Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 7 mesajdan 1 ile 7 arası

Konu: humax 5400 için fun_tps dosyası bozuk mach1 hocam

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    06-10-2004
    Yaş
    50
    Mesajlar
    60
    Üye No
    32583

    humax 5400 için fun_tps dosyası bozuk mach1 hocam



    1 kaç arkadaşta denedi dosyada sorun var ilgilenirmisin...

  2. #2
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-11-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    53
    Mesajlar
    45
    Üye No
    37908

    Evet hocam verdigin bu Fun dosyasini funkart 2 yazdiramadim , zannedersem flash da problem var,,
    Bir el atsan sana zahmet
    Saygilar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    569
    Üye No
    503

    sayın arkadaşlar bende zizin gibi baştan dosya bozuk zannettim ama dosya saglam
    ve çalışıyor kartınızı baştan silin sonra flaşı ilk öne sonra 3-exteprom.hex de dagili eproma yasın kartınız çalışıcaktır kolay gelsin

  4. #4
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-11-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    53
    Mesajlar
    45
    Üye No
    37908

    asus sen su an izleyebiliyormusun bu fun tps le
    bu konu da biraz aciklama yaparmisin ?????
    \

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    569
    Üye No
    503

    evet sayın arkadaşım şuan humaxsın gömülüsünde no problem fun tps dosyası ile fun 2 ye yükle kart ayarına gel okadar
    sayın hocam burada açıklamış zaten altta yazanlar ondan alıntıdır
    o dosya sadece humax dbox vs için i****o bazı gömülü cihazlar tps açsın diye ve bozuk değil humaxta emu yüklemeyenler card ayarında tps multilere filan bakabilir mr 1.070 moduldede bazı kanalları açar tpsteki

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-11-2004
    Mekan
    25 Erzurum
    Yaş
    53
    Mesajlar
    45
    Üye No
    37908

    ben deki makina irci 5400 z icinde gomulu modul var ,, ben karti yazdim makinaya takdigim da karti makina gecersiz sayiyor????
    Yani senin anlayacagin kac kere denedim amam hep ayni uyariyi ladim
    nasil oluyor ben de anlamadim .

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    569
    Üye No
    503

    sayın arkadaşım bakşimdi kartını önce güzelce sil dagili eprom harici eprom hepsini sil
    sonra kartını yaz cihazın smartcart ınformation bölümünde kart bilgisini
    serial number.krasnaltm diye gösteriyor
    sana kolay gelsin


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı