Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 15 mesajdan 1 ile 15 arası

Konu: Donup kalıyo

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Yaş
    36
    Mesajlar
    32
    Üye No
    4307

    Donup kalıyo



    Faile Name: C:\WINDOWS\Desktop\AT-5010DCI_12.01.A5_040226zc\AT-5010DCI_12.01.A5_040226zc.bin Model:AT-5010DCI

    Hardware: 12.01.A5 Software: 02.00.04

    Type: ZCODE Satrtblock (696320 Bytes)


    Downloaded: (25600 \ 696320)


    Flas Write





    "File open O.K.!
    > New version binary.

    File open O.K.!
    > New version binary.
    -. Target loader version :L 616
    -----------> Front :: 74HC164 used (connector: 14pin)
    -----------> Target 2M Flash.
    Connect Success
    //==================================================
    // Target: L 616, u-C[0] , FLS[2M], AT-5010DCI, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.03)
    //==================================================
    -. STB Model : AT-5010DCI
    -. STB H/W Ver : 12.01.A5
    -. STB S/W Ver : 02.00.03
    DownLoad Start"


    Şeklinde 1 saat bekledim ne gelen var ne giden salak cihaza normal yazılımını yüklerken donup kalıyo.
    Bi kaç defa da denedim, yinede donup kalıyo pc nin kitlendiği falanda yok.
    En çokta 10180 de kalıyo.
    Ayrıca reset atsam olurmu.
    Kafayı kıracam!!!
    Ne yapmam lazım bi el atı verin ustalar.Niye donuyo. :devilprv:
    Düzenleyen metal : 09-03-2004 at 20:04

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    12,355
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4780

    hocam orjınal yazılımı mı yuklmek ıstıyorsun yoksa emu den orjınal yazılıma mı donmek ıstıyorsun..
    hangı kup prg mı kullanıyorsun belkı bunları bıraz acık yazarsan tonetıcı arkadaslar daha ıyı yardımcı olurlar

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    36
    Mesajlar
    526
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3805

    "SUNNY ve Emsali cihazlara yazılım yüklemek için gerekli proğramlar.

    KUPATSKY:Sadece ATSKY 1030 embedit cihazlar ve Emsali olanlarda Modül kısmının yazılımını güncelleştirmek için kullanılır.Versiyon yenileme işinde kullanılmaz.
    KUP216-223:Normal yazılım Yükleme için kullanılır.Kup223 özellikle AÇILIŞINDA BL212 yazılan cihazın loaderını Yükseltme ve cihazlara yazılım yüklerken karşımıza çıkan zorlukları çözmede yardımcı olur
    KUP226USER:Normal ilk çıkan Emu yazılımını Yüklemek için kullanılır
    KUP228USER:SON EMU yazılımını yani Hispasatı auto yapan yazılımı yükleme amacı ile kullanılır
    KUP208 ve BL212 :Orjinal yazılıma Dönüş Amacı ile kullanılır Kesiinlikle BL212 Dosyası makinaya Yüklenmez.(Yani Loaderı Yüksek olan makinalara)
    BL618 con.bin:En Son loader versiyonudur Displayde açılırken görünür yüklemekte fayda vardır diğer son yazılımların uyumlu çalışması içindir"


    Dune ustanın yazısı....bu bilgiden yararlan,doğru programla doğru yazılımı yükle!...

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    04-03-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    700
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5527

    Arkadaşım senin cihazın ORA 5010 DCI, Sunny 7010 DCI emu yazılımı yapman lazım.İlgili topic de hocam herşeyi açıklamış.Bir seyleri eksik yapıyorsun.Ayrıca elindeki cihaz hiçde fena sayılmaz.Hoşcakal.

  5. #5
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Yaş
    36
    Mesajlar
    32
    Üye No
    4307

    kUP228usr ile AT-5010DCI_12.01.A5_040226zc 'i yükleyin diyo Sunnyweb de bende onunla yüklemeye çalıştım.
    Ayrıca eski sürümlerinide yüklemeye çalıştım olmadı. İlk kez yüklemiyorum daha önce 2 EMU yuda yüklemiştim.
    Şuanda Emu yükü deil sadece sürüm yükseltmeye çalışıyorum!!!!!!!! Emudan normale geçiş deil.
    Aynı kablo ve Pc.
    Tek sorunum öğece takılı kalması ve yüklemeye devam etmememesi.Takılı kaldıktan sonrada FAILE diye bir şey yazıyo. Sanırım Flash'a yazarken taıkılsaydı Giderdi Flash.
    !Aslında ne yükleyecem yeni sürümü boş ver işte emulu memulu kullan demi ne uğraşıyom.
    Düzenleyen metal : 09-03-2004 at 23:36

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    54
    Mesajlar
    1,191
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    870

    kup2.16kullan.open faile yap. old version binari yazan yere :üç kere Z daha sonra UP yaz. mutlaka olacaktır.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    915
    Üye No
    1787

    bu ısh kup ısı ve supervızor olayı degıl..

    1- Rs kablon cok uzun..
    2- Rs Kablon hatalı...
    3- Rs kopuk..

    O kablo ıle baska cıhaza defalarca yazılım atman o kablo nun saglam oldugu anlamına gelmez.

  8. #8
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Yaş
    36
    Mesajlar
    32
    Üye No
    4307

    Şuanda Emu yüklü deil sadece sürüm yükseltmeye çalışıyorum!!!!!!!! Emudan normale geçiş deil.

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    915
    Üye No
    1787

    fail yazdıgını neden basdan solemedın.. Sonra kı bı gelısmemı fail yazmasi.

  10. #10
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Yaş
    36
    Mesajlar
    32
    Üye No
    4307

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi spectra
    fail yazdıgını neden basdan solemedın.. Sonra kı bı gelısmemı fail yazmasi.
    Değişen bişey oldumu???

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    36
    Mesajlar
    526
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3805

    arkadaşım istersen sen fazla kurcalama,hazır elindeki sağlam cihazı bozacan.tavsiyem kullan işte emusuyla neyiyle güzel güzel.

  12. #12
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Yaş
    36
    Mesajlar
    32
    Üye No
    4307

    bende öğle dedim ya

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    60
    Mesajlar
    4,150
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    382

    metal analadığım kadarı ile sen direkt AT-5010DCI_12.01.A5_040226zc 26 şubat yazılımını atmaya çalışmışsın eğer bunu yapmışsan üzülürüm.Nedeni ise yazılarımı dikkate almamışsın demek oysa her detayı yazmaya çalışıyorum ben. buradaki yazımda ne yazmışım bir bak istersen (Önce Eski Tarihli Emu Kup226User ile Yüklenecek) demişim eğer buna uymadınsa sorun burdan kaynaklandı

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Yaş
    36
    Mesajlar
    32
    Üye No
    4307

    Bu iş baya uzadı. Ben Anlatamadım galiba.
    Emudan normale geçtim. Orda bi sorun olmadı.!!
    Şuanda Emu yükü deil sadece sürüm yükseltmeye çalışıyorum!!!!!!!!
    LOADER : V6.1.6 iken kUP228usr ile AT-5010DCI_12.01.A5_040226zc 'i yüklemeye çalıştım. Bu yeni sürümüymüş.
    Bencede sorun kabloda.
    Aynı kablo ve Pc.
    Kablonun port girişindeki 6 nolu pin girşi boşta bundan dolayı olabilir mi??? Gerçi bunun bi önemi olduğunu sanmıyorum ama yine de belirteyim istedim.
    Hepsini söküp sadece 2-3 3-2 5-5 yapsam nası olur. Deneyecem.
    Kablo
    1-4
    2-3
    3-2
    4-1
    5-5
    6
    7-8
    8-7
    9-9
    Şeklinde.
    Win MEEEEE var.
    Düzenleyen metal : 10-03-2004 at 18:01

  15. #15
    New Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Yaş
    44
    Mesajlar
    12
    Üye No
    1795

    arkadaşım kolay gelsi bağlantını 1-1 2-3 3-2 5-5 şeklinde yaparsan sanırım çözüm alabilirsin.

    saygılarımla...


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı