Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 16 mesajdan 1 ile 16 arası

Konu: D-Smart ve Astra 19

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-04-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    51
    Mesajlar
    502
    Üye No
    344685

    D-Smart ve Astra 19



    arkadaşlar.bir müşterimiz d-smart almak istiyor.ama ikinci çanak ilede alman kanallarını seyretmek istiyor.astra 19 dereceyi kursak iyi sonuç alabilirimiyiz acaba.normal cihaz ve 90'lık çanak ile 200 küsür kanal yükleniyor.şifrelileri çıkardıktan sonra d-smart için geriye ne kadar kanal kalır acaba bilen varmı.cihazın kapasitesi yeterli olurmu?şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    01-06-2008
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    1,026
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    435531

    d-smart cihazlarında artık kanal sınırlaması kalktı

  3. #3
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-11-2006
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    2,704
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    288025

    ben denedim alman kanalları izlenir werim var modül takarsa şifreli kanal da izler...

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-10-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    527
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    390699

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi il_han Mesajı Göster
    arkadaşlar.bir müşterimiz d-smart almak istiyor.ama ikinci çanak ilede alman kanallarını seyretmek istiyor.astra 19 dereceyi kursak iyi sonuç alabilirimiyiz acaba.normal cihaz ve 90'lık çanak ile 200 küsür kanal yükleniyor.şifrelileri çıkardıktan sonra d-smart için geriye ne kadar kanal kalır acaba bilen varmı.cihazın kapasitesi yeterli olurmu?şimdiden teşekkürler.
    Ben seyrediyorum.Türksat,Hotbird ve Astra K ve L uydularından 50 küsür şifresiz Alman kanalı izleyebiliyorum(25 tanesi analog alıcı ile izlenebiliyor).Hatta Astra çanağım 60 'lık offset Digitürk çanağı.120'nin üzerinde offset çanak kullanılırsa yayın sayısı çok daha artıyor.Diğer arkadaşların dediği gibi modülle şifreli çok yayın alabilir.Ama çanak çapının en az 120 olması gerekir.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-07-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    55
    Mesajlar
    1,620
    Üye No
    20970

    60 lık çanakla nerden alıyorsunuz istanbulmu?

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-07-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    55
    Mesajlar
    1,620
    Üye No
    20970

    bursa yazıyor doğrumu gerçekten sinyal seviyesi nedir?

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-10-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    527
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    390699

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bkoray Mesajı Göster
    bursa yazıyor doğrumu gerçekten sinyal seviyesi nedir?
    Bu digitürk,ün küçük çanakları yok mu? Onlardan bir tane çıkma buldum.Taktım.90'lık parabol çanakla Astra K ve L uyduları % 100 iken ,bahsettiğm çanakla %97 verim alıyorum.Yer Bursa.Saygılar

  8. #8
    Vip
    Giriş Tarihi
    12-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    78
    Mesajlar
    9,151
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    13572

    D smart a 3. uyduyu nasıl tanıtıyorsunuz, ben yapamadım. Kanal taraması başarısız oluyor.

    Selam ve sevgilrimle,



    Cihaz Botech

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-04-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    51
    Mesajlar
    502
    Üye No
    344685

    arkadaşlar,yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler ediyorum.sağolun.

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-04-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    51
    Mesajlar
    502
    Üye No
    344685

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ergori Mesajı Göster
    D smart a 3. uyduyu nasıl tanıtıyorsunuz, ben yapamadım. Kanal taraması başarısız oluyor.

    Selam ve sevgilrimle,



    Cihaz Botech
    arkadaşım.burayı incelersen sanırım sorunu çözersin.kolay gelsin.


  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-07-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    55
    Mesajlar
    1,620
    Üye No
    20970

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi walker1626 Mesajı Göster
    Bu digitürk,ün küçük çanakları yok mu? Onlardan bir tane çıkma buldum.Taktım.90'lık parabol çanakla Astra K ve L uyduları % 100 iken ,bahsettiğm çanakla %97 verim alıyorum.Yer Bursa.Saygılar


    cevap için teşekkür ederim.

  12. #12
    Vip
    Giriş Tarihi
    12-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    78
    Mesajlar
    9,151
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    13572

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi il_han Mesajı Göster
    arkadaşım.burayı incelersen sanırım sorunu çözersin.kolay gelsin.

    Ben 3. uyduyu tanıtıyorum ve tara diyorum fakat kanal bulunamadı yazısı çıkıyor.

    Maalesef olmuyor.

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-10-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    527
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    390699

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bkoray Mesajı Göster
    cevap için teşekkür ederim.
    Rica ederim.Teşekkür benden

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-04-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    51
    Mesajlar
    502
    Üye No
    344685

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ergori Mesajı Göster
    Ben 3. uyduyu tanıtıyorum ve tara diyorum fakat kanal bulunamadı yazısı çıkıyor.

    Maalesef olmuyor.
    3.üncü uydu hangisi?ordaki işlemleri 2.nci uyduyu arattırıyormuş gibi uygula.antende problem yoksa olması gerekli.birde cihazın kanal kapasitesi var sanırım.dolu olabilir.ondan olmuyorda olabilir.

  15. #15
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    19-06-2008
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,528
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    439748

    Kanal kapasite sorunu yok yeni yazılımla limit kalktı benim tavsiyem yeni uydu frekanslarını elle girmendir o zaman buluyor bir dene istersen

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-10-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    527
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    390699

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi il_han Mesajı Göster
    3.üncü uydu hangisi?ordaki işlemleri 2.nci uyduyu arattırıyormuş gibi uygula.antende problem yoksa olması gerekli.birde cihazın kanal kapasitesi var sanırım.dolu olabilir.ondan olmuyorda olabilir.
    DiseqC bağlantıları ya da LNB'nin kendisi bile sorun çıkarabiliyor.Kendimden biliyorum,3.uydu Hotbird'ü bağladığımda,tekrar 1.ve 2.uydulara dönemiyordum.En sonunda LNB'yi değiştirdim.Sorun ortadan kalktı.
    Diseq bağlantılarında da:1.2.3. giriş bağlantılarını değiştirerek denemek gerekiyor.Yoksa verimliliği çok etkiliyor.


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı