Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 27 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: yumatu CS-5500 cı yanlış yükleme hk.

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    653
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3803

    Unhappy yumatu CS-5500 cı yanlış yükleme hk.



    selam arkadaşlar elimde bir tane cs-5500 cı cihaz var buna yanlışlıkla 8500 cı versiyonu yükledim. cihaz açılmıyor buna ne yapmam gerek yapabileceğim bir şey varmı acab moralim çok bozuk.... :badprv:

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    49
    Mesajlar
    3,109
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    133

    önünde hiç ışık yanmıyarsa flaş gitmiş doğru fabrikaya

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    1mb lik flasha 2mb yuklemissin.Flash uçmus ne yazıkkı

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    01-02-2004
    Mekan
    43 Kütahya
    Yaş
    55
    Mesajlar
    216
    Üye No
    1449

    s_tem arkadaşım benim başıma gelen aynı senin de başına gelmiş.Geçmiş olsun diyorum.Ben bugün cihazı Merkez servise gönderdim.Bir hafta içinde elimde olacağını söylediler.Göndermeni tavsiye ederim.Saygılarımla.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    60
    Mesajlar
    2,038
    Üye No
    1048

    Selam arkadaşım yapacak başka bir şey yok.:(
    Saygılar.

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    653
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3803

    çok saolun teşekkür ederim arkadaşlar. önünde ışık yanıyorda 8888 diye birşey çıkyor okadar...

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    51
    Mesajlar
    143
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1508

    merhaba
    dün aynı şeyi bende yaşadım yumatu sitesinden normal yazılım indirip yükledim makina eski haline döndü sonra emu yazılımını yükledim sorun yok

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    01-02-2004
    Mekan
    43 Kütahya
    Yaş
    55
    Mesajlar
    216
    Üye No
    1449

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kıvanc
    merhaba
    dün aynı şeyi bende yaşadım yumatu sitesinden normal yazılım indirip yükledim makina eski haline döndü sonra emu yazılımını yükledim sorun yok
    Kıvanç selam.Aynı şeyi ben de yaşadım demişsin.Yani yanlış yazılım yükledikten sonra odysse tester'da file to upload menüsü açılmış olması lazım eski versionu yükleyebilmen için.Halbuki ben de bu menü açılmamıştı.Ben tam yükleme yapmıştım,cihazı açınca ekranda bazen 8888 bazen de değişik karakterler çıkıyordu.Bu arada SAROS hocam makineyi kurtarabilmek için power tuşuna basılı tutarken makinenin açılmasu ve ekranda UUUU belirmesi lazım demişti.Bu UUUU senin ekranda belirdi mi?Yanlış versionu yüklerken yarıda mı kestin yoksa tamamen mi yükleme yapmıştın.Bu sorularımı cevaplarsan sevinirim.İleride meydana gelebilecek hatalara karşı bunu tüm Yu-Ma-Tu kullanan arkadaşların bilmesi iyi olur diye düşünüyorum.Saygılarımla.

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    51
    Mesajlar
    143
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1508

    merhaba
    ben yüklemenin yanlış olduğunu 9999-8888 saymaya başladığında farkedip fişi çektim ilk denememde yüklemeyi yapıp
    makinayı eski haline getirdim

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    01-02-2004
    Mekan
    43 Kütahya
    Yaş
    55
    Mesajlar
    216
    Üye No
    1449

    Anlaşıldı kıvanç arkadaşım.Demek ki ;Yanlış yüklemelerde yarıda kesmenin faydası oluyormuş.Paylaştığın için teşekkürler.Saygılarımla.

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    9,831
    Üye No
    960

    flash ı yananlara geçmiş olsun yarı yoldan dönenleride Allah kurtarmış

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    7,645
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    5729

    arkadaslar 8888 oldugu zaman on paelde versıyon yuklemesı yaparak duzeltemezsınız eger elınızde bole bır cıhaz varsa paket yapmaya hazırlanın yolu fgabrıka yolu kolay gelsın :)

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    653
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3803

    evet arkadaşlar ben sonunda farkettim. Tekrar üklemeye çalışırken odysse tester programında f4 all yaptığımda firmvare yazıp kalıyor, yüklemeye girse belki bende kurtarırım ama olmuyor. Cihazın fişini takarken standby düğmesini basılı tutarak fişi takarsan eğer uuuu yazısı çıkarsa cihaz yüklemeyi kabul ediyor. ama bende oılmuyor...

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    7,645
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    5729

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi s_tem
    evet arkadaşlar ben sonunda farkettim. Tekrar üklemeye çalışırken odysse tester programında f4 all yaptığımda firmvare yazıp kalıyor, yüklemeye girse belki bende kurtarırım ama olmuyor. Cihazın fişini takarken standby düğmesini basılı tutarak fişi takarsan eğer uuuu yazısı çıkarsa cihaz yüklemeyi kabul ediyor. ama bende oılmuyor...
    arkadsım yuklemyı kabul etse bıle sorun aynen devam eder 888 olursa yukleme yaparak duzeltemezsınız arkadaslar saygılar

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    653
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3803

    arkadaşlar ya bu yumatu cs 5500 cı emü yazılımı, bu sitedeki 5500 cı yazılımıyla aynı diimi? teşekkür bayulgen fabrika ile görüştüm yapacak birşey yokmuş...acaba bu bozulan flaşları nasıl yüklüyorlar yoksa değiştiriyolarmı ya, bu konuda bilgisi olan varmı tşk.

  16. #16
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    52
    Mesajlar
    388
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1964

    Serial yolla yazılım güncellemeleri sırasında Flash Bozulmaz..
    Bozulan Flashın içindeki programdır.
    Flash Yerinden sökülür. Özel bir programlayıcı da tekrar programlanır ve yerine takılır.
    Doğu anadoluda oruranlar için fabrikadan daha hızlı çözüm sunabilirim..
    Saygılar..

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    7,645
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    5729

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sistem
    Serial yolla yazılım güncellemeleri sırasında Flash Bozulmaz..
    Bozulan Flashın içindeki programdır.
    Flash Yerinden sökülür. Özel bir programlayıcı da tekrar programlanır ve yerine takılır.
    Doğu anadoluda oruranlar için fabrikadan daha hızlı çözüm sunabilirim..
    Saygılar..
    arkadasdın bahsettıgı gan08 dıye bır buyuk abaratla tekrardan yuklenır ve cıhaza takılır flas yanması budur arkadaslar bunu fabrıkanın dısında yapabılen oldugunu sanmıyorum saygılar

  18. #18
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    52
    Mesajlar
    388
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1964

    Bunu yapan çok kişi vardır dostum..Bu makina pahalı ama o kadarda pahalı değil...

  19. #19
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    05-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    7,645
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    5729

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sistem
    Bunu yapan çok kişi vardır dostum..Bu makina pahalı ama o kadarda pahalı değil...
    pahalı oldugunu bbılıyorumve yapayan yoktur dıye ıdda etmıyorum varsa tebrık ederımne dıyeyım

  20. #20
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    26-02-2004
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    5
    Üye No
    4592

    flash bilgisayarlardaki bios gibidir. Sadece sistemin açılmasını sağlar. Acaba diyorum aynı makinadan sağlam birtane olsa makineyi açtıktan sonra çalışan bios'u söksek onun yerine bozulan bios'u taksak yeniden yükleme yapılabilirmi, bilgisayar bioslarını bu şekil yapıyoruz. Saygılar...

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı