Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 20 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Hispasatta frekans

  1. #1
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    8
    Üye No
    237

    Post Hispasatta frekans



    Arkadaşlar Hispasatta 11615 frekanslı paket frekansmı değiştirdi nereye gitti.Bilenler cevaplarsa sevinirim.

  2. #2
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,088
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    11615 V idi H Oldu sinyalde biraz düşmüş.....

  3. #3
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    8
    Üye No
    237

    Teşekkürler mach1 ustam

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    49
    Mesajlar
    625
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    210

    arkadasim ben deki macig matrix cama cevirdim osayede izliyorum hispesati arkadas larim

  5. #5
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,088
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Tamam o zaman diğer yerde belirtmemişsin mm deyince yanlış anlaşıldı Mr modulde kartsız hispesat seyrediliyor yukardaki frekansta zaten fta yayında akşamları ***** oynatıyor triplex olarak onun için modulede gerek yok 11615 teki

  6. #6
    Average Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    339
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    72

    Sevgili Mach1 ben H yapınca uydudan değil sinyal almak sanki LNB power,e kesilmiş gibi hiç bir işlem olmuyor ne seviye sinyalı ne LNB bağlantı sinyali hepsi gidiyor :)

    Bunu havalar düzelince kontrol edicem ama kafama takıldı diye yazdım buna cevap verilecek bir durum değil biliyorum.

    ama maksat paylaşmak belki birgün birisinin başına gelirse açar bu sayfaya bakar.


    Nedenini öğrenince yazarım slmlar

  7. #7
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,088
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Bendede sabit yıllardır ayarlı çanakta sinyal o tp de gitti h ya geçtikten sonra diğer 2m motorlu ile bakıyorum o frekansa sanki biraz lnb ile oynamakmı gerekiyor nedir..

  8. #8
    Average Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    339
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    72

    haa demekki bundan sorunun bende değil uyduda olduğu anlaşılıyor bekleyip havalar düzelince soruna bakacağız artık dediğin gibi belki lnb,yi oynatmak yeterli olabilir

  9. #9
    Adviser
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    48 Muğla
    Mesajlar
    2,823
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    90

    bazen geliyor ama genelde 40 44 arası sinyal var havalarda kötü belki düzelince artar

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Mesajlar
    94
    Üye No
    356

    hayırlı sabahlar
    herkese selam
    21.11.2003 yazılımında motorlu çanaklarda ki hatalar giderildimi bilgisi olan varmı test yazılımı bitmiş yeni yükleyen arkadaşlar denedilerse bilgi verirlerse sevinirim

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    sevgili pınarevren yanlış yere yazmışsınız..hangi cihazdan bahsediyorsanız o bölüme yazın.
    sevgiler

  12. #12
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,088
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Bende de akşam sabit hispesat çanakla 35-40 civarları sinyal vardı..

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    2,147
    Üye No
    413

    105 cm ofset çanak kullanıyorum hıspada 11615 h kesinlikle olmadı lnbyi çevirdim olmadı
    çanagı çevirdim olmadı gitti bizim frekans d+ cabo sinyali % 87 ama 11615 genede yok
    lnb yimi degiştirmek lazım elimdeki 0,4 next lütfen yardım! teşekkürler

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    mevkinizi yazmamışsınız ama lnb yi değiştirsenizde hiç alamadığınız için pek değişen birşey olacagını sanmam..beam olarak türkiye tam kıyıda kalıyor..
    sevgiler

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    44
    Mesajlar
    146
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    225

    konyadan yayın alınamıyor.sabah sinyal %10 %20 arasında gidip geliyor.kanal almayı başarmadım.umarım tekrar eski banda geri döner.bu adamların türk halkına bir gıcıklığımı var anlayamadım.herhalde atalarımızın yaptıkları onlara dokunmuş hala unutamamışlar.
    onlarda bizi yayınlardan ederek zevk alıyor herhalde.ayrıca bazı kanalların yeri değişmiş.yenide taramanızı tavsiye ederim.shovtıme mesala..

  16. #16
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    showtime Ex 12149 v 27500 deydi burdandamı gitti..neyse tarayınca çıkar bakalım..

    sevgiler

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    2,147
    Üye No
    413

    istanbul anadolu yakasındayım haritaya bakınca sanki o 11615 h yi alması gerekir diye düşündüm ama gene olmadı. saygılarımla.

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    46
    Mesajlar
    103
    Üye No
    726

    bendede alıyordu.. son 1 haftadır.... yok... avrupa yakasındayım...

  19. #19
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,088
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    GALAVİSİON adlı kanal
    11931 v 27500 e kaydırılmış

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    61
    Mesajlar
    205
    Üye No
    779

    slm arkadaşlar çanak yada lnb ayarlarınızdan oynamayın sınyal havalardan dolayı biraz düştü ama şimdi gene eskisi gibi malum kar fırtına lodos sadece 11615 V yı H yapın yeterli sanıyorum

    NOT:mach1 biliyorsun bende de 2 metre hareketli var sinyal%85 -90 arasında şimdilik sorun yok


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı