Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 19 mesajdan 1 ile 19 arası

Konu: *** aktifleştirme

  1. #1
    Vip
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    73
    Mesajlar
    507
    Üye No
    1341

    *** aktifleştirme



    8065 cihaza (2 mb) tps yükledim.her şey normal.yükleme tamam.*** aktifleştirmek için yazılan herşeyi yaptım.resetlemekte dahil.Bir türlü aktifleştiremedim.Bu cihazlardan da şimdiye kadar emu veya polsat için 200 kadar cihaz yükledim.şimdiye kadar böyle problemle karşılaşmadım.Bu konuda yardımcı olabilecekler varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    15-06-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Yaş
    43
    Mesajlar
    139
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    16990

    Sırasıyla yapılacak işlemler.
    Menü
    Genel ayarlar
    Ok
    Şifreli giriş
    İnfo
    Guıde
    5400
    Menü
    Menü
    Ok
    Şifreli girişin altında EDİT code kısmı görülecektir.

  3. #3
    Vip
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    73
    Mesajlar
    507
    Üye No
    1341

    aynısını kaç defa yaptım.olmadı.

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    805
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    15174

    New Icon14 eksik bilgi

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ramazanozkurt
    aynısını kaç defa yaptım.olmadı.
    Sırasıyla yapılacak işlemler.
    Menü
    Genel ayarlar
    Ok
    Şifreli giriş

    ok.

    İnfo
    Guıde
    5400
    Menü
    Menü
    Ok
    Şifreli girişin altında EDİT code kısmı görülecektir.
    :smiles24:
    şifreli girişten sonra tekrar ok. basacaksın. :love:

  5. #5
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    47
    Mesajlar
    35
    Üye No
    49680

    bi ben bilmıyodum sayenizde öğrendim

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    47
    Mesajlar
    35
    Üye No
    49680

    Ruhi bey merhaba 10 dakika önce bir amstrata versiyon attım gözün aydın istedigin zaman atarım mrt

  7. #7
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    23-09-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Yaş
    48
    Mesajlar
    225
    Üye No
    30301

    amsrat8065 cilere müjde multi keyleri bulundu mulvizyonların paket kanallarında acıyor

  8. #8
    Average Member
    Giriş Tarihi
    27-11-2004
    Mekan
    52 Ordu
    Yaş
    43
    Mesajlar
    268
    Üye No
    45043

    TPS
    id 00 7C 00
    Index HEX ***
    08 AF AA 50 AC BB D8 26 3B
    remote 3830 3331 6102 3533 4434 6135 3706 4417
    09 20 15 E1 76 3F E9 ED 27
    remote 3100 2601 7222 8703 4814 7235 7636 3807
    0A 1A A9 57 22 DA 22 22 AA
    remote 2310 3231 6802 3303 6334 3305 3306 3337
    0B 4F C0 61 86 E4 8C 35 7C
    remote 5810 5121 7202 1723 7524 1535 4606 8517
    0C 8A 00 CB 94 FB 8A 49 2D
    remote 1330 1101 5432 2523 8434 1335 5216 3617
    0D 12 4B 6C 81 86 1E 02 B3
    remote 2300 5411 7512 1223 1724 2715 1306 4427
    0E CE 2F 7E BA 0A A4 DD 51
    remote 5730 3811 8712 4333 1314 3525 6636 6207

    arkadaşlar multilerin -0B- satırına dikkat.. gece bu satır
    0B- 59 A1 B9 71 B5 F4 67 CA oluyor..yukarıdki bilgilere göre
    bu yanlışş... eğer multiler gidince doğru olan
    -0B- 4F C0 61 86 E4 8C 35 7C satırını girerseniz beklemeden multiler hemen açılır.
    cuma gecesi multiler gidince bir de baktım 0B satırını receveir şifreleri update ederken yanlış değiştirmiş...satırı düzelttim ve hemen multiler açıldı..
    ANCAK 10 DK. SONRA YİNE GİTTİ...*** girme bölümüne girdim. yine 0B satırı
    (0B- 59 A1 B9 71 B5 F4 67 CA) böyle olmuşş.bu yanlış şifre..
    DİKKAT...Bu sorunu -08- AF AA 50 AC BB D8 26 3B yani en baştaki satırı
    -0B- 4F C0 61 86 E4 8C 35 7C satırı yapıca HALLETTİM..DÜN YANİ CUMA GECESİ
    SORUNSUZ OLARAK yeni yazılmı yüklettiğim 8065 SİLVERLİNE İLE İZLEDİM..
    KISACA KANALLAR GÖSTERMİYORSA ŞİFRELERİ KONTROL EDİN...

  9. #9
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    04-12-2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    3
    Üye No
    48353

    arkadaşlar azönce chrome line cihaza tps yükledim good yazısı da çıktı ama çihaz açılmıyor.lütfen acil yardım

  10. #10
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    04-12-2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    3
    Üye No
    48353

    cihazın flashının yandığını nasıl anlarıız

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2004
    Mekan
    70 Karaman
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,026
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    21933

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ramazanozkurt
    aynısını kaç defa yaptım.olmadı.
    Eğer işlem doğru ise aklıma ilk gelen sadece tazılımı atmış, ***.bin dosyasını atmamış olmandır.Önce yazılım (1. klasör), Sonra ***.bin dosyası (2. klasör) Bunlardan sonra *** aktif etmeyi yapacaksın.
    kolay gelsin

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2004
    Mekan
    70 Karaman
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,026
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    21933

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi badi
    amsrat8065 cilere müjde multi keyleri bulundu mulvizyonların paket kanallarında acıyor
    Sevgili Badi;
    Bu yazdığın çok saçma olmuş;
    Multi keyleri hiç bir zaman kaybolmamıştı. Sadece bir ara sistem değişikliği yapmışlardı ****** yine aynı idi. Yani önce her zaman keyleri değiştirilerdi. şimdi ****** sabit altyapıyı değiştirmişler ama şimdi yine eski sistemlerine döndüler. Sanırım sen yazılım atmadığın öiçin bunu farkettin. Amstrad bölümünü incelersen cihaz için çok yenilikler var.
    Kolay gelsin.

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2004
    Mekan
    70 Karaman
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,026
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    21933

    Sevgili fabak bu yazdıkların FD yazılımının sorunları. daha önce gerek ben gerek diğer arkadaşlarımızın çoğu bu sorunu ve kendimize göre çözümleri dile getirmiştik. Sayfalaı inceleyip yazarsan daha iyi olur. teşekkürler kolay gelsin

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    27-11-2004
    Mekan
    77 Yalova
    Yaş
    39
    Mesajlar
    152
    Üye No
    45038

    sevgili fabak aşağıdaki yazını okudumda aynı şey bendede vardı.kafayı yiyecektim.yazılımı atıyordum keyleri aktif konuma alıp,multileri açıyordum 10 dakka sonra kayboluyordu.0b satırı kendiliğinden 0B- 59 A1 B9 71 B5 F4 67 CA oluyordu.tekrar keyleri girip düzeltiyordum.10 dakka sonra yine aynı oluyordu.ancak şimdi yeni yazılımda sorunsuz

  15. #15
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    14-02-2005
    Yaş
    37
    Mesajlar
    7
    Üye No
    73271

    sansui sc6000 ' e *** Girişi Nasıl Yapabilirim

  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    25-11-2004
    Mekan
    30 Hakkari
    Yaş
    44
    Mesajlar
    86
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    44295

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi cortlamaz
    sansui sc6000 ' e *** Girişi Nasıl Yapabilirim
    dostum burda sorunun cevabı var....kolay gelsin

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    03-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    46
    Mesajlar
    651
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1606

    *** aktivasyonu icin bir baska yontem:
    herhangi bir kanali izlerken receiver'i kapatmak,
    ardindan tekrar receiver'i acip hemen "5400"u tuslamak
    ardindan tekrar receiver!i kapatip acin.
    genel ayarlarin altinda *** aktivasyonunun oldugunu goreceksiniz.

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-09-2004
    Mekan
    77 Yalova
    Yaş
    35
    Mesajlar
    35
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    30043

    o biraz uzun yöntem.en kolay'ı gene " info guide 5400 " bence.

  19. #19
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    06-07-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Mesajlar
    31
    Üye No
    19015

    slm cortlamaz sansuı 6000 e *** girişi yapabilmen için
    menü+kurulum+ok yap şifre soracak.0937 yaz ok le,karşına gelcek menünün en alt kısmında code bölümü yazar,üzerine gel tıkla *** bölümü açılır.
    Tabi cihazına emu yükklü ise.


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı