Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 18 mesajdan 1 ile 18 arası

Konu: hydra 700zeus 1.08 2 image mi yoksa rudream mi

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    Post hydra 700zeus 1.08 2 image mi yoksa rudream mi



    arkadaslar,dün yeni aldigim dreambox ıma hydra 7000 zeus 1.08 2 image yukledim.emu sunuda newcam a getirdim.tps,tvcabo,polsatlar acmadı.neden acmamıs olabilir.adsl ile internete baglandıgımda hydra nın degişik versiyonları cıkıyor degişik emuları ve *** leri adsl üzerinden nasıl yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.hangi image daha kullanışlı acaba

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-05-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,214
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    12732

    imagenin bir önemi yok hydrada iyibir image ruDreamde sen emuları güncelle ve güncel keyleri yükle açarsın.

  3. #3
    New Member
    Giriş Tarihi
    16-09-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    49
    Mesajlar
    28
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    28525

    İnternet bağlantısını ayarladıysan Yeşil tuşa bas açılan menüden emu leri indir açar .Hydra Zeus iyi bir image bende kullanmaktayım . Rudream de iyi bir image ama her emü - addon indirdiğinde install dan sonra reset atar cihaza hydra da resetlenmiyor cihaz

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    19-06-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    118
    Üye No
    17357

    yeşil tuşa bastıktan sonra"download ****"üzerine gelip OK bas.açılan menüde "Mary's *** Bundle" ı seç.cihaz otomatik olarak keyleri internetten indirip cihaza kurar.

    selamlar.

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2004
    Mekan
    77 Yalova
    Mesajlar
    341
    Üye No
    37556

    bende cogu dream kullanicisi gibi dreemin flasina orjinal yukledim.sonrada usbsinede birkac image yukledim.istedigimle acip onlari kullaniyorum.dreamboxu en iyi kullanma sekli bu olsa gerek.burdaki enson hydrayi yuklersen.uzerindeki ****** guncel.Senin hyra eski olabilir

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    yükledigim hydra 7000 zeus 1.08 2 image sitedeki herhalde yenidir.yesil tusa basıp netden ancak 1 tane emu indirebildim.zira( var %95 dolu) ikazı çıkıyor.nasıl silip yer acacagımıda bilmedigimden baska işlem yapmadım.kanalların acılmasına yaramayan emuları,vardakileri nasıl silebilirim işletimine zarar vermeden.

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-05-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,214
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    12732

    arkadaşım bunlarla uğraşma USB al 128 mb USb ye yaklaşık 8-10 image yükleye bilirsin. Yer sorunu olmaz. istedigin kadar deneme yaparsın.

  8. #8
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    alacagım usb nin uyumlu olabilmesi için hangi marka ve cins olması lazım.

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-05-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,214
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    12732

    Bu bilgi boradda FAQ bölümünde var ben twinmos gibi bir ismi var onu kullanıyorum. Hiçte bakmadım hangisi uyumlu veya degil diye benimki biraz şans oldu :)

  10. #10
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    paradox usta usb yi taktıktan sonra netten indirirken usbye nasıl yukluyorum.download yapmadan önce soruyormu yoksa benmi yonlendiriyorum.

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-05-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,214
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    12732

    USB ye FTP ile yüklüyorsun. Box flashına yükledigim img ye dreamflash yüklüyorsun sonra FTP ile /mnt/usb/ klasörüne image dosyasını atıyorsun boxtan dreamflash açıyorvee yüklüyorsun. Box restart edip yükledigim imageyi açıyor ve ayarlarını yapıyorsun sonra istedigin kadar emu yükleye bilirsin.

  12. #12
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    14-07-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,699
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    19962

    aynen paradoxun dediği gibi yapabilirsin.. ya da Flashwizard 4.5 kullanarak önce usb ni formatlayıp sonra da istediğin img i multiboot olarak yükleyebilirsin.. yüklediğin img için uygun emuyu da Flash FXP ile manuel olarak yükleyebilirsin...

    da bir bak istersen....
    Düzenleyen noveche : 14-12-2004 at 13:53

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    tesekkurler

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    peki tüm bunları usb yerine dreambox ımdaki hdd ye yapamazmıyım.

  15. #15
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    14-07-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,699
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    19962

    yapabilirsin tabii. usb ye yükleyebildiğin tüm imgleri hdd ye de yükleyebilirsin..
    img harddiskte yüklü olduğunda hdd nin sürekli çalışmasına bağlı olarak bazı harddisklerde ses ve ısınma problemi olabiliyor... genelde img yüklemek için hdd değil de usb tercih edilmesinin nedeni bu...
    Düzenleyen noveche : 14-12-2004 at 15:20

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    hydra image yukluyken netten rudream imagı yukleyebilirmiz.cünki image indirmek için internete girdigimde hep hydra nın secenekleri çıkıyor.

  17. #17
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    14-07-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    46
    Mesajlar
    1,699
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    19962

    dreamde internet bağlantısı kullananlar daha iyi bilir ama internet bağlantısıyla kullandığın img ile ilgili ******, addonlar vs yükleniyor diye biliyorum..
    internetten imgyi PC ye indirip sonra dreame yüklemek daha kolay değil mi?

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    18-11-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    41841

    ok.tesekkurler noveche


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı