Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 18 mesajdan 1 ile 18 arası

Konu: Akvaryum ekran görüntüleri dream e atılabilirmi?

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    923
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    31295

    Akvaryum ekran görüntüleri dream e atılabilirmi?



    digital platforların akvaryum kanalllarındaki görüntüye benzeyen pc lerdede akvaryum screen saverler var.bu ekran koruyucular image içine atılabilirmi.işin teknik boyunutu bilmedigim için bilgi almak istedim.

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    15-07-2005
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,291
    Üye No
    117744

    Ben bir kere backup image yüklemiştim, orada Radyo ve Mp3 ekran görüntüsünü hareketli basit bir çizgi adam koymuşlardı. Görüntü elimde yok ama şöyle açıklamaya çalışayım. 2 göz ve sol tarafında bir el var. Baş parmak Ok ler gibi yukarı gösteriyor, sonra dönüp aşağı gösteriyor :) Ama o açıldığında pc nasıl donuyorsa 7020 de öyle donmuştu :) Menüye basıyordum 2 dakikada menü penceresi geliyordu. Bukadar basit birşey dondurduğuna göre akvaryum görüntüsü gibi animasyonlu görüntüyü düşünemiyorum.
    Saygılar..

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,074
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5123

    Burayı bir inceleyin yardımı olucaktır.


  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    15-07-2005
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,291
    Üye No
    117744

    Sevgili Dream eğer arkadaş hareketsiz resim istiyorsa haklısınız o linkte logo değişebiliyor. Vallahi ne yalan söyleyim belki ben yanlış anladım, bana hareketli istiyor gibi geldi :)

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,074
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5123

    Haraketli yapılmaz sanırım yada ben bilmiyorum.

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    15-07-2005
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,291
    Üye No
    117744

    Yok gif şeklinde hareketli yapılan var. Yukarıda anlattığım gibi mp3 ve radyo ekran görüntüsünde çıkabiliyor. Ama sağlıklı değil.

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    923
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    31295

    screen saverde görüntü hareketli hatta sesli bu olay linux'a eklebilirse müthiş birşey çıkar ortaya örnek gibi.laptopu plazmaya bagladım gerçekten gerçek akvaryumdan farksız oldu.bu olayı dream in mesela usb stick ine yada hdd ye yüklebilirmi.
    Düzenleyen Turksat_24 : 05-01-2007 at 11:52

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    923
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    31295

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi DREAM Mesajı Göster
    Burayı bir inceleyin yardımı olucaktır.

    üstad bahsettigin konu açılış logosu benim anlatmak istedigim bir plung gibi bir şey.yani tv seyrederken mavi tuşa basıp dedigim plung seciyorsun tv birden akvaryum oluyor. Eger mümkünse tabii.Dream modlarında ricam konuya hassasiyet göstermeleridir.

  9. #9
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,074
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5123

    Valla ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar buraya yazsınlar derleyelim ve bir FAQ yapalım güzel olur.Bu arada bende araştırayım.

  10. #10
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    Ben de ilk defa duyuyorum.

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    15-07-2005
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,291
    Üye No
    117744

    Buna benzer bir olay var Dreamboxda. Radyo kanalındayken Dosyaya girip resimlerinize bakarken alt fonda radyo çalıyor. Siz resimlerde geziyorsunuz. Ama hareketsiz tabiki. Buna benzer bir uygulama olurmu bilmiyorum. Şahsen ben Pluginden böyle çalıştıracağıma Açıyorum w3 de akvaryumu, oluyor bana screen saver.

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    923
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    31295

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Deimos Mesajı Göster
    Buna benzer bir olay var Dreamboxda. Radyo kanalındayken Dosyaya girip resimlerinize bakarken alt fonda radyo çalıyor. Siz resimlerde geziyorsunuz. Ama hareketsiz tabiki. Buna benzer bir uygulama olurmu bilmiyorum. Şahsen ben Pluginden böyle çalıştıracağıma Açıyorum w3 de akvaryumu, oluyor bana screen saver.
    w3 de abosuz bakılabiliyormu bu akvaryuma.birde bir önceki yazımda master ve DREAM dostlarım yanlış anladılar herhalde böyle bir plung yok yapılsa diye tavsiyede bulunur nitelikte bir yazı yazmıştım sanki varmışta yeni duyulmuş gibi anlaşıldı onun içinde özür dilerim.
    Düzenleyen Turksat_24 : 05-01-2007 at 16:12 Sebep: Düzeltme

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    11617 frekansındaki data kanallarından bir tanesi, onu tv şekline döndürünce akvaryum sessiz fakat görüntülü olarak karşınıza gelecektir. Forum içinde ayrıntılı anlatımı mevcut.

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    29-08-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    205
    Üye No
    255911

    Enteresan.

    Arkadaslar, bende Digitürkün tüm radyo kannallarinda, ses ve akvaryum görüntü süper isliyor.

    Hic bir settings falan'da eklemedim/degistirmedim. Pet123 kanal listesi kullaniyorum.

    Kusura bakmayin, aslinda buraya uygun olmadi, cünkü DM500 kullaniyorum (gmini 3.30).
    Düzenleyen kraksen : 16-01-2007 at 21:48

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2006
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    2,087
    Üye No
    180028

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kraksen Mesajı Göster
    Enteresan.

    Arkadaslar, bende Digitürkün tüm radyo kannallarinda, ses ve akvaryum görüntü süper isliyor.

    Hic bir settings falan'da eklemedim/degistirmedim. Pet123 kanal listesi kullaniyorum.

    Kusura bakmayin, aslinda buraya uygun olmadi, cünkü DM500 kullaniyorum (gmini 3.30).
    gemininin son versiyonunda görüntüyü aldım sesi alamadım yardımcı olurmusun

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    28-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    923
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    31295

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kraksen Mesajı Göster
    Enteresan.

    Arkadaslar, bende Digitürkün tüm radyo kannallarinda, ses ve akvaryum görüntü süper isliyor.

    Hic bir settings falan'da eklemedim/degistirmedim. Pet123 kanal listesi kullaniyorum.

    Kusura bakmayin, aslinda buraya uygun olmadi, cünkü DM500 kullaniyorum (gmini 3.30).
    abo musunuz bilgi verebilirseniz seviniriz.

  17. #17
    Member
    Giriş Tarihi
    29-08-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    205
    Üye No
    255911

    Kusura bakmayin arkadaslar cevabim gec oldu ama foruma nadir ugruyorum bu siralar.

    Bilgi vermek isterdim ama, bir "bildigim" yok maalesef.. Daha dogrusu calismasi icin hicbir özel girisimde bulunmadim.
    Konuyu okuduktan sonra olay dikkatimi cekti, ve DT radyo kanallarini bir gezeyim dedim, ve gördümki tüm kanallarda hem akvaryum görüntü hemde ses var "kendiliginden".

    Dreamboxum model 500. Acaba hardware'de bir degisiklik olmasindan kaynaklanabilirmi bilmiyorum ama, aslinda isleyip/islememesinin Image bagli olmasi daha mantikli geliyor bana, o zaman 7000'dede calsimazi lazim aslinda :smiles20:
    Düzenleyen kraksen : 03-02-2007 at 02:08

  18. #18
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    16-11-2006
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    43
    Mesajlar
    3
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    285198

    Bİlgİsayarima Ekran Korucusu Olak Akvaryum İstİyorum Yardimci Olurmusun


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı