Uydumarket Banner  

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 52 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: tf3400 cı yeni cihaz hakkında

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    New Icon5 tf3400 cı yeni cihaz hakkında



    Arkadaşlar yaklaşık bir ay oldu bu cihazı aldım bu cihaz hakkında intenette bilgiye rastlayamadım kasası 4000 prw kasası fakat içi 3000 miş gri bir kasası var bunun hakkında bilgisi olan varmı? 3000 Cıp ile Cıpro arasındaki fark nedir? 3400 hangisi oluyor şimdi. Birde henüz modül almadım bekliyorum çünkü çok yakın bir kaynaktan aldığım bilgi emular çıkmış şu anda bekletiyorlar ama yakın zamanda bizimde yüzümüz gülecekmiş.... :wc:
    Düzenleyen Kral : 27-02-2004 at 01:28

  2. #2
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Kral Topfield 3000CIpro ile TF3400 diye bahsettiğin cihaz aynı cihaz. Akıllının biri kopyaladı ( kimin olduğu bellidir ) 3400 diye piyasaya sürdü. Mainboardından tutta yazılımına kadar Topfield 3000CIpro.dur. Sadece kasa farkı var değişen birşey yok. Fakat orginal herzaman orginaldir. Diğer aklına takılan olayda CIP ve CIpro konusu. Şimdi bu iki modelden 3000CIpro olan pozisyonersizdir, 3000CIPpro ise kollu motor bağlamaya uygun ve cihazın arkasından motor beslemesi için çıkışları olan Pozisyonerli bir modeldir. Aklına takılanları yazarsın, cevaplamaya çalışırız.

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    Çok sağol baba beni aydınlattın ben bu cihazı ana bayiden aldım bu işlerle uğraşan biri değilim açıkcası yeni merak sarmaya başladım. zannetmiyorum kopya olsun yeni model diye verdi bana eğer ters bir durum var ise geri vereyim? :angryprv:

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    595
    Üye No
    888

    yeni model olduğu doğru, güzel cihaz. Güle güle kullan.

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Bence yeni cihaz değil, Kötüdürde demiyorum. Herşeyi kopya ( Software dahil ) Topfield 3000CIpro.dan artısı yok sadece kasa farkı var. Ben böyle bir cihaza yeni model diyemem. Farkı varsa yazın buraya bende atlamış olduğum konuyu öğrenmiş olurum. Sadece tek birşey diyorum sitesinde böyle bir model varmı? Yoksa benmi göremedim?

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    595
    Üye No
    888




    topfield in kendi sitesindeki bu iki modelde kopyamı? Onlarında sadece kasası farklı. seninde dediğin gibi kasa farklı, 3400 de kumandasızda menüleri kontrol edebiliyorsun :)
    Düzenleyen ConnEctor : 28-02-2004 at 00:38

  7. #7
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Selam sevgili Connector...:)

    Linkini verdiğin 2 Fta cihazdada board aynı kasa değişik, ek hiçbir özellik yok aynen 3000 ile 3400'de olduğu gibi, Yeni kasaya 2 düğme ilave edilmesi yeni bir model demek değil, baştan koymaları gereken düğmeleri (fonksiyonları) ilave etmişler sadece...

    Cihazda işlemcide değişiklik varmı, yazılımda değişiklik varmı v.s.

    Umarım kasadaki 2 düğme senin için yeni model anlamına gelmiyordur, Eskiden Tofaş arabaların farıyla (makyajlayıp) oynayıp yeni model diye yuttururlardı buda onun gibi...:D:



    Sevgiler...

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    Tamam arkadaşlar anlamadığım nokta değil bu herzaman yapılıyor mesele değil eski kasa broadway lerede yeni bir kasa yaptılar ama motor ve diğer iç aksam aynı idi bunda bir sorun yok ama içide acaba aynımı çünkü tr sitede yani goldmaster.com.tr da bu ürün var hatta 4000 in resmi çıkıyor. :sword:
    Düzenleyen Kral : 28-02-2004 at 01:25

  9. #9
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Motor olayı (pozisyoner) varsa, O zaman TF 3000 cippro diyelim...



    Sevgiler...

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    Şİmdi tekrar baktım yok değil ses cikişiymış onlar :)))

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    Hehheheee...Bende gırgırına yazmıştım zaten , Sevgili Kral elinde 3400 varsa info (bilgi'ye) ya bakıp yazılım versiyonunu filan yazabilirmisin, bak olay nasıl çıkacak ortaya...



    Sevgiler...

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    Sistem bilgisi : 201
    Yükleyici ver : A3.01
    Cihaz ver : v4.3.96
    uygulama ver: TO-JCI 3.58.32
    Son günc.tar : dec.29.2003

  13. #13
    New Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    27
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3616

    arkadaşlar cippro nun en son patch li yazılımı hangi tarihli ve nasıl bulabilirim
    yardımcı olabilirseniz sevinirim

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

  15. #15
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    maracaibo Yazmadın ne olduğunu anlayabildinmi? cihaz infosunu gönderdim yukarıda:)))

  16. #16
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    Evet baba aynısı hehehe olan bide yeni çıktı diyor satarken bana ama gerçi ben zaten 3000 almaya gitmiştim bizim bir tanıdık uydu işi yapan arkadaş aldırdı 3000i. Yeni versiyon öyle yani sonuçta güzel cihaz olsun abi bendeki şahinde doğan görünümlü:) Bak şahin deme böyle pısıyor:)))))))

  17. #17
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Yaş
    58
    Mesajlar
    3,302
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    7

    New Icon7

    Hehheheee...Doğan görünümlü şahin almışsın ama önemli değil cihaz gerçekten iyi birde TR distribütörü böyle canı sıkıldığında tüketiciyi yanıltma amaçlı yeni model diye sahtekarlık yapmasa :devilprv: , Neyse hayırlı olsun cihazın (şahinin ) güle güle kullan...:headphone



    Sevgiler...

  18. #18
    Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    184
    Üye No
    4660

    Sağol enazından hangi yazılım bize uyar onu öğrenmiş olduk bu sayede ama alırken bana 3000 artık böyle oldu dedi satan kişi hatırlar gibiyim tabiii hevesli olduğum için fazla ilgilenmedim hemen alıverdim satarız bir yenisi daha çıkarsa çok isteyen var bende görüpte bu cihazı biraz kullanayımda...

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    390
    Üye No
    1334

    Maracaibo; yeni model ne anlam ifade eder çok iyi anlatmışsın yazılarında eline ve bilgine sağlık. Ben ne demek istediğimi anlatamamıştım.
    Kral son olarak cihazını güle güle ve sağlıkla kullan. Temeli TF-3000CIpro.dur. İyi tercih yapmışsın.

  20. #20
    Member
    Giriş Tarihi
    15-02-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    120
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    2814

    desenize doğan görünümlü şahinden bir tane de ben almışım:(
    aldığım matrix modül konusunda da birza hayal kırıklığım var
    biz canımız sıkıldığı zaman maç seyrederiz dedik konulu konusuz:)
    oda o işe yaramıyormuş
    ancak hispasattakileri çözüyormuş
    yanlış mıyım yanlışsam düzeltin
    ayrıca hotbirdden au da olmuyor yine yanlışsam yine düzeltin...

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı