Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 13 mesajdan 1 ile 13 arası

Konu: kazAa lite++ zarari varmi

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    530
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    946

    kazAa lite++ zarari varmi



    bulent hocam kazaa kullanmanin zarari varmi sadece paylastirdigim dosyalari upload edebilirler dimi. yoksa bilgisayarimin icinde kimsenin gezinmesini istemem...
    zone alarm kullaniyorum,zoomx4 kullaniyorum. dikkat etmem gereken bisey varsa soylermisin..

  2. #2
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Birşey olmaz yaw,zoom'da port ayarlarını yaptınmı ? Yoksa düşük bağlanabilir.

    Sevgiler

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    12,355
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4780

    walla arkadasım bana gore zararı var p2p kullananan tum prgramlar pc yı paylasıma acıyor...yınede kendın bılırsın ama

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    530
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    946

    port ayari yapmadim. hocam nasil olacak yazsan bide...
    zoom install edip kullaniyorum ttelekom ayarlarini yaptım bitek klavuzda yazan degerleri 8 ve 35 yaptim okadar.forumda varsa bakim bi adsl de vardi sanki

  5. #5
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Admin Konsol'a gir Advanced Setup'a tıkla oradan Virtual Server'a gir

    Kullanacağın programa göre aşağıdan ilgili TCP ve UDP portları aç.Ancak dikkat et zone alarm bunları kullandığın zaman açmanı ister...

    # kazaa - fasttrack clones

    add deny tcp from any to any 1214
    add deny udp from any to any 1214

    # edonkey and clones

    add deny tcp from any to any 4661-4672
    add deny udp from any to any 4661-4672

    # winmx and napster

    add deny tcp from any to any 6257
    add deny udp from any to any 6257
    add deny tcp from any to any 6699
    add deny udp from any to any 6699

    # bittorrent

    add deny tcp from any to any 6881-6889
    add deny udp from any to any 6881-6889

    # gnutella

    add deny tcp from any to any 6346
    add deny udp from any to any 6346


    Sevgiler

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    530
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    946

    hocam kazaa icin 1214 tcp ve udp yazip host ip adress 10.0.0.254 add this setting yapıcam (virt.ser.conf. ta iki adet port var 23 ve 80 tcp 10.0.0.254 )bunlar aynen kalsinmi? hocam bide bu degerler normalmi 256 kb bana daha hizli olmasi lazim gibi geliyor ama...
    Downstream Upstream
    SNR Margin 29.4 7.0 dB
    Line Attenuation 44.8 23.0 dB
    Errored Seconds 132 3
    Loss of Signal 0 0
    Loss of Frame 0 0
    CRC Errors 135 3
    Data Rate 256 64 kbps
    Latency INTERLEAVED INTERLEAVED

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    530
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    946

    bülent hocam zoom diye bi bölüm acsan da oradan bilgilensek sen bana yaziyorsun ellerine saglikta sadece benimle kalacak diger arkadaslarda yararlansa... zoom konsolda max.konfigürasyon ayarlari-oyunlarda port ayarları gibi falan... giriyorum da advanced setupa kac tane bolum var ne ise yarar bilmiyorum( kul.kitapciginda yaziyomu onuda bilmiyorumya) olusum un sayfasinda bazilari yaziyordu ama simdi sayfasi acilmiyor

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    29-02-2004
    Mekan
    26 Eskişehir
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,120
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4950

    P2P programlarını kullanarak risk alırsınız. ve de her riskin bir karşıığı var. Ama Kazaa lite bunların arasında en sağlamı diye bilinir. ama sonucta olay bir port olayı.
    başlat-çalıştır-command (xp ise cmd)
    netstat -a
    komutu ile o an ki net durumunu görebilirsin.

  9. #9
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Değerler iyi...

    Evet aynı yere aynı IP yi kullanarak yani 10.0.0.254 yazarak istediğini aç.Ancak oradakileri silme sakın yoksa mail ve interente çıkamazsın !

    Sevgiler

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    530
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    946

    bulent hocam tesekkurler

    netten portscan yaptırıyorum 1214 closed yaziyor ama kazaa connect dosya indiriyorum bendende upload yapılıyor nasıl oluyor?? bana zoom konsoldan 1214 portu ac diyosun acınca stealth yazıyor(port scan yapınca) artısı ne onu anlamadım dahamı hızlı download-upload yapılıyor acınca? bide zone alarm soruyor yes diyip kutucugu isaretledim surekli sormaz bidaha.

  11. #11
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Bazı programlar belli portları kullanırlar,bunlar kapalıysa alternatif ararlar.Bu da yavaşlama veya düşük ID almaya neden olur.

    Sevgiler

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    530
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    946

    tesekkurler bulent hocam

  13. #13
    Member
    Giriş Tarihi
    23-02-2004
    Mekan
    21 Diyarbakır
    Yaş
    41
    Mesajlar
    147
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    4032

    New Icon13 kazaa

    kazaa kendine ve pc e olur olmaz rakamlar atıyor tavsiye etmem...[
    Düzenleyen aslantv : 16-03-2004 at 18:30


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı