Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 31 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: 8000 mi 2000CI mi

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    New Icon4 8000 mi 2000CI mi



    Arkadaşlar 8000 ile 2000CI plus arasında ne fark varki?ikiside yazılımla şifre çözüyo.
    Yani niye daha fazla para verip 8000 alınırki?
    Ben cidden fazla para verdiğimi düşünüyorum?
    Aradaki değer farkını nasıl izah edebiliriz.
    Teşekkürler.

  2. #2
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    BMW 320 ile 730 ayni şey mi? İkiside iyi araba ve gideceğin yere götürüyor. 8000 yazılımla çalışan bir cihaz ve teorik olarak sınırı yok. Ama kişilerin tercihleri farklı olabilir. Fazla para verdiğini düşünüyorsan 2000CIplus ile değiştirebilirsin sanırım. Kolay gelsin........

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    hayır ben aradaki farkı merak ettim.Teknik olarak ne farkları var.ve bize pratikte nasıl yansıyacak

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,169
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    374

    Aradaki fark dediği kadar var ben ikisinide kullanıyorum Normal kullanıcı isen 2000 cı sana yeter ama ileride ne olur belli olmaz 8000 in desteklediği orjinal abonelikler hangi cihazda var onu düşünmek lazım
    sevgiler saygılar

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Birinde sadece yazılım var. Hardware haricinde sınırlayıcı hiçbir şey yok. Eğer çözülmemiş bir sistem ileride çözülürse ve public olursa cihaza uygulanabilir. Ve adı üzerinde hobby cihazı, kurcalamaya uygun. Season ile bilgisayarına bağlayabilirsin. Bütün kartları ve modülleri destekliyor vs. Diğeri kullanımı çok güzel olan hızlı bir cihaz. Eğer Hotbird gibi tek uydu alıyorsan bütün işini görür. Teknik detay istersen sayfasında var. Kolay gelsin......

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    anladım .teşekkürler.
    Birde kısaca bişey daha sorayım.
    Satıcı bana 8000 ile birlikte üzerinde "fun2 card" yazan birde kart verdi.Ama bu kartı takınca hiç bişey değişmiyor.Yani kart olsada olmasada aynı kanalları izliyorum.kartmı arızalı yada yetersiz.değiştirme imkanım var.hangi kartı almalıki bi değişiklik olsun

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,169
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    374

    Cihazının emu su açıktır oyüzden bir değişiklik olmuyordur şu anda harici bir kart almana gerek yok(abonelikler dışında)
    sevgiler saygılar
    Düzenleyen culutas : 02-03-2004 at 00:41

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Parasını geri al. Funcard devri kapandı. Eskiden 6in1 keyleri girmek için kullanılırdı. Yayıncıların sifre değişikliği yapmasıyla yetersiz kaldı. Hiçbir işe yaramaz. Kolay gelsin..

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    yani kart almayayımmı

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,169
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    374

    alma
    sevgiler saygılar

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    İşte sana 8000 farkı. hehehe.....

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    doğru haklısınız.
    Ama ozaman cihazdaki kart girişi ne işe yarayacak.
    hatta ikide boş yer var

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,169
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    374

    o kart girişi orjinal abonelik gerektiren kanalların smart kartları için ogeriye kalan iki boş yer ise bazı ***** kanalları obonelere seyrettirmek için piyasaya sürdükleri modüller için
    Sevgiler saygılar

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    İlerde ne olacağı bilinmez. Yeni kartlar çıkar, yeni modüller çıkar (o boş gördüğün yerler boş değil, aktif vaziyette, modül giriş slotları). Cihazın herşeye hazırlıklı. Ayrıca bu cihazda yasal Digitürk seyredenlerde var.

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    dün denedim, bende yasal digitürk aboneliğide var
    kartı digitürk makinesinden çıkartıp 8000'e taktım ama çalışmadı belki bi çözümü vardırda kartıyla 8000 de seyredebilirim

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,169
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    374

    Cihazının versiyonu ne yeni versiyonlu cihazlarda digitürk yasal yoldan seyrediliyor
    sevgiler saygılar

  17. #17
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Kartın chipi aşağıya gelecek. Yanlış takma. Ayrıca yeni TEST versiyonunu kullanıyorsan, YASAL aboneysen seyret. Kolay gelsin......

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    versiyon 21 kasım

  19. #19
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    1,169
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    374

    cihazını yeni versiyonla güncellemen lazım gerekli bilgileri bulabilirsin
    Düzenleyen culutas : 02-03-2004 at 01:15

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    102
    Üye No
    4708

    ara kablo sorunu var.kabloyu nerde bulucam.Adı nedir.bi kaç yere sordum adamlar anlamadı RS232 kablosu dedim hazır olmaz o kablo dediler.

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı