Uydumarket Banner  

6 sayfadan, 1. sayfa 123456 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 105 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: 8000 için Yeni Conax Emulu Test Yazılımı

  1. #1
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,284
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    New Icon14 8000 için Yeni Conax Emulu Test Yazılımı




  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-02-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    636
    Kan Grubu
    AB Rh ( - )
    Üye No
    2100

    mach1
    Super Moderators
    vallah, size ne kadar tesekkur etmek yetmiyor. insanlar next 8000 deger bilemiyor.
    ellerine cok saglik. harikasiniz
    merci

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    49
    Mesajlar
    163
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    363

    8000 in nasıl bir cihaz olduğunu ve ardında nasıl dahilerin bulunduğunu hala görmeyen varsa gözüne gözlük aklına fikir versin derim.SAĞOL doktor sağol MACH1

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    doktora çokkkk çokkk teşekkür ediyorum eline sağlık
    mach1 hocam kullanımı hakkında biraz bilgi vere bilirmisin

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    51 Niğde
    Mesajlar
    906
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    84

    selam hocam birde bunu cihaza nasıl yuklememiz lagzım bir tarif edermisin?
    aslında biliyorum ama bir yerde yanlıs yapıyorum her halde
    saygılarımla

  6. #6
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,284
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Emu açıldığı an thor canal digital paketide otomatikman açılmış oluyor kiosk vsler açık ayrıca bir işleme gerek yok .......

  7. #7
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,284
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Yükleme her zamanki gibi donwload programı ile atıp sonra reset çek o kadar...

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    51 Niğde
    Mesajlar
    906
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    84

    hocam donwload programımdamı hata bendemi hata bilemedim
    cunki cihaz erase diyor sonra data diyor belli bir sure gidince bekliyor hic bir işlem yapmıyor cihazı kapatıyorum acıyorum cihazın on paneldeki ışıklar oynuyor duruyor bunu belki 10.15 kere deniyorum sonra tutuyor ve kabul ediyor sanki cihaz soguyor sonra oluyor nerede hata yapıyorum
    saygılar

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    teşekkürler mach1 üstat

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    49
    Mesajlar
    241
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    2246

    mach usta next hızına yetişemez olduk sayenizde pluslara yenilik yapılsa iyi olacak beklemekteyiz haftaya demiştiniz onun üzerine 8000 lere yeni yazılım çıkarıldı yaski burda pluslar geri plana atılmış gibi bir görüntü oluşuyor saygılar

  11. #11
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    5
    Üye No
    4808

    Mach1 usta
    Selamlar, ben forumda yeniyim ve 1 aylık next8000 kullanıcısıyım. Cihazıma macho yazılımını problemsiz olarak yükledim. Fakat bugun son çıkan test yazılımını yüklemeye çalıştığımda, yükleme %75'e geldiğinde downloader programı kilitlendi. Birkaç kez daha denedim, bu seferde farklı yerlerde kilitlendi. Macho yazılımını nasıl yüklediysem bunuda aynı şekilde yapıyorum fakat olmuyor. Tekrar macho yazılımını yüklemeye çalıştım yine kilitlendi.
    Sanırım show arkadaşımızın başınada gelen aynı problem. Bu problemin sebebi ne olabilir? ve nasıl çözebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    frencali
    doktor yazmıştı 8000 başka firma ile üretilen bir cihaz plus modelleride yine farklı firmalar ile üretildiğinden bu isteğin gerçekleştirilmesi şu an için zor olabilir ama sonradan da yüzünüzü güldürecek haberler gelebilir.

    saygılar

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    mach1 usta

    yeni yazılımda autolar çalışıyormu?

  14. #14
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,284
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Auto olmayacak dendi daha evvel o sayfa kapandı biliyorsun ...

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    darisi plus cilarin basina :))

  16. #16
    Average Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    48
    Mesajlar
    254
    Üye No
    4836

    goruntu ana ekranda iken 1 ve 0 tuslari calismiyor, ok e basip menuye girince calisiyor.
    sari tustan da renk menusu geliyor.

  17. #17
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Mesajlar
    211
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    325

    Harika olmus doktorun eline saglik.
    Mach1 bir sey sormak istiyorum bu conax larin hepsinin sifresi ayni mi? Yani Thordaki kanallarin hepsi public mi ? Tesekkurler.

  18. #18
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    5
    Üye No
    4808

    Yazılım yüklerken olan kilitlenme problemini çözdüm. Problem benim sistemimden kaynaklanıyormuş, bilgisayarımda WinMe kuruluydu, WinXP kurup deneyince problemsiz olarak yükleyebildim son test yazılımını.

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    48
    Mesajlar
    254
    Üye No
    4836

    bende editorde download yada upload yaparken problem oluyordu, kitlenip kaliyordu.fakat gecen sunu kesfettim:
    yukleme sirasinda ustteki file-help popup menuleri uzerinde mouse ile surekli dolastim ve ok.
    sistemim win98, program ile uyusmuyor olabilir.

    yazilim yuklerken problem yasayan arkadaslar icin de ayni sey gecerli olabilir, bir de boyle deneyin.

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    11-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    57
    Mesajlar
    1,803
    Üye No
    2405

    tşklerr hocam emeği geçenlerin eline sağlık

6 sayfadan, 1. sayfa 123456 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı