Uydumarket Banner  

8 sayfadan, 1. sayfa 12345678 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 157 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: next 8000 master3test3 yazılımı çıktı

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    51 Niğde
    Mesajlar
    929
    Üye No
    5228

    New Icon14 next 8000 master3test3 yazılımı çıktı



    arkadaşlar nextin master3 test 3 yazılımı çıktı :)

  2. #2
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,089
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    1)HİSPASAT EMU OK
    2)CONAX EMU OK
    3)EMUDA YAVAŞLAMA OK..(MİN)
    4)EMU PROVİDER EKLEME VE SİLME EKLENDİ..
    5)LOGO ON-OFF EMU KAPANMA SORUNU OK..
    6)ALTYAZI DESTEĞİ OK(HER PROVİDER İÇİN UYGULAMA YOKTUR).
    7)VİACCESS 2 YASAL KARTLARIN DESTEĞİ YENİLENDİ
    8)KIRMIZI TUŞ LİSTE DIŞINDA TV/SAT TUŞU ATANDI
    9)*** LİSTESİ GÜNCELENDİ,
    10)TP LİSTELERİ GÜNCELLENDİ..
    11)KANAL LİSTESİNDE EMU AÇIKEN PIG YAVAŞLAMASI HALLEDİLDİ..
    12)TİMER ÇALIŞIMASI CHECK EDİLDİ(BAZI HARDWARE TİPLERİNDE FARKLILIK OLABİLİR)
    13)NTSC YAYINLARDA YAVAŞ GÖSTERİM HALLEDİLDİ.
    14)YERLİ YAYIN GRUPLARININ İLLEGAL İZLENMESİNE YÖNELİK HİÇBİR *** VB UYGULAMA YAPILMAYACAKTIR..
    15)POLSAT PAKETİ GEÇİŞLERİ MİN HIZA GETİRİLDİ...




  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    25-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    44
    Mesajlar
    444
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    4406

    bu ikinci linkteki yazılımın anlamı nedir

  4. #4
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Abone Digiturk kartlarındaki izlenme sorunu için olan dosya.

    Sevgiler

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mesajlar
    577
    Üye No
    1328

    @mach1 verdigin setting bu yazılıma atılırmı yoksa yeniden taratarakmı yapalım.

  6. #6
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,089
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Taratarak bir dene ilk önce 1-2 önemli uyduyu test et sonra setting atarsın gene bence...

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mesajlar
    577
    Üye No
    1328

    @mach1 dedigini uygulayacagım birde stb data editorunde verdigin setting te degisiklik yapmak istedim favori kanallara ekleme yapamadım kabul etmedi.yazilimdan sonra bide bu editor e el atılsa fena olmaz.cok kısıtlı kullanımı var.

  8. #8
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    01-02-2004
    Mesajlar
    168
    Üye No
    1434

    1.link eskisi gibi dt kartta dt ninsinyallerini gecirmeyen 2.cisi abone dt kart veya zap kart icin sinyalleri geciren oyle mi sunu cryptoworks sinyal on off seklinde yapsaydınız daha iyi olurdu bu illegallik degildir sizden lig tv yi acın izletin diyen yok test2 de setting hazırladım mach1 in settinginden yola cıkarak test3 u yuklesem resetlemem gerekir mi ondan sonra setting leri pc den receiver a yuklesek problem cıkar mı conax emu elle *** girerek olamaz mı cok uzun oldugunu biliyorum ama onun icin birsey gelistirelemez mi bu arada test2 de bazı sinyal kalitesi yuzde70altı cıkan kanallarda arada donma yapıyor ve dt kartıyla bazen receiver kilitlenip kendi kendine tekrar acılıyor conax larda 120ofset ile kiosklarda sinyal yok 150 is yapar mı kafamdaki 180 en uygununu nereden bulurum alsam degecek mi 2 gun sonra conax gitmesin genel olarak yazılımdan memnunum ellerinize saglık

  9. #9
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    5075

    arkadaşlar bu verilen link master 3 test yazılımımı yoksa tamamlandımı

  10. #10
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mesajlar
    3
    Üye No
    5359

    selam,hıspesatı bize kazandıran emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.Bir tek sorunum polsatı açamamam nedeni konusunda bilgi verirmisiniz...

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    45
    Mesajlar
    518
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    529

    Mutlaka güncel keyleri bulup yazmanız lazım..Aksi taktirde açmaz..

  12. #12
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,089
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Reset çekilecek...Kaç defa dedik hala ısrarla aynı şeyi sormaktan bıkılmıyor dt on off blocker kıl tüy vs yok 2 yazılım var isteyen istediğini yükler..Conax *** girişi yok olmayacakta bazı cihazlarda varmış *** menusü var ama conaxı açamıyormuş he he..Dt donma kitleme filan yok üye kartla saatlerdir film bakıyorum...1.5 üstü lazım kiosk için.....*** giderse değişirse değişsin önemli olan emuda altyapı hazırlandı çalıştı *** değişirse public olmasını bekleyeceksiniz herkes gibi...
    Keyi gir polsat açar 2-3 tane eski *** var içine bunları güncelleyin

    PolSat Cyfrowy 13°EAST HOTBIRD
    Ident: 7101
    *** 00: 0D A1 74 8A 9C 35 F8 3D
    *** 01: 5E 5E AE 0A 5C 34 EB 6C

    SVT Europe 5°EAST SIRIUS
    Ident: 009C00
    *** 09: E4 52 66 B1 C2 41 95 E1

    ABSAT 13°EAST HOTBIRD
    Ident: 0025
    *** 0C: C2 E8 94 0E 5B 06 82 5E
    *** 0D: 29 CB 4C D1 DC 71 EC D8
    *** 0E: 2D 1F A9 9F 18 17 D7 3A

    MediaTech 4°WEST AMOS
    Ident: 002A
    *** 0C: E8 39 46 3D 9D FC 61 91
    *** 0D: 5F 60 41 9B F0 AA 04 4F
    *** 0E: 45 78 D3 99 FB 03 D7 E4

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Bize yaşattığı ayrıcalıklar için tüm Next ekibine ve Mach1'e gönülden teşekkür ederim. Kolay gelsin.........

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    48 Muğla
    Yaş
    55
    Mesajlar
    329
    Üye No
    34

    sayın mach1 veya doctor (yukarıdaki mach1'in son yazısı sayın doctor'un elinden elinden çıkmışa benziyor),
    master3'te polsat paketinde v-box'la yaşanan sorun halledildi mi? bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    1,174
    Üye No
    2079

    Merhaba, 28.02 test yazılımı duruyor cıhazda. macho yazılımındaki görüntü aksaklıkları 28,02 yazılımnda yok gayet iyi, eminim bu yazılımda daha iyidir, hafta sonunu bekleyemem, akşam eve gittiğmde yüklerim:)
    anlamak isteediğim bişey var.. ortada iki yazılım var.. iki yazılımın dosya boyutu aynı.. zap kartımız var diyelim yada alıcaz.. zap master3 yükleyince diğer test master3'ü yüklemek gerekiyormu..
    test yazılımları bilinçli yüklüyorum, katkım olabileceği düşüncesi ile.. zaten görüşlerim görüntü kumanda kullanımı üzerine, diğer au *** konusunda bilgim yok. bir ara hispasat uydusunu aramış bulamamıştım, dün umudum yoktu ama bi defa daha arayayım dedim.. mega 105 ofset anteni son noktaya kadar eğdim ve çıktı 227 kanal %90 ile %60 arası. normal herhalde..
    herkese iyi çalışmalar... kolay gelsin

  16. #16
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    @trim
    Cyriptolu olan karta yazar. Yani şifre değiştiği zaman otomatik olarak ****** update olur. Diğeri karta yazmaz. *** değişiminde digi orjinal cihaza takılıp update edilmesi gerekir. İkiside aynı yazılım biri yazan diğeri yazmayan. Kolay gelsin.......

  17. #17
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    02-03-2004
    Mekan
    05 Amasya
    Yaş
    51
    Mesajlar
    38
    Üye No
    5234

    master3 yüklemeden önce makineye reset atmam gerekiyormu.?

  18. #18
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,089
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Hayır önce değil attıktan sonra reset çekeceksin..
    @atakan yukardaki yazı nextteknikten alıntı benim değil doktorun yazısı ...

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    172
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    30

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi balzak
    master3 yüklemeden önce makineye reset atmam gerekiyormu.?

    mach1 yazmış editledim...
    Düzenleyen hakan06 : 03-03-2004 at 13:27

  20. #20
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    01-02-2004
    Mesajlar
    168
    Üye No
    1434

    hispasat estreitas exitos larda problem mi var yazılımla mı alakalı anlamında yazıyorum 11811 kalite yuzde70 altına dusunce acmıyor donuyor eskiden turksattaki bazı kanallar kalite40 da donardı simdi ****5 46 da bile donuyor bunlar yazılımla mı alakalı yoksa tp lerde mi problem var next8000 yuzde40 da donma yapıyor buun icin iyilestirme yapılaz mı

8 sayfadan, 1. sayfa 12345678 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı