Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 17 mesajdan 1 ile 17 arası

Konu: dreambox 500s 2 smart kart takma

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    16-06-2005
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    131
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    109952

    dreambox 500s 2 smart kart takma



    ben dreambox 500s 2 smart kart takmak istiyorum bu mümkünmü acaba?forumda aramama ragmen yeterli bir aciklama bulamadim eger oluyorsa nasıl bir kart okuyucu lazım ve neler yapmam gerekiyor

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    15-11-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    51
    Mesajlar
    638
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    40888

    Biraz araştır formda var.Com portu kullanarak Phoneix okuyucu ile mümkün resimli açıklamasıyla verilmiş.

    Saygılar

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-04-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,591
    Üye No
    95224

    evet comdan kart okuyucu takarak 2 kartıda okutabilirsin..

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-09-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    55
    Mesajlar
    913
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    267333

    bende o sekil kullanıyorum sevgşili dostum iki lokalim var ve paylaşım alıp verıyorum mükemmmel çalışıyor ..her hangi bir sorunun oldugunda yaz buradan cevaplayalım..

    öncelikle bir kart okuyucu ve rs232 kablosuyla beraber cıhazın arkasındakı komporta takman gerekıyor kartı cıp aşagı gelecek sekılde takacaksın ve makınanı cccamde restard edeceksın
    ıkı kartındakı kanallarıda seyredebilirsin kolay gelsin....
    Düzenleyen kaymakamhakan : 13-07-2008 at 17:42

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    16-06-2005
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    131
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    109952

    teşekkurler deneyecegim

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-06-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Mesajlar
    6,757
    Üye No
    16768

    Com port çoklayıcı varmıki böle bir alet, ozman daha fazlada takılır

    Düzenleyen tuncay yıldırım : 13-07-2008 at 19:15

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    04-04-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    491
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    9671

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kaymakamhakan Mesajı Göster
    bende o sekil kullanıyorum sevgşili dostum iki lokalim var ve paylaşım alıp verıyorum mükemmmel çalışıyor ..her hangi bir sorunun oldugunda yaz buradan cevaplayalım..

    öncelikle bir kart okuyucu ve rs232 kablosuyla beraber cıhazın arkasındakı komporta takman gerekıyor kartı cıp aşagı gelecek sekılde takacaksın ve makınanı cccamde restard edeceksın
    ıkı kartındakı kanallarıda seyredebilirsin kolay gelsin....
    cccam config dosyasına rs232 okuyucuyu tanıtmak için hangi satırı eklediniz?

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    13-01-2005
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    55
    Mesajlar
    897
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    61862

    SERIAL READER : /dev/tts/0
    SERIAL READER : /dev/tts/1

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-09-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    55
    Mesajlar
    913
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    267333

    SERIAL READER : /dev/tts/0


    bu satır yeterli tek comport ve kartokuyucu için..
    NOT: cccam confing dosyasında bu satır zaten vardır tabiki siz içini boşaltmadıysanız sadece önünde
    # işareti vardır onu kaldırmanız yeterli olacakdır..

  10. #10
    Average Member
    Giriş Tarihi
    28-12-2005
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    435
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    169984

    New Icon26 peki paylaşım vermek istersem?.....

    peki arkadaşlar mevcut cihaza takılı bir kartla newcamd dan paylaşım varken dediğiniz şekilde ikinci kart okuyucuyu da cihaza com dan taktığımızda onu da newcamd dan paylaşıma eklemek için nasıl bir yol takip etmem gerekli..syg..
    Düzenleyen uydum75 : 14-07-2008 at 10:25

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    28-12-2005
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    435
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    169984

    bi fikri olan varmı arkadaşlar.....?

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2005
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    43
    Mesajlar
    83
    Üye No
    61479

    bende promim kart writer var onu phonix modunda nasıl bağlarım dreambox a

  13. #13
    Member
    Giriş Tarihi
    16-06-2005
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    131
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    109952

    gboxta kart okuyucu ile 2 kartı caliştirdim ama local olarak karşi tarafa gitmiyor cwshare.cfg ve gbox.cfg ne gibi bir ayar yapmam lazım?

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-08-2008
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    67
    Mesajlar
    783
    Üye No
    448583

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi asef Mesajı Göster
    SERIAL READER : /dev/tts/0
    SERIAL READER : /dev/tts/1
    gerci konu kapanalı cok olmus ama merak ettim tss/0 ve tss/1 nasıl oluyor ?
    com dan iki kart okutmak mumkun mu ? bir slot bir com biliyorum ama comdan nasıl iki kart okur ?
    com port cogaltılır mı ? 4 local var dm 500 de mumkun olmaz biliyorum o yuzden qbox alıcam ama bir aparatla
    com cogaltılırsa cok iyi olur yada dm 500 e fazladan kart okuyucu takılır mı ?

  15. #15
    New Member
    Giriş Tarihi
    04-08-2008
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    17
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    447845

    arkadaşlar eski opos kart okuyucudan yapmış bi abi kullanıyor bi sıkıntıda yok

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-08-2008
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    67
    Mesajlar
    783
    Üye No
    448583

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi aslan16 Mesajı Göster
    arkadaşlar eski opos kart okuyucudan yapmış bi abi kullanıyor bi sıkıntıda yok
    selamlar benim sordugum 3. kart nasıl okutulur ?
    iki taneyi biliyorum o basit 1 slot 2 com mumkun mu ?

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    884
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1932

    Arkadaşlar kart okuyucunuz 3.5 mhz konumunda olmalı ve diğer 2 tuşda basık konumda olmalı
    birde CCcam.cfg lkasörüne
    SERIAL READER : /dev/tts/0
    SERIAL READER : /dev/tts/1
    bu satırlar ekli olmalı
    ben bu sekilde rs232 cıkısından kartı okuttum
    Düzenleyen yolgezer : 10-07-2009 at 10:51


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı