Uydumarket Banner  

10 sayfadan, 1. sayfa 12345678910 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 190 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: arcelik-beko 500 dcı ları gm 9400 e çevirme

  1. #1
    New Member
    Giriş Tarihi
    31-08-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    11
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    25286

    arcelik-beko 500 dcı ları gm 9400 e çevirme



    nasıl çevirebiliriz Ali Bey Amca Saygılar ustam

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    56
    Mesajlar
    1,264
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    987

    [email protected] böle bi şey varmı ki?

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Yaş
    40
    Mesajlar
    61
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    6724

    Kİm Dedİ ÇevİrebİleceĞİnİ ?
    EĞer <topfİeldlerİn ÇevİrİldİĞİ Gİbİ İse Basİt...

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-08-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    702
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    24120

    çevirebilirsiniz normalde bu cihazlar topfield 3000ci pro saygılar...

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,063
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    47

    nasıl olacak yazılım var mı?

  6. #6
    Average Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    52
    Mesajlar
    260
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    717

    önce flash a gm9400 cı veya vcı prog atıldıktan sonrapc den yazılım atılabilir.

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,878
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    2634

    topfıld a atılan yazılımı deneyen oldumu.deneten varsa forma yazsın.

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    20-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    161
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    29534

    denedim flash programlayarak.. gayet güzel

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    40
    Üye No
    54452

    nasıl yaptığını bizimle paylaşırmısın

    arçelik 500 dci var bendede

  10. #10
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    19-11-2004
    Mekan
    47 Mardin
    Yaş
    37
    Mesajlar
    9
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    42430

    ya flash yanarsa

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    40
    Üye No
    54452

    ayrıca bu flash işlemi pc den olmuyor değilmi.? AYrı bir cihazmı gerekli bunun için?

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    63
    Mesajlar
    111
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4875

    cuska bu arcelik 500 'e yaptıgın flash programlama AS520 DCİ icinde olabilirmi??

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-08-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    702
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    24120

    Beyler son noktayı koyalım bu cihaz zaten topfield 3000ci pro ama bizim topfield yazılımıyla işimiz yok önce cihaza goldmaster 9400ci orjinal yazılımı yüklüyoruz daha sonra makinayı fabrika ayarlarına döndürüyoruz goldmaster 9400ci en güncel emu yazılımını yüklüyoruz makinamızı tekrar fabrika ayarlarına döndürüyoruz ve son olarak 9400ci *** bin dosyasını atıyoruz artık makinamız emulu.

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    40
    Üye No
    54452

    voltage bu söylediğin arçelik 500dci için de geçerli değilmi.?
    Eğer geçerli ise rs 232 şeması nasıl olmalı?

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-08-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    702
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    24120

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi dreamerx
    voltage bu söylediğin arçelik 500dci için de geçerli değilmi.?
    Eğer geçerli ise rs 232 şeması nasıl olmalı?
    Evet dostum bs 500dci birde standart bir rs 232 kablosu ile yüklenir.

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    40
    Üye No
    54452

    voltage bir konuda dah ayrdıma ihtiyacım var.
    Bendeki arçelik 500dci orjinal haliyle duruyor.üzerine topfield flash taktırmadım.

    bu şekilde bu söylediklerini yaparsam cihaz çalışırmı.

    orjinal gm9400 ci yi den indirdim. Sanırım bu dosyadan bahsediyorsun...
    teşekkürler

  17. #17
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    393
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    249

    Deneyen ve olumlu sonuç alan arkadaşlar varmı bu konuda.Sorunsuz çalışıyormu bu yazılım.saygılarımla...

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,385
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4690

    500 dci

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi voltage
    Beyler son noktayı koyalım bu cihaz zaten topfield 3000ci pro ama bizim topfield yazılımıyla işimiz yok önce cihaza goldmaster 9400ci orjinal yazılımı yüklüyoruz daha sonra makinayı fabrika ayarlarına döndürüyoruz goldmaster 9400ci en güncel emu yazılımını yüklüyoruz makinamızı tekrar fabrika ayarlarına döndürüyoruz ve son olarak 9400ci *** bin dosyasını atıyoruz artık makinamız emulu.
    arkadaşlar sadece bu bilgilerle deneyen varmı...?
    bana kalırsa sadece bir pc ve bir rs 232 kablosuyla olacak iç değil.
    flash programmer cihazı gerekecektir bence... bunu yapan benim bildiğim ist. piyasasında 2 veya 3 kişi....onada 45-50 milyon istiyorlar..

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-08-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    702
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    24120

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi dreamerx
    voltage bir konuda dah ayrdıma ihtiyacım var.
    Bendeki arçelik 500dci orjinal haliyle duruyor.üzerine topfield flash taktırmadım.

    bu şekilde bu söylediklerini yaparsam cihaz çalışırmı.

    orjinal gm9400 ci yi den indirdim. Sanırım bu dosyadan bahsediyorsun...
    teşekkürler
    dostum bu orjinal yazılımı topfield yazılım yükleme loader' ile yüklececeksin daha sonraki işlemlerde goldmaster yükleme loader'i kullanacaksın.
    Düzenleyen voltage : 28-12-2004 at 13:42

  20. #20
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    40
    Üye No
    54452

    voltage şu işlemi basamak basmak anlaırsan hepimiz için çok makbule geçer ve daha yardımcı olur.
    bizimle paylaşırsan sevinirim.
    ayrıca bende ki arçelik 500dci üzerinde orjinal flash ı var

10 sayfadan, 1. sayfa 12345678910 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı