünü tanisin diye yapiliyor

    daha sonra stikcdeki gerekli klasörlerdeki paylasim bilgilerini editleyip muradina eriyorsun.ne isi var addonlard anlamadim bir türlü
    Düzenleyen selo28 : 20-01-2009 at 17:02

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    27-09-2006
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    190
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    267041

    selo kardeş teşekkürler bilgi için bu 28 nedir yoksa giresunlumusun yoksa öylesinemi yazdın niye dersen ben giresunluyum

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,390
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    25766

    Arkadaslar her imajin ustune kurulabilirmi? Bende AAF2.0c3. kurulu.Bunun ustune
    AAF_Flashimage_4.49 kurabilirmiyim?

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-11-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    1,261
    Üye No
    151838

    evet Plaka28

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ikibuçuk Mesajı Göster
    selo kardeş teşekkürler bilgi için bu 28 nedir yoksa giresunlumusun yoksa öylesinemi yazdın niye dersen ben giresunluyum
    Düzenleyen selo28 : 20-01-2009 at 17:21

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    930
    Üye No
    4678

    ya ne kuracağımızı şaşırdık .. :smiles35:

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    756
    Üye No
    407387

    bu arada buket ve kanal listesi atacak arkadaşlae dream edit..2.17 ile satalittes.xml ve services.bouguest karşısındaki yol adreslerini /var/swap/Settings yolunu yazıyoruz yoksa ne yapsanız buketleri duzgun atmıyor eger dedigim gibi yaparsanız sorun ortadan kalkıyor..
    Düzenleyen bydenon : 20-01-2009 at 18:25

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    42 Konya
    Mesajlar
    147
    Üye No
    2087

    Arkadaşlar bu işi ben mi beceremiyorum.Tdt-enigma2-aaf-flash img yükledim fakat UFS 910
    yazıyor ve açmıyor.Herhalde ben eksik bir şey yapıyorum.Nasıl yüklediğimi yazayım hatalı
    olanı birlikte düzeltelim.
    1- KKC 3-1 açıyorum.
    2-Flashda Original_1.06_2nd_Bootloader yüklü.
    3-Önce FTP sunucuyu Original_1.06_2nd_Bootloader yükledim.
    4-Ön paneli etkin kılı onayladım.
    5-KKC 3.1 den flash seçtim
    6-AAF_Flashimage_4.49 seçtim yükle dedim.
    7-Flashing finised
    8-Kathi kapattım.20 saniye bekledim ve açtım.
    Katiyi tekrar tekrar defalarca açtım kapattım Kathrein USF 910 yazı hiç değişmedi.
    Arkadaşlar yüklemede hatam mı var yoksa eksik birşey mi yapıyorum.

5 sayfadan, 1. sayfa 12345 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı