Uydumarket Banner  

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 48 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Arçelik Beko 550 serisini piyasadan topluyor.

  1. #1
    Average Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2006
    Mekan
    76 Iğdır
    Yaş
    44
    Mesajlar
    474
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    207503

    Arçelik Beko 550 serisini piyasadan topluyor.



    Arkadaşlar aldığım bilgiye göre arçelik-beko 550 serisini piyasadan topluyor. Bu cihazlar pek tulutmadı. Çok sorunlu bir çıhaz olduğu anlaşıldı. bizim burda herkes götürüp bayiye teslim ediyor. Yeni cihazlarla değiştirecekler. bu tür cihazı olan arkadaşlar bence gecikmeden değiştirsinler.
    Duymayanlara duyurulur.

  2. #2
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    11-10-2006
    Mekan
    21 Diyarbakır
    Mesajlar
    31
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    271986

    550dcı degiştiriyorlar doğrudur ancak garantisi biten degil

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    20-09-2006
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    86
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    264162

    550 d cı model cihazlar servis aracılıyla 1,84 yazılım atılıyor bu yazılım şimdilik sorunsuz eğer ki sorun devam ederse yada cihaz yazımı almıyorsa fabrika servis aracılıyla 520d cı ile değiştiriyor

  4. #4
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    15-01-2007
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    45
    Mesajlar
    2
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    308560

    hele sukur yaaa

  5. #5
    Member
    Giriş Tarihi
    24-12-2005
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    34
    Mesajlar
    50
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    168519

    Yok bea arçeliğin kendisinde bi toplama sözkonusu değil kendim arçelikde teknisyenim noner7676 arkadasımızın bölgesindeki bayinin insiyatifidir

  6. #6
    New Member
    Giriş Tarihi
    06-01-2005
    Mekan
    27 Gaziantep
    Yaş
    49
    Mesajlar
    29
    Üye No
    59757

    New Icon14 srunlu 550 cihazlar değişiyor

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi gecekusu436 Mesajı Göster
    Yok bea arçeliğin kendisinde bi toplama sözkonusu değil kendim arçelikde teknisyenim noner7676 arkadasımızın bölgesindeki bayinin insiyatifidir
    öcelikle selam cümleten kerdeş bende bu işin içindeyim 550 dcı cihazlar pek sağlıklı bir cihaz değil sürekli sorun yaşıyoruz cihazı kaldır indir sinyal gidiyor gelen cihazların yüzde 50 sini kart değişiyoruz bu sadece kücük bir örnek kaldiki firma bu cihazlarda sorun olduğunu biliyor ve sorulu cihazları topluyor ya haberiiz yok yada size değişim yok :)

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    24-12-2005
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    34
    Mesajlar
    50
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    168519

    New Icon23

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bilka72 Mesajı Göster
    öcelikle selam cümleten kerdeş bende bu işin içindeyim 550 dcı cihazlar pek sağlıklı bir cihaz değil sürekli sorun yaşıyoruz cihazı kaldır indir sinyal gidiyor gelen cihazların yüzde 50 sini kart değişiyoruz bu sadece kücük bir örnek kaldiki firma bu cihazlarda sorun olduğunu biliyor ve sorulu cihazları topluyor ya haberiiz yok yada size değişim yok :)
    Kardeş bak hangi bölgeye bağlısınız bilmiyorum yalnız bizim bölge temsilciliğinde öyle bi durum sözkonusu bile değil zaten sorun olanlara 1.84 yazılım atıyoruz düzelmezse anakart değişiyor ama toplama adına hiç bir işlem yapmıyoruz

    SAYGILAR..!

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    03-02-2005
    Mekan
    67 Zonguldak
    Yaş
    45
    Mesajlar
    70
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    69426

    Bu cihaz ile ilgili değişim için hiçbir bülten yayınlanmadı, delinin biri kuyuya bir taş attı hepsi bu... Aslında cihazda teknik olarak bir sorun yok, yalnızca yazılım çok kötü, düzgün bir yazılım çıkartılsa cihaz normal çalışacak, kulaktan duyma laflara inanıp boşuna değişim isteyerek ümitlenmeyin, bunun hakkında yayınlanmış bir bülten yok zaten... Yalnız şöyle bir bülten var, kodu ELKTHEY/06/001 ... Bu bülteninde yayınlanma amacı, eğer gerçekten arızalı bir cihaz için değişim istenilirse, fabrika 550 DCI nin üretimini durdurduğu için bu cihaz yerine 520 DCI verileceği ve bu modellerde rf çıkışı olmadığı sadece scart oldugu için değişim istenirken scarttan rf ye dönüşüm cihazınıda garanti kapsamında istenmesi gerektiği ile ilgili yayınlanana bir bültendir, bu bültenide bazı servisler sanki 550 DCI modelini fabrika geri istiyor şeklinde yorumlamışlardır, oysa konunun uzaktan yakından ilgisi yoktur, yayınlanan bültende aşağıdadır...

    Sn. Yetkili Servisimiz,


    Arçelik/Beko 550DCI kodlu ürünlerinin değişiminde yerine verilen Arçelik/Beko 520 DCI kodlu üründe RF çıkışının bulunmaması nedeniyle, televizyonlarında scart girişi olmayan bazı müşterilemizle sıkıntı yaşandığı gündeme gelmiştir.

    Değişimi yapılan ürünlerde televizyonunda scart girişi olmayan müşterilerimize BE900600 kodlu malzemeninde garanti içinde fişe yazılarak değişen ürünle birlikte verilmesi gerekmektedir.



    Bilgilerinizi rica ederim.



    Saygılarımla,
    Düzenleyen enigmatic : 19-01-2007 at 09:42

  9. #9
    New Member
    Giriş Tarihi
    08-10-2006
    Mekan
    01 Adana
    Mesajlar
    13
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    271090

    Sayin ArkadaŞlar Ben De Bu İŞİn İÇİndeyim Ve Bize Yazi Gelmedi Bence Yalan Haber Diyebilirim Anakart DgİŞİyor Sadece Vede 1.84 Yazilimi Atiliyor Baska BİŞe Olmuyor Herkese Hayirli ĞÜnler

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,385
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4690

    Yetkili bir bayii olarak problemli olan cihazlarımın çoğunu servis değiştirdi..Elimde olanlarıda iade ettim...

    550 dcı kullanan müşterilerimde var tabi...bazıları çok memnun...Bazıları değil..

    Sıkıntı yaşayanlar ise en yakın bir yetkili servisle temasa geçip sorununu giderdi... 3 kere aynı arızayı yapıp sorununu giderilmeyen cihazlar zaten değişiyor....

    Ama cihazda sorun yoksa değişmiyor.PROBLEMLİ DEĞİLSE Hiç kimse bu cihazı keyfine göre değiştiremez... Fabrikanın onay vermesi gerekir..

    Saygılar.

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-05-2005
    Mekan
    22 Edirne
    Mesajlar
    43
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    101939

    arkadaşlar ben de arçelik-beko teknisyeniyim.bizim bölgemizde cihazı çok sık arıza yapan cihazlara söz konusu değişim veriliyor.yoksa tüm 550lerin toplanıp 520 ile değişimi söz konusu değildir.tşkr

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    27-11-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    43
    Mesajlar
    878
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    45020

    evet arkadasım herkes aynı syı soyluyor demekkı 550dcı lar toplanmıyor sadece değişim hakkı olusmus cıhazlar 520 dcı ile değiştiriliyor

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    20-09-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    32
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    264282

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bilka72 Mesajı Göster
    öcelikle selam cümleten kerdeş bende bu işin içindeyim 550 dcı cihazlar pek sağlıklı bir cihaz değil sürekli sorun yaşıyoruz cihazı kaldır indir sinyal gidiyor gelen cihazların yüzde 50 sini kart değişiyoruz bu sadece kücük bir örnek kaldiki firma bu cihazlarda sorun olduğunu biliyor ve sorulu cihazları topluyor ya haberiiz yok yada size değişim yok :)

    Arkadaşım açılmama problemi için kart değiştiriyorsan kartı değil, flashı değiştirirsen problem düzelecektir,servislere sor yardımcı olacaklardır.

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    13-08-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    93
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    124938

    bu cihazlara gerekli reworkleri yapılıp tekrar üretime başladı, servisçi arkadaşların bilgisine. ayrıca şu an 1.86 yazılım çıktı fakat buna birde *** atma programı ve *** dosyası çıkacak. yani emu yazılımın içinde olmayacak. diğer cihazlar gibi pc'den *** dosyası atacağız... *** programı henüz çıkmadı bekliyoruz bakalım....

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-12-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    652
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    162892

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi xamas Mesajı Göster
    bu cihazlara gerekli reworkleri yapılıp tekrar üretime başladı, servisçi arkadaşların bilgisine. ayrıca şu an 1.86 yazılım çıktı fakat buna birde *** atma programı ve *** dosyası çıkacak. yani emu yazılımın içinde olmayacak. diğer cihazlar gibi pc'den *** dosyası atacağız... *** programı henüz çıkmadı bekliyoruz bakalım....
    Slm Syın xamas. 1.86 yazılımını paylaşmanız mümkün değil mi? Kolay gelsin..

  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    13-08-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    93
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    124938

    tabiiki yarın atarım....

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-12-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    652
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    162892

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi xamas Mesajı Göster
    tabiiki yarın atarım....
    Teşekkürler. Sabırsızlıkla bekliyorum...

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    12-01-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    36
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    174767

    1.86 yazılımını burada paylaşırsanız sevinirim. İyi çalışmalar..

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-12-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    652
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    162892

    Evet bir an önce paylaşmanızı bekliyoruz. Kolay gelsin...

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    25-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    66
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35806

    1.86 yazılımı diye çokmerak etmeyin arkadaşlar değişen pek bir şey yok yanlız NIT arama düzeltilmiş o kadar xamas ın dedigi gibi yazılım emusuz ha 1.84 ha.186 oyüzden

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı