Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 19 mesajdan 1 ile 19 arası

Konu: MX DİAMOND 2.4.41 yazılımları 24.06.2008

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2007
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    2,170
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    316814

    MX DİAMOND 2.4.41 yazılımları 24.06.2008




    ORJİNAL MENÜ:



    TRUMAN MENÜ:




    GLOBO MENÜ:


    Tps Auto:OFF
    Polsat Auto:OK HOTBIRD 13* 11157TP
    Premier Auto:OK ASTRA 19* 12070TP
    Digi Auto:OK THOR 1* 12527TP
    Showtime Auto:OK NİLESAT 7* 11996TP(en az 10 dk)
    bekleme yapmanız halinde soft *** atmanıza gerek kalmadan cihaz kendisi AUTO( MUTLAKA) yapıyor.


    BİSS gene yoktur, güncel soft atarak hem ATV hem de diger paketleri izleyebilirsiniz
    Düzenleyen ygurbuz : 24-06-2008 at 23:51

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    04-06-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    564
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    221384

    hocam sağol beşka bir özelligi varmı yazılımın cccam olamasını dilerdim ama imkansız deniyor onun dişında
    yenilik geldimi eternet kablosuyla dışardan yazılım alma falan bunlarla ilgili birşey varmı?

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2007
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    2,170
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    316814

    Diamond cihazım olmadığı için o özelliğini bilmiyorum yalnız yukarıda adı geçenleri MX VE IQ cihazlarda kendim test ettim denedim bazı arkadaşlar gibi kopyala yapıştır yapmadım, mesela diğerler paylaşımcıların test etmediğinin ispatı ART(Nilesat) AUTO diyorlar imkansız SHOWTİME Paketi de dediğim kanalda beklemek kaydıyla AUTO RTV Hotbırd RTV kanalları AUTO diyorlar şifresiz yayında...dedim ya millet kafasına göre takılıyor.

  4. #4
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-02-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    493
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    420917

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi 25dragon Mesajı Göster
    hocam sağol beşka bir özelligi varmı yazılımın cccam olamasını dilerdim ama imkansız deniyor onun dişında
    yenilik geldimi eternet kablosuyla dışardan yazılım alma falan bunlarla ilgili birşey varmı?
    bu senin yazdigina biri cevap verirse cok yiy olur cunki Diamonda cccam yok olursa yiy olur ustalarin dikkatine tesekkurler:smiles34:

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    20-09-2005
    Mekan
    67 Zonguldak
    Mesajlar
    712
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    134244

    ya iboo sen yaşıyor musun nerlerdesin arkadaşım

  6. #6
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-02-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    493
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    420917

    evet KARDESIM sagol seni msn de bekliyorum

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    462
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    114233

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi iboooo Mesajı Göster
    bu senin yazdigina biri cevap verirse cok yiy olur cunki Diamonda cccam yok olursa yiy olur ustalarin dikkatine tesekkurler:smiles34:
    cccam sadece linux tabanlı cihazlarda çalışıyor bence menüde olan cccam ya öylece kalır yada dangıl denen bir cihaz varmış onla linux gibi çalışmasına uğraşıyorlar en azından bir arkadaşım denemek için hollandadan istetmiş bakalım sonuç ne olacak olursa süper olur.
    Düzenleyen eroluysal : 28-06-2008 at 23:30

  8. #8
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-02-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    493
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    420917

    bu iyi olur ama malesef ustalarin faydasi yok Yumatu larda cccamd olsun o uzden bence sesleniyorlar acaba ne olucak ne cikacek,ustalar is basina UMATUCULARIN ihtiyaci var sizden ne olur bizi muhtac etmeyin biz zaten yalnizis

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    44
    Mesajlar
    549
    Üye No
    3416

    CCcam istiyorsanız önce yumatunun ip adres alma sıkıntısını giderin.Lokalden iyi çalışıyor ama dyndns servislerinden sadece 1 kez ip alıyor.Daha sonra değişen ip leri almıyor.CCcamde ikide bir ell ip mi gireceksiniz???

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    20-09-2005
    Mekan
    67 Zonguldak
    Mesajlar
    712
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    134244

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi setrixdigital Mesajı Göster
    CCcam istiyorsanız önce yumatunun ip adres alma sıkıntısını giderin.Lokalden iyi çalışıyor ama dyndns servislerinden sadece 1 kez ip alıyor.Daha sonra değişen ip leri almıyor.CCcamde ikide bir ell ip mi gireceksiniz???
    haklısın hocam şu IP işini bir an önce halledin:smiles20:

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    322
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    279468

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi setrixdigital Mesajı Göster
    CCcam istiyorsanız önce yumatunun ip adres alma sıkıntısını giderin.Lokalden iyi çalışıyor ama dyndns servislerinden sadece 1 kez ip alıyor.Daha sonra değişen ip leri almıyor.CCcamde ikide bir ell ip mi gireceksiniz???
    Burada ben birşey söylemek istiyorum...

    Neden IP adresi alma sıkıntısı oluyor diyorsunuz?

    Benim Diamond'da Newcamd'de ayarladığım bir serverin host name olarak aynı duruyor ama IP adresi çok sık değişiyor - bu çok ilgimi çekti. Bir arkadaşımla aynı konuyu tartıştık - kendisi Next 9000 Ultra cihazına sahip ve Yumatu MX Diamond için sadece IP adresi belli serverlara bağlanabileceğimi iddia ediyordu. Ben ise ayarlarda "Enable DNS" seçtiğimde Host name aynı oluyor, ama serverin zaman- zaman IP değiştirdiğini görüyorum. Enable DNS yapınca IP adresini kendi ayarlıyor zaten... Bu CCamde de bu şekilde olmuyor mu? Dyndns adresini Host name sahasına yazıyorsunuz ve IP kendi ayarlıyor... Ccamd hakkında fazla araştırma yapmadım - bu bir gerçek, ama mantık bence aynı...:smiles20:

    Saygılar

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    322
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    279468

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi iboooo Mesajı Göster
    bu iyi olur ama malesef ustalarin faydasi yok Yumatu larda cccamd olsun o uzden bence sesleniyorlar acaba ne olucak ne cikacek,ustalar is basina UMATUCULARIN ihtiyaci var sizden ne olur bizi muhtac etmeyin biz zaten yalnizis
    Haksızlık yapmayalım bratcet,

    Ne zaman birşeyler değişti de, Ustalar gereken bilgi ve beceriyi burada paylaşmadılar:confused:

    Senelerdir bu bölümü (...ve diğer çok ÜNLÜ !!! markalar bölümleri... ) takip ediyorum, buradaki gibi paylaşımı,desteği, en hızlı ve en kısa zamanda yazılım veya en ufak bir yeni gelişme konusunda sunulan bilgi kadar, destek görmedim. Bu izlenimler sonunda da gittim Yumatu MX Diamond satın aldım.

    Ustalar tabiki yeni birşey olunca burada paylaşacaklar.

    Yiğidi öldür - hakkını yeme ! ...demişler atalarımız...

    Saygılar,
    :wave::wave::wave:

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-02-2008
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    493
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    420917

    bu iste haksizlik falan yok bratcet ben sadece kendi tarafimi soylemek istedim sence fena mi olur cccamd Yumatularda olsun...

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    44
    Mesajlar
    549
    Üye No
    3416

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi garry688 Mesajı Göster
    Burada ben birşey söylemek istiyorum...

    Neden IP adresi alma sıkıntısı oluyor diyorsunuz?

    Benim Diamond'da Newcamd'de ayarladığım bir serverin host name olarak aynı duruyor ama IP adresi çok sık değişiyor - bu çok ilgimi çekti. Bir arkadaşımla aynı konuyu tartıştık - kendisi Next 9000 Ultra cihazına sahip ve Yumatu MX Diamond için sadece IP adresi belli serverlara bağlanabileceğimi iddia ediyordu. Ben ise ayarlarda "Enable DNS" seçtiğimde Host name aynı oluyor, ama serverin zaman- zaman IP değiştirdiğini görüyorum. Enable DNS yapınca IP adresini kendi ayarlıyor zaten... Bu CCamde de bu şekilde olmuyor mu? Dyndns adresini Host name sahasına yazıyorsunuz ve IP kendi ayarlıyor... Ccamd hakkında fazla araştırma yapmadım - bu bir gerçek, ama mantık bence aynı...:smiles20:

    Saygılar
    ip değişikliği server sahibinin modemi kapatıp tekrar açması ile alakalı.Ben şahsen fazla yapmıyorum.Çok sıkıntı olduğunda modemi kapatıp açıyorum. ENABLE DNS ile alakası yok.DNS ler zaten ENABLE adamlarda.
    Normal dreamboxlar dyndns e baş vurunca değişen ip leri alabiliyorlar.Sadece yumatu alamıyor.Benim cccam serverde dream ve muadili cihazlarda sıkıntı yok.Eğer yumatunun şu CCcam olayı gerçekten çalışsaydı eğer sıkıntı olurdu çünkü ipleri almıyor.

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    44
    Mesajlar
    549
    Üye No
    3416

    Göçtümü kardeşim polsat auto.?? yapmıyor auto mouto.Hİç birşey dayanmıyor gene göçüyor.kaç para bu polsatın yasal kartı?Onuda ekleyelim servere. :pirate:
    Düzenleyen setrixdigital : 04-07-2008 at 20:01

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-09-2006
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    50
    Mesajlar
    38
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    265835

    arkadaşlar sirius tak 12149-h-27500-----12338-h-27500-----12265-h-27500 fta (şifresiz) animal planet discovery neo georafik ***** daha birçok kanl lar freeee.

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    10-07-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Yaş
    48
    Mesajlar
    927
    Üye No
    19564

    arkadaşlar.. bu diamontlar çıkalı bir sürü farklı diamond cihaz da bir sürü newcam server denedim, kullandım..
    bir sefer bile ip numarasına ulaşamama sorunu yaşamadım..dns adresinden direk ip numarasını otomatik olarak aldı ve değişmiş olsa bile hep dns den ipi buldu..
    dns den ip bulmuyor diyen arkadaşlara şaşırıyorum doğrusu.. bir şeylerimi farklı ayarlıyoruz.. benim kullanımımdaki fark..cihazı açıp kapatıma işlemini direk elektrik fişinden yapıyorum..
    ilginç geliyor bana ..
    bu ip bulmama söylemi..
    selamlar..

  18. #18
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    322
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    279468

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi setrixdigital Mesajı Göster
    ip değişikliği server sahibinin modemi kapatıp tekrar açması ile alakalı.Ben şahsen fazla yapmıyorum.Çok sıkıntı olduğunda modemi kapatıp açıyorum. ENABLE DNS ile alakası yok.DNS ler zaten ENABLE adamlarda.
    Normal dreamboxlar dyndns e baş vurunca değişen ip leri alabiliyorlar.Sadece yumatu alamıyor.Benim cccam serverde dream ve muadili cihazlarda sıkıntı yok.Eğer yumatunun şu CCcam olayı gerçekten çalışsaydı eğer sıkıntı olurdu çünkü ipleri almıyor.
    Benim anlatmak istediğim olay şuydu:

    Yumatu MX Diamond Newcamd'de sorunsuz bir şekilde ( adamlarda değil - Bende Enable DNS olunca! ) IP adresini alıyor - Bir serveri bir süre ( Aynı Host Name olarak ) Avrupa'da, bir ülkede - başka zaman da başka bir ülkede ( Aynı Host name -ama farklı bir IP Adresi olarak ) olduğunu gördüm. Daha önceki mesajımda da belirtmiştim - dikkatimi çekti; dolayısı ile İP adresi ile server bilgisi takibi yaptım - zaman-zaman- değişiyor. Sadece görsel olarak takip ettim. Bundan sonra net konuşabilmek için izlemeye alacağım.

    Yani demek istediğim:

    Newcamd'de oluyor ise, Neden CCcamd'de de olmasın ? Daha doğrusu Newcamd'yi CCamd'ye uyarlamak zor olmaması gerek...

    Benim şahsi düşüncem...:smiles20:

    Ama bu konuda tabiki son söz değerli Üstadlarımızın...

    Saygılar,
    Düzenleyen garry688 : 05-07-2008 at 02:34 Sebep: düzeltme...

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    322
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    279468

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi iboooo Mesajı Göster
    bu iste haksizlik falan yok bratcet ben sadece kendi tarafimi soylemek istedim sence fena mi olur cccamd Yumatularda olsun...
    Haksızlık YAPILMADIĞI sürece...: :ok:

    Taktım kafaya bu işi ben - bratcet - Araştırmaya devam, hemde sonuna kadar....

    Saygılar,
    :wave:


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı