Uydumarket Banner  

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 70 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: sunny 7010 cı için emu yazılımı yükleyen varmı

  1. #1
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    sunny 7010 cı için emu yazılımı ama illegal yazılım geri dünüşüm yok garanti yok



    arkadaşlar bu yazılım sunnye ait degil ana üretici firma olan
    koan makınalarındır. ama sunny e oluyor yasal bir yazılım değil
    garanti kapsamından çıkar. :sword:
    sunny hangi modeli derseniz olacak 7010 dcı 2 mb yani oyunu fazla
    olanlara olur
    birde yeni olanlan makinalara olmuyor
    ilk makinanız açılırken karsısın yazar l 6,16, veya 6,14
    şuan için bu versiyon 6,14 oluyor son bir ay içinde alınanlara olmaz
    ok

    sorumluluk yükleyene aitdir
    ve geri dünüşüm yok deniliyor beklemekte fayda vardır
    aşadaki olan makinalara uyuyor
    done 40 arkadaşımdan alıntıdır
    // ==================================================

    // Target: L 614, u-C[0] , FLS[2M], AT-7010DCI, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.02)
    // ==================================================

    2.0.2: Software Version is High
    -. STB Model : AT-7010DCI
    -. STB H/W Ver : 12.01.A5
    -. STB S/W Ver : 02.00.02
    ca :2.19
    DownLoad Start
    370 Block Retry
    Yükledikten sonraki info bilgileride
    S/W v03.00.00 H/W Ver : 12.01.A5
    loaderi 000 (6.14 idi) model ksc-570z ca:2.1.3 olarak değişti
    Düzenleyen altansat : 27-01-2004 at 20:27 Sebep: sunny 7010 cı için emu yazılımı ama illegal yazılım geri dünüşüm yok garanti yok

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,459
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    168

    ben yükledim flash 2m olacak vede baytları uygun olacak

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    slm murat bende olamdı nedeni bilimiyorum ama dowland yazıyor ama
    makinan karsısında faild yazıyor yükleme yapmıyor makına bu...
    AT-7010dci_12.01.a5_ sorun nedir

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,459
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    168

    aynı versiyonda 4 adet cihazım var sadece bir tanesi oldu

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    393
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    249

    Bu konuda next sanırım daha ıyı bır emu yazılım yapmıs.Bazılarına olup bazılarına uymayan 7010 cı modelı nde MB.farkımı var acaba.Sayın moderatorlerımız bu konuda bıraz daha acıklama yaparsa sevınırım.Aynı cıhazdan bende de var cunku.Selamlar.

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    60
    Mesajlar
    4,150
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    382

    sevgili altan sanırım yükleme yapamadığından bahsediyorsun eğer yanlış anlamadımsa.Eğer Anladığım doğru ise Kup ile ilgili sorun var bendede olmuştu kup223 denermisin.Eğer bulmaz isen buraya koymuştum

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,459
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    168

    kup 223 ilede bu iş olmadı sorunu bir türlü anlayamadım

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    233 deolmuyor sorun bence softdan yani versiyon uymuyor
    yüklemye geçiyor mavi dowland yazıyor sonra makinanın karşısında
    faıld gibi birşey yazıyor bu versiyon her makinaya uymuyormu ki
    yada başka varmı emu veriyon

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,459
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    168

    ön paneli sarı olan 7010 a yükledim oldu
    kanal arama yazısı yerine yükleme yazıyor şifreleri çözüyor matrix gibi çözüyor

  10. #10
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    evet o seri önceki seri sarı olanlar 6 ay önceki seri
    ama fark varmı bilimiyorum ama aynı versiyon atılıyor normal versiyon yani
    ama emu olan yeni tiplere olmuyormu bilemem atan arkadaş var sa yazsın nasıl oluyor dige

  11. #11
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,261
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Diğer forumda biri yüklemiş keyleri girdim tps i açtı animux açmıyor polsat hispesat vs açmıyor demiş..

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    716
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    174

    hocam bu emulu yazılımı nerden indiricez

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    başka bir siteden alıntı ..........................................
    yeni çıkan loader 616 olan sunny lerde değişik marka flash kullanıldığı için yazılım bunlara yüklendiğinde reciver kendini açıyor
    ama sürekli reset yapıyor
    bunlarda değişik flash kullanılmış yazılım eski flasha göre yazıldığı için yeni çıkan makinalara yüklemeyin
    bu kişisel bir yazılım
    ben bir aydır kullanıyorum herhangi bir problem görmedim
    polsat açmıyor yada *** giremiyoruz
    animauxları açıyor seca keylerini girmek gerekiyor
    02 ile başlayıp keyleri girin
    kolay gelsin


    yani sarı kasa olanlar yüklesin loderi 616 olanlar yüklemesin
    ok :wave:

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    60
    Mesajlar
    4,150
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    382

    Sevgili Arkadaşlar Bu resmi bir yazılım değil arkadaşıma mail attım bu konuda bilgi istedim.Pazaretesi irtibat kurar işin aslını ögrenirim.Bu arada Gayri resmi bir yazılım bana geldi 1030 için Makina Başka marka ile açılıyor.Bana Yollayan arkadaş gerekli düzeltmeleri yapmadan vede sunny şeklinde açılmadan Deşifre etmememi rica etti bende buna sadık kalmak istiyorum.Aşağı yukarı 45 gündür kullanıyorum sorun yok sadece ilk açılırken yavaş açılıyor ordan umutlu haber gelip düzeltilmiş hali gelince hemen bir yere uploand edecem

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    716
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    174

    hocam hadi ama beklemektn agac olduk modulde almıyoz valla yazılım bekliyoruz

  16. #16
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,551
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    170

    Sevgili arkadaşlar kup 223 ün boşluğuna ne yazsak supervisor mode geçer bir fikri olan varmı bu şekilde yükleneceğini zannediyorum.

  17. #17
    New Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    49
    Mesajlar
    14
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    95

    Arkadaşlar,
    birinizde nereden indireceğimizi söyleyin yükleyip bizde görelim. Bildiklerimizi paylaşalım.
    saygılar.

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    60
    Mesajlar
    4,150
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    382

    Arkadaşlar 7010 ile ilgili yazılımı şimdi attım elimdeki makinaya makina bilgilerini veriyorum.
    //==================================================
    // Target: L 614, u-C[0] , FLS[2M], AT-7010DCI, H/W(12.01.A5), S/W(02.00.02)
    //==================================================
    2.0.2: Software Version is High
    -. STB Model : AT-7010DCI
    -. STB H/W Ver : 12.01.A5
    -. STB S/W Ver : 02.00.02
    DownLoad Start
    370 Block Retry
    yüklemeden önce bu idi yükleme esnasında bu çıktı.Sunny den kendi sitesinden 216 kup indirdim.slovak sitesinden arkadaşların koyduğu dosyayı aldım normal olarak yükledim kendi otomatikmen fabrika ayarları ile açıldı .yeni oluşan menu kaonun yazılımı sanırım ordaki bilgiler şu şekilde model ksc-570z lastupdate dilshad S/Wv03.00.00 H/w degişmemiş loaderi 000 olarak gölüyor ca:2.1.3

  19. #19
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    sevgili dune40 makına sarı kasalımı her makınaya olmuyor loder 616 olmuyor,
    herhalde yükle yapılmıyor ve sonra atmaca kızmasın ha neden yüklediniz
    dige

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    60
    Mesajlar
    4,150
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    382

    kasa gri kasa bende elektronikçi arkadaşın işyerindeyim bunu hobi olarak yapıyorum amma şu kesin kaonun yazılımı bu makinada anormallık yok güzel çalışıyor makina sunny olarak açılmıyor yani markasız bir makina olarak açılıyor.birde *** girme menusunu buldumda biraz zor bir şeye benziyor 1030 daha düzenli *** menusu amma oda başka bir menu ile açılıyor.Match usta bizi okuyorsa bu açılımdaki markatı nasıl kaldırırız bize anlatabilirse ozaman 1030 için olanı uploand ederim veya bekleyecegiz.Elimdeki makinanın LOADERİ 6.14 idi

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı