Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 13 mesajdan 1 ile 13 arası

Konu: seoulde w16 uydusunu bulamıyorum

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    631
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    307132

    seoulde w16 uydusunu bulamıyorum



    arkadaslar seoulde w16 uydusunu bulamıyorum cihazı yeni aldım ama uydu işimlerinde eutelsat w 16 uydusu yok yardımlarınızı bekliyorum 1 saattir uğrasmama rağmen ayarlayamadım acil yardımlarınızı bekliyorum

  2. #2
    Vip
    Giriş Tarihi
    12-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    78
    Mesajlar
    9,151
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    13572

    O uydunun adı Eutelsat W2 dir.Lütfen ona göre göre arayınız.

    Selam ve sevgiler.

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    631
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    307132

    eutelsat w2 uydusu yok menü içinde o yüzden arama yapamıyorum

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    14-08-2007
    Mekan
    39 Kırklareli
    Mesajlar
    55
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    372627

    Merhaba,

    Eutelsat W2 uydusunu bulmanız için yapmanız gerekenler;

    Menü ---> Kurulum ve Güncelleme ----> Elle Taramaya giriyoruz.

    Herhangi bir uydu ismin üstündeyken ok tuşuna basınız, orada Yeni uydu1, Yeni uydu2 ,Yeni uydu3 olacak.!

    Birinin üstünde ok tuşuna bastığınızda;

    Frekans: NO TP

    Polarizasyon: NO TP

    Sembol oranı: NO TP. Şeklinde yazacak.!

    Şimdi yeşil tuşa basıyoruz ve ekle diyoruz.

    Eutelsat W2 uydusunun Tp'leri ekledikten sonra uydu anteninizi ayarlayabilirsiniz..

    Kolay gelsin.

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    631
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    307132

    tp leri de yazabilirmişin arkadasım şimdiden çok teşekkürler

  6. #6
    Vip
    Giriş Tarihi
    12-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    78
    Mesajlar
    9,151
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    13572

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi gultogulto Mesajı Göster
    tp leri de yazabilirmişin arkadasım şimdiden çok teşekkürler
    Lyngsat veya Flysat com. dan izlemek istediğiniz TP leri seçip ekleyebilirsiniz.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    631
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    307132

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi dionysos39 Mesajı Göster
    Merhaba,

    Eutelsat W2 uydusunu bulmanız için yapmanız gerekenler;

    Menü ---> Kurulum ve Güncelleme ----> Elle Taramaya giriyoruz.

    Herhangi bir uydu ismin üstündeyken ok tuşuna basınız, orada Yeni uydu1, Yeni uydu2 ,Yeni uydu3 olacak.!

    Birinin üstünde ok tuşuna bastığınızda;

    Frekans: NO TP

    Polarizasyon: NO TP

    Sembol oranı: NO TP. Şeklinde yazacak.!

    Şimdi yeşil tuşa basıyoruz ve ekle diyoruz.

    Eutelsat W2 uydusunun Tp'leri ekledikten sonra uydu anteninizi ayarlayabilirsiniz..

    Kolay gelsin.
    arkadasın dediklerini yaptım ama uyduların içinde eutelsat w2 yok bunuda kendimmi yazıcam acaba bir türlü yapamıyorum ypamadıkça şinirlenmeye başladım kendi kendime ne kadar zormuş bunu ayarlamak

  8. #8
    Vip
    Giriş Tarihi
    12-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    78
    Mesajlar
    9,151
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    13572

    .Herhangi bir uydu ismin üstündeyken ok tuşuna basınız, orada Yeni uydu1, Yeni uydu2 ,Yeni uydu3 olacak.

    Her hangi birine; uydu ismi gireceksiniz W2 16 derece gibi,

    Ondan sonra transpoder eklemeye beşlayacaksınız.

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    631
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    307132

    uydu ismini ve kanal frekanslarını yazıyorum ama kaydedemiyorum

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    631
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    307132

    benim kadar beceriksiz yoktur herhalde

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    21-01-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    1,062
    Üye No
    64240

    1. Menü
    2. Kurulum ve Güncelleme
    3. Otomatik Tarama
    4. Uydu ismi üzerindeyken OK
    5. Aşağı tuşuyla 18. sıradaki "User1"i seçip OK
    6. Mavi tuş (Uydu İsmini Değiştir)--Çıkan ekran klavyesinden uydunun ismini yaz
    7. EXIT
    8. EXIT
    9. El ile tarama
    10. Uydu ismi üzerindeyken 18. sıradaki az önce isim değiştirilen uyduyu seçip OK
    11. Yeşil Tuş
    12. Ekle-
    13. Gerekli değerleri yazıp Mavi tuş

    TP ekleme bittikten sonra :

    1. Otomatik tarama
    2. Uydu listesinden 18. sıradaki uyduyu seçip OK
    3. Kırmızı Tuş
    Düzenleyen Balliba : 01-07-2008 at 15:58

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    631
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    307132

    balliba teşekkür ederim dediklerini sonuna kadar yaptım ama sinyal geliyo kalite gelmiyo herhalde lnb seceneğini yapamıyorum bende 2 tane canak var birinde türksat ve diğerine hotbırd ve eutelsat w2 var tek çanak 2 lnb yani yan yana duruyo lnb ler ama bir türlü kanal araması yapamadım

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    21-01-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    1,062
    Üye No
    64240

    Cihazın Diseqc ayarlarını yapar mısın:
    1. Menu--Kurulum ve Güncelleme--Anten ayarları
    2. Uydu kısmından ayarlamak istediğiniz uyduyu seçip ardından OK.
    3. Aşağı tuşuyla Diseqc numaralarını sağ tuşla sırayla ilerletin. Hangisinde sinyal ve kaliteyi beraber alırsanız MAVİ tuşla kaydedip çıkın.

    Bir de yukarıda dikkat etmemişim, aradığınız uydu Eutelsat w2'miş. Bu uydu zaten cihazın uydu listesinde 14. sırasında kayıtlı değil mi ? Eutelw2_ku olarak geçiyor adı ?
    Düzenleyen Balliba : 01-07-2008 at 17:37


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı