Uydumarket Banner  

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 75 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Yumatu cihaza emu yazılım

  1. #1
    New Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    79 Kilis
    Yaş
    54
    Mesajlar
    18
    Üye No
    165

    Yumatu cihaza emu yazılım



    Arkadaşlar herkese merhaba,
    Yumatu cihazlar için kullanabileceğimiz emu yazılım varmış. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bunu paylaşalım.

    Yumatu X200

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-12-2003
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    3,465
    Üye No
    78

    baslıgı bıraz daha acıklayıcı yazarsak daha ıyı olacak...gorende bu cıhaza emu yazılım cıkmıs zannedecek..cunku ne oldugu bellı dııl..
    Yumatu cihaza emu yazılım cıktımı ? dıye yzabılırısn

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    öbür sitede yazmışlar evet arkadaşlar yumatu lar içinde emu yazılım ok

    yumatu 8500-8600-8700 fta ve aynı serinin cı modelleri modülsüz ben şu an fta denedim sonuç süper .........adres

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    2,147
    Üye No
    413

    yumatu 8500 embed.matrix modüllü makinaya-1,02- matrix:1055 yükleyebilirmiyim
    yumatu yüklersen modüle garanti vermem diyor. hıspa için ne yapmam lazım
    yüklemem dogru olurmu yardımlarınız için teşekkürler

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    kumru6434 eğerki üretici garanti vermiyorsa yapma derim çünkü ilerde arıza yaparsa
    para alabilirler hispesat içinde 1055 başka yol yok

  6. #6
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    761

    yt-8700 cı "fta"Vulcan1M1.00-FTA_MD1225.bin indirdim.yüklerkende com girişlerini yapıyorum."uptade software and data (all)" ı kullanıyorum.yazılıma ff diyerek başlıyor.bittiğinde recever rrr olmuyor öyle kalıyor.eskiyazılımı duruyor.yani yeni yazılım olmuyor.size sorum bu yazılım buna olmuyormu????

    yardımmm ettiğiniz için şimdiden teşekürler

  7. #7
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,301
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Her bilgisayarda atılamıyormuş sanırım diğer forumda atabilen ve atamayanlar var işletim sistemi bilgisisayar vs ile alakalı olabilir belki..

  8. #8
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,301
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Yumatu mr çakılıları ücretsiz serviste 1.055 yapıyorlar diye 1-2 kişi yazmıştı diğer forumda istersen götür yaptır kendin yaparsan ve birşey olursa kazara sonra garanti vs olmaz belki..

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    48 Muğla
    Mesajlar
    31
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    254

    peki Fta ların her modeline uygun mu bu yazılım X200 X 100 ler oluyor mu?

  10. #10
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    393
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    249

    sanırım o modellere olmuyor.yumatu 8500-8600-8700 fta ve aynı serinin cı modelleri icin calısır denıyor.Ustadlarımız konuyu daha fazla acıklarlar sanırım.

  11. #11
    Co-Administrator
    Giriş Tarihi
    14-12-2003
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    64
    Mesajlar
    8,657
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    21

    şimdilik 8500-8600-8700fta için yazılm var CI içinde olacak sanıyorum........

  12. #12
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    yumatunun kaplo bağlatıntısı nedir kyoto veya nestle uyuyormu

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    ok buldum kyotu ile aynı

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    arkadaşlar yumatunun yükleme proramı win.98 çalışmıyormu
    bende f4 çalışmıyor cristal warning boot blok gibi bir uyarı çıkıyor
    ama f2 normal çalışıyor

  15. #15
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    crital warning:BOOT BLOCK of the STB wirll be DESTROYED!!!

    the STB can work if downloading breaks before loading boot block
    continue anyway

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    644
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    326

    Arkadaşlar bu konu beceriksizlerde de konuşuluyor. Bende yükledim. Yumatunun sayfasında CI için satır başındaki 8500 üzerinden indiriliyor. Cı cihaza fta yüklenmez. Ben winme ile yükleyemedim. win98 yükleyince anında oldu. Şimdi bu programı nasıl kullanacağımı anlamaya çalışıyorum. Selamlar.

  17. #17
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    2
    Üye No
    761

    yumatu lar modülsüz çözüyor
    arkadaşlar.aslında ben bu konuyu "yumatu lar modülsüz çözüyor " bölümüne açacaktım.ama cevap pek fazla gelmediğinden buraya açtım.ben yumatuya kanalları modülsüz çözdürmek istiyorum.hangi dosyayı indireceğim???ve yeni yazılım
    olan"YT8500-YT 8600-YT 8700 FTA 23.01.04 " ı yüklüyoruz.olmuyor.bunun win 98 ile alakası varmı

    win98 de denedim olmadı
    win xp de denedim.olmadı.yazılımı atıyorum.%100 oldu.ama ff de kalıyor.rrr olmuyor bitince

  18. #18
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    32
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    901

    arkadaşlar bende 8700 matrix embeded var bu emu 8700'üde kapsıyormuş acaba benim cihazada olur mu? nediyorsunuz saygılar...

  19. #19
    Co-Administrator
    Giriş Tarihi
    14-12-2003
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    64
    Mesajlar
    8,657
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    21

    yaw doğru hakikaten cı yazılımını ancak YT 85 üzerine tıklarsanız indirebiliyorsunuz hayret.......

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    644
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    326

    Sonuç: mükemmel!!!! Cihaz yazılım ile gelen kodlar ile ,çözülebilen kanalları çözüyor. Şimdi nasıl edit edilecek onu anlamaya çalışıyorum. Tekrarlar isek: 1- CI ve fta için yazılımlar ayrı. 2- Windows yüklemede sorun çıkartıyor. Ben 98 ile yükledim. Winwowsu tekrar kurmak yüklemeyi kolaylaştırır. 3-Emu ile çözüm gayet iyi. 4- yumatu nun sayfasında, CI yazılımı satır başındaki 8500 cı üzerinden yükleniyor. 5-YU MA TU yazılım konusunda ve teknik destek konusunda çok iyi. Dandik diyenlere duyurulur. Selamlar.
    Düzenleyen alusta : 26-01-2004 at 13:10

4 sayfadan, 1. sayfa 1234 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı