Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 17 mesajdan 1 ile 17 arası

Konu: dreambox 500 startv yi izleyemiyorum epg de program akisi var ama yayin yok

  1. #1
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    274
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    279432

    dreambox 500 startv yi izleyemiyorum epg de program akisi var ama yayin yok



    slm arkadaslar baslikta yazdigim gibi startv nin epg si gösteriyor yayin akisi felan gösteriyor ama görüntü gelmiyor digitürk yasal abone kartim var bütün kanallar gösteriyor startv yi actigim zaman aradiginiz kanal göstermiyor diye uyari veriyor yeni setting attim degisik bir kactne yine olmadi acaba ne yapmam lagzim

  2. #2
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    01-07-2004
    Yaş
    49
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    18399

    Kullandığın CAM nedir ona göre size yardımcı olayım..

  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    274
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    279432

    slm karti denemek icin arkadasa verdim .kart bendede dursa arkadastada dursa sonuc ayni epg de yayin akisi var ama görüntü yok aradiginiz servis bulunamadi diye uyari veriyor pli yüklü resivada diger arkadasta ise problem yok ondada pli yüklü dreambox 500 var.yardimimlariniz icin tesekkürler
    Düzenleyen master : 24-01-2007 at 12:43 Sebep: forum kurallarına dikkat lütfen.

  4. #4
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    274
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    279432

    yokmu arkadaslar bir cözümü bunun.

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    14 Bolu
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2101

    starın tp yi silip yeniden taratın d-smart olayından kaynaklanıyordur

  6. #6
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    Start tv'nin transponder'ına ait bütün kanalları editor ile silin, yalnız ana listeden silin buketten değil. Daha sonra cihaza atıp tekrar taratın gelmesi lazım.
    2. yol arkadaşınızda sorunsuz izlenen settingi alıp kendi cihazınıza atabilirsiniz.

  7. #7
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    01-07-2004
    Yaş
    49
    Mesajlar
    49
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    18399

    Arkadaşım yine soruyorum kullandığın Cam nedir onu yaz sana yardımcı olayım...

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    Sn @DrErdal;
    Sn @caylak3'ün kullandığı cam ve birkaç bilgi daha forum kurallarına uymadığından tarafımdan editlenmiştir.
    Ayrıca aradığınız servis bulunamadı yazısınının hiçbir cam'le alakası yoktur.

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-11-2004
    Mekan
    33 Mersin
    Yaş
    55
    Mesajlar
    4,289
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    43407

    Büyük ihtimal kanal listesi sorunu vardır.Bende de CNN Türk aynı oldu.Audio pid,video pid filan ayarlar var onlarda karışıklık olmuştu.Silip tekrar taratınca düzelmesi gerekiyor.Son çare yeni kanal listesi.

  10. #10
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    274
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    279432

    yardimlariniz icin tesekkürler arkadslar startv yi eutelsat dan izlemek istiyorum dediklerinizi yaptim yeni seting yükledim arkadasin setingini denedim yeni img yükledim yine ayni epg de yayin akisini gösteriyor ama kanali sectigim zaman aradiniginiz servis bulunamadi diye yaziyor.saygilar

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    O transponderdaki diğer kanalları gösteriyor mu sorunsuz? lnb polaritesi diyeceğim öyle olsa diğerlerinde de sorun olur.

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    274
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    279432

    [QUOTE=master;3105410]O transponderdaki diğer kanalları gösteriyor mu sorunsuz? lnb polaritesi diyeceğim öyle olsa diğerlerinde de sorun olur.[/QUOTE




    ayni transponderdaki diğer kanallarıda göstermiyor onlarinda epg si var ama aradiniz servis bulunamiyor yaziyor.saygilar

  13. #13
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    274
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    279432

    yokmu arkadaslar bir cözümü bunun lütfen yardim edin.

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Mesajlar
    292
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    549

    arkadaşım bendede kanal 1 ve bazı kanallarda aynı sorun vardı,,megerse evdeki telsiz telefon ve wrilles modemden etkileniyormuş,,onları kapatınca düzeliyor belki sendede böyle bir durum vardır

  15. #15
    Average Member
    Giriş Tarihi
    02-11-2006
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    274
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    279432

    kanal 1 de ve baska bazi kanallarda senin dedigin ayni bendede oluyor cep telefonu iule konusurken kare kare oluyor göstermiyor ama startv hic göstermiyor epg si var ama aragiginiz servis bulunamadi yaziyor.tesekkürker

  16. #16
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    Demek ki sistem herhangi bir manyetik alandan etkileniyor, diğer bütün elektrikli aletleri kapatıp, varsa kablonun çevresinde hoparlör türü mıknatıslı aletleri uzaklaştırın.
    Yine olmaz ise kablo, lnb gibi malzemeleri tek tek değiştirip deneyin.

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    18-05-2005
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    41
    Mesajlar
    647
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    102119

    bende de aynı problem var birçok kanalda aynı sorunu yapıyor başka cihaz bağladığımda aynı imajın yedeğiyle sorun yok ama 2 cihazda hep aynı 3 cihaz denedim aynı çanakta problem yok bende işin içinden çıkamadım tek çare cihazı firmaya göndercem


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı