Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 11 mesajdan 1 ile 11 arası

Konu: 11400, *** Menüsüne Girmiyor???

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    43
    Mesajlar
    46
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1062

    New Icon5 11400, *** Menüsüne Girmiyor???



    Arkadaşlar Çok Cins bir sorunum var yardımcı olmanızı rica ediyorum..
    Goldmaster 11400 CIM cihaz var ve *** menüsüne daha önce 6382 koduyla girebiliyodum. şu anda yazılımını ve sky dosyasını güncellememe rağmen *** menüsüne girmiyor?? Acaba onun sıfırlandığı ayrı bir yermi var? Modül arabirimi menüsü üzerindeyken 6382 yazınca giriyodu önceden.. şu anda bilinen kodları hep denedim, hiçbirisiyle girmiyor.. Neden olabilir Acaba? Teşekkürler.. :help1:

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    14 Bolu
    Yaş
    51
    Mesajlar
    1,004
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    994

    evet arkadaşım şuanda 19/02/2004 tarihli yazılımda emulatöre giremiyoruz.sanırım şifre değiştirdiler. bulabilirsek yazarız bilen arkadaşlar varsa yazarlar sanırım. araştıralım biraz daha. saygılar...... :shout:
    Düzenleyen etemusta : 04-03-2004 at 12:49

  3. #3
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    43
    Mesajlar
    46
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1062

    New Icon19 görüntüde kayboldu..

    yaa arkadaşlar ben yeni yazılım yükledim ana yazılımına döndüm.. Bu sefer de görüntü gitti, sinyal gösteriyor ama hangi kanalı açarsan aç görüntü çıkmıyor hiç bir uyarı da vermiyor cihaz... :mad: . Hazırki görüntüden oldum *** menüsünü düzeltim derken.. şu anda *** menüsüne giriyor ama görüntü yok.... Ne yapabilrim? önce şu dosyayı yükledim ; SAT-11400CIM(1209).out ve görüntü yok.. sonra şunu ; SAT_11400CIM_patch_12_17.out dosyasını yükledim ama yine görüntü yok.. acaba cihaza bir zarar mı verdim ??? Teşekkürler yardımlar için şimdiden..........

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    846
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    905

    menü ye bas 0808 yaz düzelecektir.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    14 Bolu
    Yaş
    51
    Mesajlar
    1,004
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    994

    natilus 0808 sky yi resetliyor. *** menüsü yine açılmıyor..cihaz da emuyu kullanmıyor bilgilerinize. yeni bilgileri beklemekteyiz arkadaşlar.

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    43
    Mesajlar
    46
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1062

    New Icon5 Görüntü Yok...

    Arkadaşlar ben *** gimre olayını nasıl olduysa yeni yazılım yükleyince düzeldi.. şu an *** menüsüne giriyor.. ama sinyal olduğu halde görüntü vermiyor hiçbir kanalda... cihazı bozdummu acaba? yardımcı olun bana yaa??? Teşşekürler...

  7. #7
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    43
    Mesajlar
    46
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1062

    ya natilus'un dediğini bi deniyim yinede dedim ve sky resetlenince görüntüde geldi.. hepinize teşekkürler.. Şu an yok bi sorun..

  8. #8
    Adviser
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,776
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    5140

    congueror arkadaşım goldmaster bazen bunu yapıyor sinyalin var görüntün yok ise anten ayarlarından ek diseq olan yere diseq deki belirttiklerinin aynısını yap düzelir örnegin turksat 1c diseq 1 de ise ek diseq ide 1 e al

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Yaş
    47
    Mesajlar
    64
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    1068

    goldmaster 11400 *** menüsüne girmek için ; menu ye bas ardından 6382 yaz

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    06-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    50
    Mesajlar
    55
    Üye No
    1816

    Yeni yazilim yukleyenler *** menulerine giremiyor, cozumu nedir hala bi aciklama gormedim. Ama 27.01 tarihli yazilimi yuklersen o zaman calisiyor.

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    47
    Mesajlar
    34
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    1356

    seyfu'ya katılıyorum 27,01 tarihli yazılımı yukle çalışır. ben de aynı problemi yaşadım ve bu şekilde çözdüm


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı