Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 23 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: beyler yardım edermisiniz

  1. #1
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    39
    Mesajlar
    692
    Üye No
    18531

    New Icon12 beyler yardım edermisiniz



    ora 5010dcı modele yazılım attım yüklemeyi aldı ama ekranda sadece nokta var
    arkadan açıldığın da L202 yazıyor nasıl düzel tirim yardım cı olurmusunuz:smiles2:

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,789
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    3073

    önce loaderi yükseltmeniz gerekir.()
    ile yükleyeceksiniz.
    Düzenleyen offline : 14-12-2004 at 14:19

  3. #3
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    39
    Mesajlar
    692
    Üye No
    18531

    tşk eline salık arkadaş

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,275
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    6729

    tek nokta kaldığında orjinal yazılım yüklemeye özen gösterelim arkadaşlar saygılar.

  5. #5
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    39
    Mesajlar
    692
    Üye No
    18531

    kup 230 kabul etmiyor yüklemeyi

  6. #6
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    39
    Mesajlar
    692
    Üye No
    18531

    orjinal yazılımı nereden bulurum

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-04-2004
    Mekan
    72 Batman
    Yaş
    41
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    10169

    adresinden bulabilirsin.. saygılar

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    11-09-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Yaş
    39
    Mesajlar
    212
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    27434

    arkadasın cihazı sanki 1 mb gibi l202 nası 6.19 yapılabilior meraktan soruyorum :)

  9. #9
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    39
    Mesajlar
    692
    Üye No
    18531

    orjinal yazılımınıda geridönüş için hangi loadır dan yükleyeceyim yardım edermisiniz

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    16-02-2004
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    42
    Mesajlar
    527
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    2906

    212 2 mgbyt ama 202 yi bilmiyorum..banada 1 mgbyt gibi geldi.

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-04-2004
    Mekan
    72 Batman
    Yaş
    41
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    10169

    senin cihaz 1 Mb kardeş..

  12. #12
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    39
    Mesajlar
    692
    Üye No
    18531

    arkadaşlar sorun halledildi benim cihazım 2mb tır kaon enson yazılımını attım cihaz açıldı ve türksattaki dicowery açıyor multi ok bilgi veren arkaşlara tşk ederim

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    09-04-2004
    Mekan
    72 Batman
    Yaş
    41
    Mesajlar
    587
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    10169

    hayıRlı oLsun.. saygıLaR..

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    38
    Mesajlar
    538
    Üye No
    21977

    arkadas1m ora 5010 dc1 flash'1 1 mb'tir.

  15. #15
    Average Member
    Giriş Tarihi
    16-03-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    47
    Mesajlar
    486
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    7304

    arkadaşlar ora 2 mb cihazlarıda var bilmeden yazmıyalım şurej arkadaşım loaderini yükseltirsen cihazın hızlanır yalnız direk 619 atamazsın önce kup 208 ile 212 at sonra 619 atabilirsin burada var istersen

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    3,351
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    31176

    sevgili dostlar ora at-5010 dcı nın hem 1 mb. ,hem de 2 mb. lik modeli vardır.buradan görebilirsiniz
    Düzenleyen sunly : 15-12-2004 at 02:24

  17. #17
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    09-12-2004
    Yaş
    38
    Mesajlar
    30
    Üye No
    50228

    -----
    Düzenleyen Kopil : 15-12-2004 at 11:52

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    29-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    71
    Üye No
    8964

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi şurej
    ora 5010dcı modele yazılım attım yüklemeyi aldı ama ekranda sadece nokta var
    arkadan açıldığın da L202 yazıyor nasıl düzel tirim yardım cı olurmusunuz:smiles2:
    KARDEŞİM İLK ÖNCE LOADERİNİ YÜKSELT İLK ÖNCE L210 SONRA 212 SONRA 618 619 YÜKLEYİN ONDAN SONRA YENİ YAZILIMI YÜKLEYİN

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    29-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    71
    Üye No
    8964

    Beyler Bİlİp Bİmeden Karar Vermeyİn 202 Yazanlar İkİ Mb Tir 2 Mb

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    59
    Mesajlar
    4,150
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    382

    Halfone lütfen yazını editlermisin küçük harf yaz

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı