Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 24 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: *** Editor 1.2 ile *** yuklemek

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    *** Editor 1.2 ile *** yuklemek



    Arkadaslar size bir aciklama yapem.
    Bastan cihaziniza orijinal sitesinde verilen son versiomu yuklein.
    sonra asardaki *** editor 1.2 programini bilgisayariniza kurun.

    Programi kurduktan sonra asardaki softcam *** yuklein:

    ve 17,18 -T.P.S bin:


    not: cihazi acik durumda birakin.
    Iyi calismalar.
    Düzenleyen alco : 05-02-2007 at 21:27

  2. #2
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    Evet arkadaslar, D + OK,Premierle-OK , TPSler -OK , Bis - YOK.
    Düzenleyen alco : 17-01-2007 at 18:54

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    Arkadaslar yeni Softcam,yukaradiki kanalardan baska- Bis - FULL- OK. Denenmis 100/100.

    Düzenleyen alco : 07-02-2007 at 00:03

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    05-07-2005
    Mekan
    31 Hatay
    Mesajlar
    95
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    115042

    birazdan deneyip size haber verceğim.teşekkürler.

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118
    Düzenleyen alco : 18-01-2007 at 23:31

  6. #6
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2006
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    49
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    211802

    arkadaşlar sr 650 cı süper kullanıyorum yazılımda 365 ama bir türlü *** editörle yazılımı atamadım her yolu denedim hep wait yazıyor receiver açıkkende stby konumdaykende yani birtürlü dendim olmuyor sorunum bilgisayardanmı kaynaklanıyor olabilirmi acaba yardımlarınız için tşk

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi takea Mesajı Göster
    arkadaşlar sr 650 cı süper kullanıyorum yazılımda 365 ama bir türlü *** editörle yazılımı atamadım her yolu denedim hep wait yazıyor receiver açıkkende stby konumdaykende yani birtürlü dendim olmuyor sorunum bilgisayardanmı kaynaklanıyor olabilirmi acaba yardımlarınız için tşk
    Cihaz acik durumda olmali, ve sifresiz bir kanal yustunde.Gene olmiorsa kablonu kontrol ed. Son -gene olmiorsa yazilimi yeniden yukle(365 - original sitesinde olani) ve yukardaki *** editor1.2 programini kulan.Kolay gelsin.

  8. #8
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2006
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    49
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    211802

    teşekkürler arkadaşım tekrar deneyeceğim inşallah olur

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2006
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    49
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    211802

    ne yaptıysam birtürlü olmuyor arkadaşlar 650 ye keyleri yükleyemedim 365 versiyon yüklü wait yazıyor kalıyor yardımlarınızı bekliyorum tşk

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    Com ayarlarindan olabilir.

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    Ben dizyustu bilgisayar la bile yukledim,USB to RS232 kabloyla.Bastan bu wait.... yazisi cikardi,com ayarlarindan balanti hizini 14 ten 8e indirdim duzeldi.

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    54
    Mesajlar
    1,447
    Üye No
    1194

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi takea Mesajı Göster
    ne yaptıysam birtürlü olmuyor arkadaşlar 650 ye keyleri yükleyemedim 365 versiyon yüklü wait yazıyor kalıyor yardımlarınızı bekliyorum tşk
    burdaki ultra menülü 365'i at yükleme yapacaktır

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2006
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    49
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    211802

    yardımlarından dolayı taşekkürler hocam deneyip sonuçlarını yazarım

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    10-11-2005
    Mekan
    61 Trabzon
    Mesajlar
    32
    Üye No
    150592

    arkadaşlar buradakileri aynen yaptım ama hiç bir kanalı açmadı ****** mi değişti yoksa eksik yaptığım bişey mi var

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    Evet ****** denisti. Guncel softcam bolumunden son dosieyi yukle- acar.

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2006
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    49
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    211802

    sayın liderkom hocam önerdiğin 365 ultra menülü yazılımı yükledim keyleri yine almadı wait yazıyor kabloda sorunum yok sanırım yazılımı aldığına göre birde com ayalarında ne gibi değişiklik yapsak bir sonuç alabilirmiyiz ve d+ keyleri elle girsek nereye yazacağız *** menüsü eskisi gibi 90 91 değil bildiğin kadarıyla yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

  17. #17
    New Member
    Giriş Tarihi
    04-02-2004
    Mekan
    11 Bilecik
    Mesajlar
    10
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    1648

    New Icon25

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi takea Mesajı Göster
    sayın liderkom hocam önerdiğin 365 ultra menülü yazılımı yükledim keyleri yine almadı wait yazıyor kabloda sorunum yok sanırım yazılımı aldığına göre birde com ayalarında ne gibi değişiklik yapsak bir sonuç alabilirmiyiz ve d+ keyleri elle girsek nereye yazacağız *** menüsü eskisi gibi 90 91 değil bildiğin kadarıyla yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
    :crashs: evet arkadaşlar ne denediysem olmadı wait yazıyor ve öyle kalıyor. arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.iyi çalışmalar

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    20-07-2005
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    145
    Üye No
    119118

    Arkadaslar, kablonuz - NULL MODEM mi ????.

  19. #19
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2006
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    49
    Mesajlar
    48
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    211802

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi alco Mesajı Göster
    Arkadaslar, kablonuz - NULL MODEM mi ????.
    normal yazılım yükledigimiz rs232 kablosu bu kablo iş görmezmi?

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    54
    Mesajlar
    1,447
    Üye No
    1194

    arkadaşlar 365 orjinal yazılımı ile *** editöt coğu cihazda normal çalışıyor bazı cihazlarda hata verip çalışmıyor fixli yazılımların içine eklediğim 365 yazılımı bu sorunuda çözüyor..400 serisi fixli azılımlardada *** editör sorunsuz çalışıyor.

    gelelim çalışmama sebeplerine...bundan sonraki olay tamamen pc 'nizden kaynaklanan bir sorundur.

    1.muhtemelen com portu kullanan başka bir program(ss2 nin winlirc programamı gibi..bu program sürekli başlangıçta çalıştığı ve com port kullandığı için kapatmadan yazıım atamazsınız)

    2.rs kablonuzun hatalı olması( kablo bağlantısı çapraz olacak..2-3...3..2.. ile) daha doğrusu cihazımıza yazılım attıımız orjinal kablo(yalnız piyasada satılan kabloların 7 ile 8 nolu uçlarıda bağlıdır yazılım yüklese bile bu programda hata vere bilir buna dikkat!!!)

    3. setup'tan com cıkış ayarları yalnış olabilir deafult yapın.

    4.bu yazılımların ve programların tümü xp işetim sistemine deneniyor 98 kullanıyorsanızda hata verdire bilir.
    kolay gelsin

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı