Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 18 mesajdan 1 ile 18 arası

Konu: SPV 7500 PVR Yeni Yazılım 28.03.2008

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    06-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    106
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5836

    New Icon14 SPV 7500 PVR Yeni Yazılım 28.03.2008



    28.03.2008 tarihli orjinal yazılım. ID:476 olarak çevirdim


  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    01-04-2008
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    57
    Üye No
    427553

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi XandeR Mesajı Göster
    28.03.2008 tarihli orjinal yazılım. ID:476 olarak çevirdim

    bu yazılımı yükleyinde cihaz topfield olarak mı tanınıyor?

  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    01-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    334
    Üye No
    1424

    New Icon25

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi XandeR Mesajı Göster
    28.03.2008 tarihli orjinal yazılım. ID:476 olarak çevirdim

    Dostum bir şeyi hatırlatmakta fayda var, bu yazılımın Loader versiyonu: L5.19 fakat Sansui'nin L 4.76 'dır.
    Yani benim merak ettiğim sen bu yazılımı cihazına yükledin mi' Herhangi bir problem oluşmadı mı? Çünkü bu yazılım sadece Almanya piyasasına verilen ve içinde CONAX tabanlı gömülü modül bulunan TF-5000 PVR cihazınan aittir.Yazılım açıklamasında da bu belirtilmiş zaten.:smiles35:

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    Orijinal yazılımla arasında ne gibi fark var, neden yüklemeliyiz?
    İzah edersen seviniriz.

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    06-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    106
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5836

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi baazha Mesajı Göster
    Dostum bir şeyi hatırlatmakta fayda var, bu yazılımın Loader versiyonu: L5.19 fakat Sansui'nin L 4.76 'dır.
    Yani benim merak ettiğim sen bu yazılımı cihazına yükledin mi' Herhangi bir problem oluşmadı mı? Çünkü bu yazılım sadece Almanya piyasasına verilen ve içinde CONAX tabanlı gömülü modül bulunan TF-5000 PVR cihazınan aittir.Yazılım açıklamasında da bu belirtilmiş zaten.:smiles35:
    evet yazılım sadece almanya içinmiş, loaderı 4.76 yapıp yükledim, bir aydır sorunsuz kullanıyorum, daha fazla detaylı bilgim yok

  6. #6
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    30-07-2004
    Mekan
    13 Bitlis
    Yaş
    52
    Mesajlar
    2
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    21767

    Bu yazılımda menü dili Türkçe mi acaba?

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    03-12-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    57
    Mesajlar
    79
    Üye No
    47748

    sansui orjinal yazilimi yuklu olanlar dikkat etsin

    sansui orjinal yazilimi olanlar bunu yuklerse birdaha orjinal yazilimi bulamaz ancak orjinal yazilimi olan diger bir sansui ile cihazdan cihaza atabilirsiniz
    Düzenleyen takasci : 11-08-2008 at 23:05

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    06-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    106
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5836

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi direnc Mesajı Göster
    Bu yazılımda menü dili Türkçe mi acaba?
    evet türkçe

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    bir türlü yüklenemiyor, E-15 hatası veriyor

  10. #10
    New Member
    Giriş Tarihi
    19-06-2007
    Mekan
    37 Kastamonu
    Mesajlar
    24
    Üye No
    358894

    spv-7000 e uyarmı acaba

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    7000 ve 7500 tamamen ayrı cihazlar, hiçbir yazılımı biribirine uymaz.

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    Yukarıdaki yazılımı orijinal Sansui yazılımının üzerine yüklemeye çalışınca
    ilk önce E-3 hatası veriyordu sonra E-15 hatası veriyor.
    Bir türlü yükleyemedim, öneriniz varmı?

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    01-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    334
    Üye No
    1424

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi necati19 Mesajı Göster
    Yukarıdaki yazılımı orijinal Sansui yazılımının üzerine yüklemeye çalışınca
    ilk önce E-3 hatası veriyordu sonra E-15 hatası veriyor.
    Bir türlü yükleyemedim, öneriniz varmı?

    loader sürümünü 4.76 olarak değiştirmen lazım.

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    Topfield sitesinden güncel loaderi yükledim oldu, RS 232 ile.
    Usb den halen olmadı neyse önemli değil artık.

    Cihazda, yayın varken "sinyal yok veya şifreli" diye ekranda yazı çıkıyor bazı kanallarda.
    Yada kanal ararken sinyal barında full sinyal varken yayını bulamıyor.
    Mesela kanal 7 yok, sinyal olmasına rağmen ayarlayamıyorum.

    Bu sorunlar gider diye yükleme yapmıştım ama nafile. Bu sorunların çözünü bilen varmı?

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    Hazır kanal listesinide bir türlü yükleyemedim, vega nın yeni sürümüde dahil denemediğim kalmadı.
    Hayret bir şeyki upload yapıyor ama download yapamıyorum.

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    Aslında yukarıdaki yazıyı editleyecektim ama, böyle sorunu olabileceklere
    yardımcı olma babında böyle kalsın dedim.

    USB kablosunu değiştirdim sorun kalmadı, tüm yükleme işlemleri tamam, Altair prog. dahil.
    Upload yapıp Download yapmama sorunu kablodanmış.

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    982
    Üye No
    4999

    Bu yazılımla orjinal Sansui yazılımı arasında kullanıcı olarak bir fark yok.

    Keşke yüklemeseydim diyorum doğrusu, çünkü Sansuinin görünümü çok daha iyiydi.
    Cihazdan cihaza yüklemeden başka çaresini bilen varmı?

  18. #18
    New Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2007
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    17
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    312964

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi necati19 Mesajı Göster
    Aslında yukarıdaki yazıyı editleyecektim ama, böyle sorunu olabileceklere
    yardımcı olma babında böyle kalsın dedim.

    USB kablosunu değiştirdim sorun kalmadı, tüm yükleme işlemleri tamam, Altair prog. dahil.
    Upload yapıp Download yapmama sorunu kablodanmış.
    Selamlar..

    Altair 1.250 ile dosya transferi yapabiliyorum. Fakat Vega 2.35 ile kanal düzenleyemiyorum. Vista Home Basic kullanıyorum. USB driver yüklü. Vega yı çalıştırdığım zaman reboot top box diyor. Tekrar çalıştırıyorum ama nafile. Yardımcı olabilir misiniz?


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı