Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 20 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: gm 7400 olmuyor

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    New Icon15 gm 7400 olmuyor



    kup 216, 208 le de denedim kaon yazılımını yüklemeyi upgrade fail diyor. forumdaki her 7400 yamasını indirdim birtek skyuptade yapabildim.. çoook acemiyim bu konuda çıldıracağım. hangi yazılımı hangi programla yükleyeceğim nasıl yapacağım. forumdaki herşeyi okudum hepsini denedim olmuyor iki mb'lık ama yazılımım mı eski o yüzden mi olmuyor. ya bu yazılımları nerden bulurum nasıl yüklerim . çıldıracağım.... emule için herşeyi denedim olmuyor... yardım bekliyorum :devilprv:

  2. #2
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    birde hangi yazılımı ne ile yükleyeyim çıldıracağım

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    96
    Üye No
    176

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi devilpunisher
    kup 216, 208 le de denedim kaon yazılımını yüklemeyi upgrade fail diyor. forumdaki her 7400 yamasını indirdim birtek skyuptade yapabildim.. çoook acemiyim bu konuda çıldıracağım. hangi yazılımı hangi programla yükleyeceğim nasıl yapacağım. forumdaki herşeyi okudum hepsini denedim olmuyor iki mb'lık ama yazılımım mı eski o yüzden mi olmuyor. ya bu yazılımları nerden bulurum nasıl yüklerim . çıldıracağım.... emule için herşeyi denedim olmuyor... yardım bekliyorum :devilprv:
    kup208 de yazilimi yuklemeden once zzzup yaz beyaz ekranda
    sorunun cozulecektir
    Saygilar

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    1,369
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5395

    7400 golmaster 1 mbyt için sky update var mı.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    1,369
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5395

    sory

    7400 golmaster 1 mbyt için sky update var mı.

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    acaba yazılım sw 2.00.00 görünüyor o yüzden mi olmuyor çünkü ne denediysem olmuyor upgrade fail diyor ama sky uptade nozap yükleyince sorun olmuyor..

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    418
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    109

    cihazının tüm versiyon bilgilerini tam olarak yazarmısın.

  8. #8
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    hw 02,03,04
    sw 02,00,00
    açılırken de 212 yazıyor cim 2 mblık

  9. #9
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    418
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    109

    ben böyle bir h/w görmedim vallahi 12.03.A5 olması lazım...

  10. #10
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    yani yazdığın gibi makine yanımda değil şu an o yüzden

  11. #11
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    418
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    109

    sevgili devilpunisher
    Bu durumda olmaması için bir sebep yok arkadaşım.yükleme talimatlarını bir daha dikkatlice okuyup denersen sorun kalkar ortadan

  12. #12
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    bilmiyorum yarın makineyi getireceğim zorlayacağım bir türlü olmuyor kup 208 ve kup 216 ile deniyorum gmup mı kullanmam gerek bilmiyorum devam upgrade fail diyor cim'İn usbsiz modeli o yüzden olabilir mi ??

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    52
    Mesajlar
    418
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    109

    olmaması gerekiyor.

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    s/w 02,00,00
    h/w 12,03,a5
    CI 219
    ama upgrade fail diyor sırasıyla hangi programlarla neyi yüklemem gerekiyor yazar mısın ? deli olacam olmuyor fullx leri bile yükleyemedim ( bunlar için kart yükleyicim mi olması gerekiyor ) geçen gün 6 in 1 yüklettim ama

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    44
    Mesajlar
    96
    Üye No
    176

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi devilpunisher
    s/w 02,00,00
    h/w 12,03,a5
    CI 219
    ama upgrade fail diyor sırasıyla hangi programlarla neyi yüklemem gerekiyor yazar mısın ? deli olacam olmuyor fullx leri bile yükleyemedim ( bunlar için kart yükleyicim mi olması gerekiyor ) geçen gün 6 in 1 yüklettim ama
    devil upload islemine baslamadan once beyaz ekranda zzzup
    yazarak denedinmi ?
    madem soruyorsunuz once verilen cevaplari degerlendirin

  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    04-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    63
    Üye No
    5598

    Selam arkadaşlar sizlerin yazdıklarına bakarak yükleme yaptım ama cihaz uyanmadı panelde sadece nokta ışık yanıyor cihaz açılmıyordu . Tekrar golmaster sayfasındaki 2mb'lık flashı yazdım makina açıldı . Boyutlarını karşılaştırdığımda goldmaster daki dosyanın daha büyük olduğunu farkettim . Ben nerde yanlış yapıyorum yardımcı olurmusunuz ? Tşkr.

  17. #17
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    5249

    sero teşekkür ettim oldu zzzup'ı yanlış yerde yazıyormuşum sunny 1030 yazılımını yükleyemedim.. birde güncel keyleri nereden bulabiliriz.. şu anda hotbird ve turksat izliyorum. üçüncü çanağı bağladım havalar ısındığı an onu da ayarlayacağım ama hangi uyduyu tavsiye edersin..1'de bu keyleri girerek farklı kanal çözebilirmiyim ? modüldeki keylere bir sakıncası olur mu ??

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    99
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    925

    selam gehgeh.
    kupatsky 208 ile yukleme oncesi file open yaptiktan sonra
    zzzup yaparak engineer moda gir cihazını ac. yuklemeye baslayacaktır.

    normal sekilde yani zzzup yapmadan emu yu yukleyemezsin.
    kolay gelsin

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    04-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    63
    Üye No
    5598

    ctuze selam . ben sanırım zzzup yerine 12345 ya da goldluck kullandım ama engineer mode değil supervisor mode çıktı farkı nedir . Hem dosyayı yükledi ama ( . ) çıktı panelde ve cihaz açılmadı .

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    04-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    63
    Üye No
    5598

    sero çözemedik hala bizim işi abicim be :)


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı