Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 15 mesajdan 1 ile 15 arası

Konu: next 8000 yazılım yüklemede sorun???

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    51 Niğde
    Mesajlar
    906
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    84

    next 8000 den anlayan yokmu yardım???



    arkadaslar bana acil yardım lagzım next yeni yazılımını yuklerken flashı sildi datayı yazarken 0331 kaldı ve kilitlendi ne yapmam lagzım

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    5,483
    Üye No
    12

    Cihazı fişten çekip tekrar yüklemeyi deneyin, yüklenmezse geçmiş olsun flaşın değişmesi lazım

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    büyük ihtimalle voltaj düşmesi yaşamışın yazılım yüklerken ve cihaz kilitlenmesi neticesinde yazılım yarıda kalmış.nextteknige yani yüksel elektroteknige gönder onlar düzeltir.
    Düzenleyen seydiyucel : 26-02-2004 at 14:51

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    48
    Mesajlar
    173
    Üye No
    572

    show arkadşim tekrardan yazilimi at duzelecektir cunku cihaz flash' korumaya almiştir
    ayni oloy benimde başima geldi tekrardan yazilimi attim duzeldi

    saygi ve sevgilerimle

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    327
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    1266

    show sansını bır dene ınsallah bısı olmamısştır iyi şanslar ben yazılım atarken tum cıhazları kapatıyorum voltaj dusmesın dıye fazla paranoyık ama olsun:)
    Düzenleyen cofcof : 26-02-2004 at 21:40

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    16-02-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Mesajlar
    230
    Üye No
    2964

    Post next 8000 hata yardım

    selam next 8000 cihaza kanal bilgileri yukledikten sonra cihaz açmadı on paneldeki açılış çizgileri devamlı gelip diyor makina açmıyor stbayda 00.00 yazıyor açınça makina açılmıyor lütfen yardım

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    usta sen en ıyısı pc ve diğer cihazların sağlamlığını devamı için bir güç kaynağı edin bu sorunlardan uzak ol.

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Kanal bilgilerini nereden yükledin? Yazılım hangi versiyon?

  9. #9
    Average Member
    Giriş Tarihi
    12-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    269
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    2540

    bende de aynı durum oluyordu ama yukarıdaki arkadasların dedigi gibi yeniden dene

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    16-02-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Mesajlar
    230
    Üye No
    2964

    cihazdan cihaza yazılım yeni yazılım hatalı makınanın yazılımı kasım yazılımı

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Büyük ihtimalle farklı versiyondan kaynaklandı. Çalışmayan cihazı fisden çek. Sonra yazılımı tekrar yükle. Kanallarıda taratarak bul. Kolay gelsin..........

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    48
    Mesajlar
    173
    Üye No
    572

    erkan64 arkadaşim cihazina bilgisayardan yeniden yazilim yukle reset at ve cihazinin caliştiğini göreceksin

    saygi ve sevgilerimle

  13. #13
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    03-02-2004
    Mesajlar
    48
    Üye No
    1558

    arkadaşlar güç kanakları çok ucuzladı bu işler için elde bulundurmakta fayda var hem bilgisayarınız açısındanda iyi olur

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    16-02-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Mesajlar
    230
    Üye No
    2964

    tavsiyelerinizi hepsini yerine getirdim fakat makina bilgisayarla haberleşmiyor yazılım yuklemsi olmuyor makina açmıyor sadece ışıkları hareket ediyor hiç bir yuklemeyi kabul edmiyor

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    51 Niğde
    Mesajlar
    906
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    84

    arkadasım dun bende bu sorunla karsılastım ama kafayı yemeden 8.10 defa denememde ilk yazılıma done bildim sende oyle yap fazla telasa kapılma bu konular cok ince konular allah yardımcın olsun
    bu konuda dun kendimi paraladım sagolsun arkadaslar kimi flash gitti dediler kim bu cihazı tanımıyoruz dediler yinede sagolsunlar yardım etmeye calıstılar ama nafile birde bu cihaz benim degil hatıra gonule iş
    allahtan eski yazılıma dondude cihazı sahibine verdim
    sende kendi cabanla ugras derim
    sendede flashı siliyor ve bekliyor degilmi dataya gecince bekliyor?
    ve cihazı kapatıp acınca ışıklar inip inip kalkıyor degilmi

    BENCE CİHAZI KAPAT FİŞİ CEK ARKADAKİ ANAHTAR ACIK OLSUN SONRA DİREK FİŞİ CERYANA TAKMANLA BİRLİKTE BİLGİSAYARA OK DE SORUNUN HALLOLUR
    saygılarımla kolay gelsin


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı