Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 16 mesajdan 1 ile 16 arası

Konu: tvn paketi

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    20-08-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    1,005
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    24051

    tvn paketi



    arkadaslar hotbird deki tvn paketi(tvn turbo,tvn meteo,tvn,tvn siedem) benim cihazimda seca,nagra,conax şifreli görünüyor ve suan kullandığım yumatu expolerer ci bu kanallari acmıyor ama diğer makinalar acıyormuş galiba benim gibi aynı sorunu yasayan varmı acaba?
    Düzenleyen ikaron : 10-12-2004 at 17:02

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    588
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    38974

    arkadasım nagravision olarak açar ricivıra emu yükletmelisin(polsat paketiyle aynı)

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    20-08-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    1,005
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    24051

    arkadasım polsatlar calışıyor ama tvn leri acmıyor

  4. #4
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    24
    Üye No
    49828

    arkadaslar bende izliyemiorum güncel keylerini veirirmiisiniz.

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    588
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    38974

    yani animalplanet.discovery filan açıyorsa onuda acar yada seca 65 şifrelerini yazmışsan sil..

  6. #6
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    24
    Üye No
    49828

    onlarda aciolar ama yvn paketi açmior. birde arkadasim bende polsatlarda sorun var modulu dün aldim kanali açio hemen şifre gelio sonra tekrar aciyor seben nedir..yardımcı olursan cok sevinirim. tesekkurler.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    588
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    38974

    arkadasım seca 65idle çakışıyor onu silin

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    588
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    38974

    güncel keyi 7001id ***: oo--1F954452AA3BFF2B

  9. #9
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    24
    Üye No
    49828

    cenk26 yardımlarını beklioz.

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    588
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    38974

    tamam mı arkadaslar bende mükemmel bir şekilde kanallar açık...

  11. #11
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    24
    Üye No
    49828

    o keyi nasil yazacaz. yeniyimde kusura bakma bendeki sadece sayılarla yazilio kendisi harf yapio üste.kusura bakma.

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    588
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    38974

    arkadasım o harfte yazar sadece sayı değil burdan anlatmam çok zor olacak7001 ve 00 yazan yerin yanına verdiğim sayılı yazılı şifreyi yaz..

  13. #13
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    24
    Üye No
    49828

    tesekkurler.

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    588
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    38974

    ne demek görevimiz saygılar...

  15. #15
    Average Member
    Giriş Tarihi
    26-04-2004
    Mekan
    27 Gaziantep
    Yaş
    52
    Mesajlar
    414
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    11904

    yok. problem Polsat Au yapıyor mu ondan kaynaklanıyor olabilir.

  16. #16
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    24
    Üye No
    49828

    di caprio.arkadaslar cihazim arcelik 500 dci dün bir modul aldim ustunde freetv xdreeam tv yazio..sorıunum ab satlari tpsleri multileri gayet güzel çözdü.yalniz polsatlarda sorun yasiyorum..kanallari çözüo fakat hemen donuyor.sonra tekrar acilio..bu böyle olup duruo haliyle izlenemio sağlikli..aynı sorun tvn24 kanali içinde gecerli..tvn turbo tvn siedem diğer tvn leri ise hiç bir sekilde acmio..ben yeniyim aranizda. kusura bakmayın. tesekkurler.. sorun buuu yardımcı olursan sevinirim


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı