Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 23 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: topfield 3000 cip proya program atamıyorum

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,234
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2619

    topfield 3000 cip proya program atamıyorum



    topfield 3000 cip proya program atamıyorum kablom 5-5 2-3 3-2 7-8 8-7
    acaba dogrumu yoksa farklımı bir kablo gerekiyor program cihazı aç diyor açıyorum hiçbirşey olmuyor.

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    595
    Üye No
    888

    ne programı atmaya çalışıyorsun? yazılımmı? Yazılım ise yükleme programını çalıştırdıktan sonra, BUL dan uygun dosyayı açıyorsun,YÜKLEME yazan yere tıkladıktan sonra kapalı durumdaki cihazı açıyorsun.

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Selam drxy...:)

    Yazılımı nasıl yükleyeceğin verdiğim 1. linkten ulaşacağın topicte anlatılıyor, 2.linktede kablo bağlantı şeması var onları bir gözden geçir sonra ne ters gidiyor tekrar ayrıntılı olarak yaz, yardımcı olmaya çalışalım...

    Link 1-

    Link 2-



    Sevgiler...

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,234
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2619

    usta linleri okudum kabloyu takıyorum program açıp com yarı yapıp bul dan uygun dosyayı cagırıyorum sonra yükle deyip cihazı acıyorum ama hicbirşey olmuyor bide aynı kablo ile kyotoyu denedim hiç sorunsuz yükledim topfielde bilmedigimiz bir incelikmi var acaba.

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Peki program hangi mesajı veriyor ?



    Sevgiler...
    Düzenleyen maracaibo : 02-03-2004 at 01:55

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,121
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    263

    arkadaşım bilgisayara kapat aç ilk bu programı çalıştır yeniden dene bazen bu işe yarıyor bende öyle oldu umarım seninde işine yarar ayrıca maracaibonun dediği gibi ne hata veriyor

  7. #7
    New Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    27
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3616

    maracaibo,
    cihazımda temmuz tarihli yazılım yüklü, i****o modülüm mevcut
    absat paketinde bazı yayınları, polsat paketini izleyemiyorum.
    sormak istediğim şu durumda cihazdan yeterli verimi alabilyormuyum?
    Daha fazla verim almak için neler yapmalıyım.
    yardımların için şimdiden teşekkürler.

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Bildiğim kadarıyla (ben i****o modül kullanmadığım için) cihazındaki patchli yazılım son versiyondur yani başka patchli yazılım çıkmadı, Sonuç elindekilere göre yeterli verimi alıyorsun demektir...



    Sevgiler...
    Düzenleyen maracaibo : 02-03-2004 at 22:45

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,234
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2619

    işin enterasanı program hiç hata vermiyor sanki hiç baglantı yok gibi ama herşey ok program cevap vermiyor.

  10. #10
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Mümkün değil bağlantı olmasa bağlantı yok hatası verir, Sen yükleme programını bir daha indir istersen belki elindeki programda bir anormallik vardır...



    Sevgiler...

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,234
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2619

    ok deneyecegim

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    595
    Üye No
    888

    selam
    @ozgen 29 Dec 2003 yazılımı son patchli yazılım, 3400 modeli bulabilirsen aktarma yap, ab satı sorunsuz seyredersin, ayrıca polsat i****o ile olmuyor.

  13. #13
    New Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    27
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3616

    arkdaşlar yardımlarınız için teşekkürler

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    ConnEctor sen şimdi Özgen.e TF-3400CI yazılımını TF-3000CIPpro.ya atabilirsinmi diyorsun yoksa benmi yanlış anlıyorum. Yanılmıyorsan özgen.de 3000CIPpro var. Bir yerde hata yapılıyor gibi geldi bilgi olarak, yanılıyormuyum özgen CIPpro kullanıyordun sen değilmi?

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,234
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2619

    olmuyor arkadaşlar işletim sistemim xp acaba sebep bu mu?
    bide mesaj olarak receviiri açmanız bekleniyor deniyor ben açıyorum sanki hiç birşey olmamış gibi duruyor.
    kabloda sorun var derseniz ben kyotomu herzaman aynı kablo ile yüklüyorum ama sorun olmuyor.
    kafayı yemeden birinden yardım bekliyorum :))

  16. #16
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Selam drxy...

    Peki aynı kabloyla cihazdan (topfield'ten) setting (kanal bilgileri v.s.) alıp-geri yükleyebiliyormusun...



    Sevgiler...

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    38 Kayseri
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,234
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2619

    topfieldi yani aldım daha önce kyoto kullanıyordum dediginiz işlemi yani seting alıp vermedim ama bunu deneyip sonucu yazacagım.

  18. #18
    New Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    27
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3616

    dogru... jackal bende cippro var.
    bu arada drxy deki sorun aynen bendede mevcut.
    bilgisayarımda win98 yüklü iken sorunsuz yükleme yapmıştım.

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    26-02-2004
    Mekan
    01 Adana
    Mesajlar
    55
    Üye No
    4548

    bende de aynı problem var kanal bilgilerini alıp verebiliyorum ama yazılım atamıyoru. cihazda down 54 yazıyor ve program 15 - 20 sn sonra baglantı hatası veriyor. Xp kullanıyorum. (laptop ta com çıkışı olmadığı için usb to com kullanıyorum.

  20. #20
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Dostlar; RS kablonuz doğruysa, com çıkışını kontrol ettiyseniz sorun olmaması lazım. İş dönüp dolaşıyor xp ye geliyor. Aklıma tek birşey geliyor birde veri hızını değiştirip deneyin xp için. Çünkü çok basit bir program bu xp.de uyum sağlamıyor olabilir.

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı