Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 12 mesajdan 1 ile 12 arası

Konu: uydudan güncellemeye yardım

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    15 Burdur
    Mesajlar
    47
    Üye No
    815

    uydudan güncellemeye yardım



    herkese merhaba
    arkadaşlar benim 3000 cı pro makinede 9 temmuz i****o patch yazılım var ancak şu anda joker modül kullanıyorum
    evde bilgisayar ve kablom yok ve uydudan cihazı güncellemek zorundayım, şu günlerde cihazının uydudan güncelleyen varmı uyduda en son hangi yazılım var bilen varmı
    yardımlarınız için teşekkürler

  2. #2
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Sevgili necoban diğer topicteki yazını siliyorum konuyu burdan takip edersin artık.!!!


    Sevgiler...

  3. #3
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    46 Kahramanmaraş
    Mesajlar
    4
    Üye No
    451

    New Icon7

    Necoban ben 3 gün önce uydudan yükledim (bende TF 3000 cıp pro var) ocak yazılımını mevcut.

  4. #4
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    51
    Mesajlar
    464
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    292

    selamlar arkadaşlar tp uydudan hangi frekanstan yukluyorduk rıca etsem bir bilen bende herhalde silinmiş bari bir köşeye yazıyım. :help1:

  5. #5

  6. #6
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    51
    Mesajlar
    464
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    292

    teşekkürler sevgili maracaiobo hocam birde unutmadan bende temmuz pacli yazılım var buluıce modulde kanal geçişlerinde ıntılezı diyor bunun hricin pek yapmıyor ı****o modülde böyle sorunum yok uydudaki güncelleme ile bu sorun giderilebilirmi yoksa en uygun yazılım üzerindekimi selamlar. cihazım TF3000 Cıp pro :cowboy:

  7. #7
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Sevgili meteor, i****o modul kullanmayacaksan (ki kullanmıyorsun) son yazılımı (5 Ocak (ki bu yazılımda i****o pachli diyorlar ama bende euro modul olmadığı için teyid edemiyorum)) yüklemen senin için en uygunu...



    Sevgiler...
    Düzenleyen maracaibo : 05-03-2004 at 03:24

  8. #8
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    51
    Mesajlar
    464
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    292

    tekrar teşekkürler burda bulunmak ne güzel. :graduate:

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    15 Burdur
    Mesajlar
    47
    Üye No
    815

    maracaibo usta benim soru yine güme gitti
    meteor akradaşta cıp pro var işini halletti
    ama bende cı pro var ve halen uyduda hangi yazalım olduğunu öğrenemedim

  10. #10
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Sevgili necoban esasında sorun güme gitti sayılmaz, cippro yazılımı 5 ocak tarihlidir (sistem bilgisinde nov 4 2003 yazar) cipro ise 4 ocak (sistem bilgisinde dec 29 2003 yazar), sonuç 5 ocakta çıkan yazılım uyduda varsa 4 ocak tarihli yazılımda vardır...


    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi danial
    Necoban ben 3 gün önce uydudan yükledim (bende TF 3000 cıp pro var) ocak yazılımını mevcut.
    Sevgiler...

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    15 Burdur
    Mesajlar
    47
    Üye No
    815

    teşekkürler maracaibo usta
    dün akşam dayanamadım ve uydudan güncelledim ve dediğin gibi 29 dec 2003 yazıyor cihazdaki cı modüle initializing olayı okey 0 tuşu çok fazla işime yaramıyor sanırım motorlu sistemlerde işe yarar
    ilgilenen tüm arkadşlara teşekkür kolay gelsin

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    04-02-2005
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    43
    Mesajlar
    100
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    69780

    bu gün bir 59000cı aldım fakat bendeki sky modülü calıştıramadım ne yapmam lazım daha önceki cihazımda calısıyordu fulx 1 2 yi acmıyo


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı