Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 28 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Tek reciverle iki tv seyretme

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    613
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    49939

    Tek reciverle iki tv seyretme



    arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.öncelikle herlese merhaba.
    ben bir odada reciverle tv seyrederken diğer bir ododada aynı reciverden kablo çekip değişik kanallar seyredebilmek istiyorum.bunun için nasıl bir alet vardır?varsa fiyat ne kadardır?

  2. #2
    Adviser
    Giriş Tarihi
    10-03-2004
    Mekan
    70 Karaman
    Yaş
    49
    Mesajlar
    2,360
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    6469

    ayrı iki kanalı seyretme imkanın yok arkadaşım.

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,174
    Üye No
    2079

    Merhaba, kablo ile değilde, resim ses aktarım link'i diye bir cıhaz var... gerçi tek bir yerde gördüm. her halde başka markalarıda vardır, ben bildiğimi yazayım, next link diye bir cıhaz... bu sayfaya gir incele:

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    613
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    49939

    teşekkürler arkadaşlar.yarın yüksel elektroniki arayıp cihaz ve fiyat hakkında bilgi alacagım.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-06-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    50
    Mesajlar
    1,332
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    18375

    hocam tek receiver ile iki tvden farklı kanal izleme olmaz maalesef,saygılar...

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,174
    Üye No
    2079

    Benim dediğim "next link" tek receiverden birkaç tv yi ayrı bölümlerde izlemek içinmiş.. aynı anda tek receivere ayrı ayrı kumanda etmek olanaksız tabi... ben yukarıdaki soruyu yanlış anlamışım.. otellerde kullanılan sistem gibi olması mümkün değil tabi..

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    26-06-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    44
    Mesajlar
    414
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    17931

    bu bahsedilen cihaz ankara konya sokakda 85-95 milyon arası gidiyor orjinali ise botec markadır. Bazı firmalar üstüne kendi ismini yazdırıyor. Ayrıca bu cihazı yapan başka markalar var. teknosadan bulabileceğiniz hama ve philips gibi ama hama lar bence çok randımanlı değil yada ben beceremedim bu nextler iş görüyor. İşin püf noktası kumanda gözünü ayarlamakta.

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-05-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    51
    Mesajlar
    2,240
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    14340

    sözünü ettiğiniz cihazı kullanan biri olarak bilgi vermek istiyorum.next marka bir cihaz.fiyatı 60 dolar.iki küçük kutu var.bunlardan birini cihazınızın VCR scart bölümüne takıyorsunuz.diğerinide başka odada kullanacağınız tv ye.ayrıca cihazın kırmızı lambasını görcek şekilde birde göz var.kumandayı alıp diğer odada cihazınızı kumanda edebilirsiniz.çok süper bir şey.fiyatına değer.bunun yanısıra 15-20 milyon civarı kablolu olanlarda var.sevgiler

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    01-11-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    89
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    37315

    Ben bu arkadaşların bahsettiği cihazı Next link i kullanıyorum. Çok güzel alet görüntü ses ve uzaktan kumandayı da diğer odaya kablosuz gönderebiliyorsun. Fakat Next 8000 de ikinci bir bağlantı problem yaratıyor. İkinci çıkış Next çıkışlarını zayıflatıyor. Bu sebeple beyaz çok olan ekran görüntülerinde kayma yapıyor.

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    59
    Mesajlar
    4,559
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    916

    sonuçta tek uydu alıcısından aynı anda 2 tv de bağımsız kanal seçemezsin ....sorunun cevabı buydu....bu tür cihazlarla uydu alıcısının olmadığı diğer tv dende uydu alıcısının kumnadasını bu cihaza yönlendirip tüm işlemleri yapabilirsin genelde motorlu sistemler için kullnılır,,bu kadar para vermem dersende suriye işi tek bir anten kabloso üzerindfen ses ve kumnada sinyali taşıyan kablolu cihazlar var bunlarda telsiz linklerin her yuere ulaşamama sorunuda yok...25 usd civarıydı en son.....saygılar

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    cnc59 çift çıkışlı lnb ve iki receiver ile sorunun çözebilirsin yani bu da başka bir alternatif kimse bahsetmemiş saygılar.

  12. #12
    Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    60
    Mesajlar
    23,854
    Üye No
    149

    master'....tabii ki söylediğin çözüm - kesin çözüm :)...ama biliyorsun bu durumda Çift receiver lazım :)....değil mi ???

    Soruya tekrar bakarsak ne demiş Arkadaş ? " tek receiver ile iki tv seyretme"

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    :smiles3: evet görmemişim sevgiler

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    13-11-2004
    Mekan
    72 Batman
    Yaş
    42
    Mesajlar
    60
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    40408

    eğer bır receverın lnb beslemesını kesersen bırınde horzantal kanalaı bırınde vertıcel kanalı ızleyebılırısn baska sekılde mumkun değil

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    01-05-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    52
    Mesajlar
    211
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    12609

    selam arkadaşlar.next linkten daha kaliteli cihaz varmı ,dublex binalarda iş yapmıyor.

  16. #16
    Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    60
    Mesajlar
    23,854
    Üye No
    149

    New Icon14

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi milas61
    selam arkadaşlar.next linkten daha kaliteli cihaz varmı ,dublex binalarda iş yapmıyor.
    Ben hama aldım....üst kattan , alt kata gayet güzel çalışıyor...Teknosa'larda 159milyon ( 12 Ay taksit) Uzaktan Kumanda özelliğide var... :smiles34:

  17. #17
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    01-09-2004
    Yaş
    40
    Mesajlar
    317
    Üye No
    25622

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    01-05-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    52
    Mesajlar
    211
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    12609

    tşkr ler arkadaşlar başarılar bina hatıllarınndaki betonarmein kalın olması ve içindeki demirin fazlalığından dolayı next line cihazla ses ve resim alamamıştım yakına gelince ses ve resim kalitesi artıyordu rcv la 2 nci tv altlı üstlü çapraz köşelerde olduğu için mesafeden ve binanın malzemesinden kalitesiz yayın alınıyordu zannediyorum

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-08-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    61
    Mesajlar
    714
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    25007

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi milas61
    selam arkadaşlar.next linkten daha kaliteli cihaz varmı ,dublex binalarda iş yapmıyor.
    Ben betonarme bir binada bir alt kata hem de çaprazdan başka bir odaya (yani alt katta tam alt oda değil yanındaki başka salona) nextinki ile görüntü ve ses ve kumanda aktarıyorum. Biraz kıpırdatıp ayarlayınca ayna gibi sorunsuz resim ve ses verip çalışıyor. Herkes memnun.

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    05-12-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    232
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    48605

    New Icon14 5000 Pvr

    arkadaşlar 5000 pvr aynı anda iki ayrı kanalı izleme imkanı veriyor ama bu cihazı bulmak sorun turkiyede satan varmı bilmiyorum ama avrupada var :pepper:
    Düzenleyen NOBRE : 14-12-2004 at 19:32

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı