Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 19 mesajdan 1 ile 19 arası

Konu: port açma yardım

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    14-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    28
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    284409

    port açma yardım



    Virtual Server Configuration
    ID Public Port - Start Public Port - End Private Port Port Type Host IP Address
    1 21 21 21 TCP 10.0.0.13
    2 21 21 21 UDP 10.0.0.13
    3 4662 4662 4662 TCP 10.0.0.6
    4 4672 4672 4672 UDP 10.0.0.6

    --------------------------------------------------------------------------------

    TCP
    UDP

    Settings need to be saved to Flash and the system needs to be rebooted for changes to take effect.
    The maximum number of entries above is 20. The maximum number of mapped ports is 20
    arkadaşlar yukarıdaki gibi dreamboxa 21 port açtım ama çalışmıyor altındaki 4662 4672 portlar ise emule programına ait emule çalışıyor bağlantı noktası sınaması başarılı yüksek id alabiliyorum ama 21 olanlarında dreamboxda çalışması lazım ama çalışmıyor bir anlam veremedim doğrusu bunun yanında başka portlar da mı açmak lazım yardım lütfen.

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    06-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    802
    Üye No
    5909

    olayı anlamadım sen 21 ve 23 portlarını neden açıyorsun dreambox a kendin ulaşabilnek içinse port açmana gerek yok bu port lar dışardan dreambox a ulaşmak için açılır ayrıca oraya yazdığın ip de dream ip si olacak
    FXP veya DCC gibi programlar ile dreambox a ulaşmak istiyor san port açma sadece ayarlarını bağlantını yap yeter li

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    06-03-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    802
    Üye No
    5909

    ayrıca bu şekilde açılmıyor şimdi fark ettim 21 ve 23 port ları açacaksan sadece TCP olarak açman yeterli ama bu port ları sakın açık bırakma dışardan dreambox a müdahaleler gelebilir
    Düzenleyen bigescobar : 03-01-2007 at 21:43 Sebep: eksik harf

  4. #4
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    14-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    28
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    284409

    tamam arkadaşlar hallettim teşekkürler

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,074
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5123

    @fatih82

    Ben senın yerınde olsaydım modemımın marka ve modelini yazardım ayrıca sorunu nasıl halletığımıde,ki başkalarıda faydalanabilsin.

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    01-01-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    138
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    171097

    bende d-link DWL-922 wiraless router aldim ama actigim portlar dreamboxta calistiramadim nasil yapabilirim?acaba nerede hata yapiyorum.

  7. #7
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,074
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5123
    Düzenleyen DREAM : 05-01-2007 at 11:06

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    01-01-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    138
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    171097

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi DREAM Mesajı Göster
    ben yukarda d-link kullandigimi yazmistim siz linkys de ayarlar nasil yapilir adresi vermissiniz...acaba d-link ayarlari nasil yapilir bunun icin bir öneriniz varmi ...

  9. #9
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,074
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5123
    Düzenleyen DREAM : 05-01-2007 at 11:06

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    42
    Mesajlar
    72
    Üye No
    2588

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bigescobar Mesajı Göster
    ayrıca bu şekilde açılmıyor şimdi fark ettim 21 ve 23 port ları açacaksan sadece TCP olarak açman yeterli ama bu port ları sakın açık bırakma dışardan dreambox a müdahaleler gelebilir
    ne gibi müdahaleler olabilir... başkasının dreambox a o portlardan ulaşması bizi zor durumda bırakabilir mi?

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    Çalışan imajı çalışmaz hale getirebilirler. Şifre değiştirip girmenizi engelleyebilirler.

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    42
    Mesajlar
    72
    Üye No
    2588

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi master Mesajı Göster
    Çalışan imajı çalışmaz hale getirebilirler. Şifre değiştirip girmenizi engelleyebilirler.
    yasal olarak sıkıntılı bi durumda kalabilirmiyiz?

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    2,425
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    27633

    arkadaslar bir yardim etseniz bilen varsa
    bende thomson speedtouch 716 v5 WL modem var
    bir turlu portlari acmayi beceremedim
    su bilinen sayfayi defalarca gozden gecirmeme ragmen bir turlu halledemedim

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    01-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    51
    Mesajlar
    3,074
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    5123

    Genelde mantık aynı bırını ıncelesen kendı modemıne gore nasıl yapılcagını anlayabılırsın.

  15. #15
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-07-2004
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Yaş
    49
    Mesajlar
    6,372
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18608

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi derwish Mesajı Göster
    yasal olarak sıkıntılı bi durumda kalabilirmiyiz?
    Paylaşım yapıyor ve yerli platform paylaştırıyorsanız olabilir. Olayın hukuki yönden işleyişini bilmiyorum.

  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    01-01-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    138
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    171097

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi DREAM Mesajı Göster
    Aynı yerde diğer markalarda var

    evet var ama cok eski modelin port acma islemini gösteriyor bende öyle bahsettigi yerler yok
    interneti bagliyorum kendisi otomatik algiladi ama dreamboxa actigim port aktif olmuyor calismiyor o kadar cok yerlere girip c****mki kafam allak bullak oldu.

  17. #17
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    14-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    28
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    284409

    arkadaşlar modemim teknotel ttr-101 marka ve model bir modemdir
    önce wan sonra submit tıkladıktan sonra Encapsulation:PPPoAVC-Mux ,VPI:8
    VCI:35 ayarladıktan sonra Virtual Server'a tıklayın açmak istediğiniz port numaralarını buraya yazın ve Save Settings / Reboot tıklayın save&reboot tıklayın işlem tamam yalnız by dream ustanın söylediği gibi dreambox a başka bir pcden ulaşmaya çalışıyorsanız internet satırına kendi bilgisayarınızın ip sini yazınız.

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    14-11-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    28
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    284409

    ayrıca arkadaşlar ekleme yapayım arayüze ulaşmak için 80 port açın ftp ile
    ulaşmak için 21 port açmanız yeterli bydream ustadan alıntı ustaya teşekkürler.

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    05-01-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    177
    Üye No
    172679

    Arkadaslar ben benim Dreambox a disaridan FTP ile nasil ulasabilirim?Port olarak 21 acik.Yardimlariniz icin tesekkür


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı