Uydumarket Banner  

102 sayfadan, 1. sayfa 123456789101151101 ... SonSon
Gösterilen Mesajlar: 2031 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: *****[email protected] DOSYALARI>>>>>>

  1. #1
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    57
    Mesajlar
    2,311
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    79

    New Icon14 *****[email protected] DOSYALARI>>>>>>



    Arkadaşlar


    Konunun Çok fazla uzaması ve mesaj sayısının Artması nedeniyle takibinin zorlaşması açısından.,

    Konu Kilitlenmiştir...
    LTF BURADAN DEVAM EDELİM



    Teşekkürler
    Düzenleyen Eyvallah : 10-11-2006 at 13:34 Sebep: Lİnk verildi

  2. #2
    Average Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    41
    Mesajlar
    283
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1049

    e bu dosya nasıl atılır progdvb nin içine neresine yerleştirilir
    nasıl görev görüyor .şifreli kanalı üzerine geldiği zaman çözüyormu kendi kendine
    geniş açıklamalı bilgi verirseniz sevinirim

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    57
    Mesajlar
    2,311
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    79



    softcam güncel dosyayı da program klasörüne yerleştir.
    Pluginler aktif olacak.
    forumda bunla ilgili bilgi var.

  4. #4
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Gerekli programlar softcam içinden gerekli keyleri okuyan yanksee ve hispesat polsatı auto yapan snitch bunlarıda hepsini prog dvb klasörü içine koymayı unutma

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Mesajlar
    2,140
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    284

    next8000 12 mart yazılımı var hispesat auto olurmu

  6. #6
    New Member
    Giriş Tarihi
    12-03-2004
    Mesajlar
    18
    Üye No
    6757

    elimde inca digital tv kartı var fakat 3-4 tane kanal seyredebiiyorum dier kanalları seyredemiyorum. bana acilen yarıdmcı olabilrimsiniz.ne yapmam lazım

  7. #7
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    memoli 12 mart ta auto olur hispesat evet..

  8. #8
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    58
    Mesajlar
    39
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3016

    nikolas sende progdvb ve yankse yuüklümü,yoksa inca nın kendi yazılımını mı kullanıyorsun?

  9. #9
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    28-03-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    8860

    New Icon3

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi engolin
    nikolas sende progdvb ve yankse yuüklümü,yoksa inca nın kendi yazılımını mı kullanıyorsun?
    prog dvb yi kur seçim yaparken twınhan olarak seç ondan sonra kullanmış olduğun elenbi üzerindeki değerleri kontrol edip daha sonrada kulandığın (seyrettiğin uyduyu doğru seçip) prog dvb proğramı ile tarama yap bir sürükanal bulur tıpkı sky star2 gibi kullanabilirsin

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    20-03-2004
    Mekan
    65 Van
    Yaş
    45
    Mesajlar
    163
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    7797

    Post

    :help1: arkadaşlar merhaba.... acan hotbirt deki cyfra + paketi için *** falan varmı. paketten sadece bir kanalı ss2 izleyebiliyorum... diğer kanallar için softcam dosyası nasıl buluruz....bilgisi olan arkadaşlara.......... :help1:

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    sky italiadan başka paket açılmadıki bulasın..şimdilik sky italia paketindekileri izleyebilirsin hotbirdte..

  12. #12
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-03-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    31
    Mesajlar
    328
    Üye No
    8914

    bugun cozulen 3 kanal cozulmez oldu skyıtalyada sizdede aynı sorun var mı

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    41
    Mesajlar
    283
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1049

    evet bendede var bu sorun
    çözülmüyor bu kanallar

  14. #14
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    29-03-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    31
    Mesajlar
    328
    Üye No
    8914

    Arkadaslar Skyitalya Gittimi Bende Cozulen Fox Cartoon Ve Cnbc Kanallari Artik Cozulmuyor Lutfen Cevap

  15. #15
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    57
    Mesajlar
    2,311
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    79

    Şuanda seca2 gitti...

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    2,332
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    345

    "hevesimiz kursağımızda kaldı" diyorsun yani.. :(

  17. #17
    Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    53
    Mesajlar
    237
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4268

    yani hem softcamkeyde hem de dragon dosyasında seca2 gitti ole mi? bi de astradaki seca2 ler cozuluyor diyorlar doru mu

  18. #18
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    57
    Mesajlar
    2,311
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    79

    Evet ikisi de gitti.
    Astra da Tequilla lari seyrediliyordu o da gitti.

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    13-04-2004
    Mekan
    78 Karabük
    Yaş
    38
    Mesajlar
    146
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    10632

    Unhappy bir sorunum var

    arkadaşlar benim bir sorum var. bende tv kartı olarak pinnacle pctv sat var ama bu kart la sorunlar yaşıyorum kanalların hepsini göstermiyor kurulumundada bazı sorunlar çıkmıştı. Prog dvb programını da yükledim ama kanalların hepsi yiine çıkmadı. Ayrıca tv kartlarında şifre nasıl çözülür bilmiyorum. Bana cevap verebilirmisiniz. bu konularda çok acemiyimde.
    ayrıca bende Goldmaster 11400 CIM var onda bir sorunum yok onun tv kartına bir yararı olurmu ikisi arasında bağlantı yapabilirmiyiz. :help1:

  20. #20
    Average Member
    Giriş Tarihi
    01-04-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    45
    Mesajlar
    314
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    9302

    arkadaslar hispasattaki Tequilla paketi de mi gitti yoksa softcam dosyam mı eski kaldı. sega [2] nin yukarıda belırttıgı otomatık softcam ındırme programı ıle sorunu cozemedım. en guncel softcam dosyasını nereden bulabılırım.?

102 sayfadan, 1. sayfa 123456789101151101 ... SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı