Uydumarket Banner  

27 sayfadan, 1. sayfa 1234567891011 ... SonSon
Gösterilen Mesajlar: 539 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Next2000CI pluslara 603a yazılım yüklemesi ve sorular

  1. #1
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    Post Next2000CI pluslara 603a yazılım yüklemesi ve sorular



    slm

    Next2000CI pluslara yükleyebileceğiniz yazılımı buradan alabilirsiniz..

    yazılım bölümünden
    veya
    Ana chip 5518 olanlar yeni parti cihazlar cihaz versiyonunda INF yazanlar için




    Cihaz versiyonu FME olanlar için;



    Cihaz versiyonu FMB olanlar için;




    Bu dosyaları cihazınıza uygun yazılımı seçerken unutmuş olabilirsiniz diye tekrar hatırlatıyorum..
    Cihaz menüsüne girin.Cihaz bilgisine bakın orda yazılım versiyonuna bakın yazılım versiyonu no sunda FM DEN sonraki harf E ise (FME) A GRUBU B ise (FMB) B GRUBU, versiyonda (INF) ise INF yazılımları seçip yükleyebilirsiniz..


    Yazılımı anlatılan şekilde yükleyeceksiniz..Yalnız cihazınızda 501 nolu yazılım yoksa ilk önce onu yükleyin sonrada bunu yükleyin..

    603 yazılımı yükledikten sonra reset(fabrika ayarlarına dönmenize) atmanıza gerek yok demişti doktor ama siz genede reset(fabrika ayarlarına dönmenizde) atmanızda fayda var..

    Fabrika ayarlarına döndürmediyseniz emu sistemi açıktır..sizin birşey yapmanıza gerek yok..Sadece şifreleri değişenleri/olmayanları aşağıdaki anlatıldığı gibi elle gireceksiniz o kadar..

    Fabrika ayarlarına döndürseyniz emu sistemi kapalıdır..
    EMU yu açmak/kapatmak için cihaz menusundan cihaz bilgisine gireceksiniz.Kumandadan kırmızı tuşa basıp
    1 2 3 4 ü tuşlayacaksınız..


    Emuya yeni *** girme ve değiştirme işlemleri içinse
    cihaz menüsündan cihaz bilgisinin üstündeki CI SISTEMI ne gireceksiniz..sonra gelen pencereden hangi paketin şifresi değiştiyse o paketin şifrelendiği Viacses, nagra, i****o/betacrypt, secayı seçin..sonra gelen pencereden değiştirmek istediğiniz paketi bulun onu seçin..sonra kumandadan kırmızı tuşlayın değişen keyleri girin..*** girerken Rakamları direkt yazıyorsunuz harfleride yeşil tuşla yazın..tüm *** satırını girdikten sonra kırmızıya basın kaydeder..exitle çıkın bir önceki menuye orda sizin ilave ettiğiniz ve eski yazılı keyi görürsünüz..eski yazılı *** üzerine gelin sarı tuşa bastığınızda eski yaılı *** satırı silinir..aynı şekilde tüm keyleri bu şekilde güncelleyeceksiniz..dikkat etmeniz gereken burda *** ilave edince diğer eski keyi mutlaka silin..


    sevgiler

    örnek :
    Originally Posted by mach1
    menu okay
    cı sistemi okay
    nagravision okay
    0x7001 polsat okay
    0x00 kırmızı
    keyi gir kırmızı ile kaydet
    0x01 kırmızı keyi gir kaydet çık
    Düzenleyen misfortune : 24-01-2004 at 10:15

  2. #2
    New Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    58 Sivas
    Yaş
    51
    Mesajlar
    16
    Üye No
    99

    ye 2000 ci de *** sorunu

    603a yazılımı yülenmiş Next ye 2000 ci lerde keyleri silmeden üzerinde değişiklik yapınız. Yoksa bazı kanallar (Örneğin Polsat) açılmıyor ve ****** yazılımı yeniden yüklemeyle de ilk haline gelmiyor en son değişiklikle kalıyor. Bu sorunun nasıl çözüleceği hakkında da henüz bir bilgi yok. Ama ne olusa olsun bu yazılım buna değer. :bravo:

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    14 Bolu
    Mesajlar
    6,285
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    77

    Buna benzer bir konu ile karşılaştım. Polsatların keylerini doğru girdiğim halde bir türlü açamadım. Başka next marka recevırlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.Konuyu araştırıyorum. Bir bilgi bulabilirsem sizinle paylaşırım.

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    14 Bolu
    Mesajlar
    6,285
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    77

    Sayın hocamız yazmış. İzniyle buraya aynen kopyalıyorum.
    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mach1
    menu okay
    cı sistemi okay
    nagravision okay
    0x7001 polsat okay
    0x00 kırmızı
    keyi gir kırmızı ile kaydet
    0x01 kırmızı keyi gir kaydet çık
    sen her seferinde ekle ekle dediysen 3-4 tane 00 ve 01 *** olmuştur o yüzden açmaz
    eskileri sil ve herzaman ekle değil kırmızı ile yap eskisi üzerinde hala bu ****** aktif
    saat 00.25 değişmedi

  5. #5
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Bende sorunsuz çalışıyor polsatlar 7500 emuda sorun yok 01 *** hala aktif

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    185
    Üye No
    1006

    yanlış yer olabililr burası ama bu polsatlar ***** tadındamı? eğer öyleyse hangi saatlerde bu yayınlar izleniyür. sevgiler ve saygılarımla.........

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-12-2003
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    3,465
    Üye No
    78

    ben ***** yerını goremedım..ama varmı ızleyenler bekı bılıyodur..playboy var sadece oda erotık

  8. #8
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    ***** yok soft playboy dizi var genelde hard değil filmlerde

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    185
    Üye No
    1006

    eyvallah......

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    alemsin mogomdan mumya yı nerden buldun:) ?

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    pardon sorumu sormayı unuttum 2000 cı yazılımının nextteknikte ınf olanın ıkıtane lınk var bu yazılımlar farklı mı?

  12. #12
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192



    burda 2000 için 3 tane yazılım var üstteki yeni 5518 chipli INF ile başlayan 104 a dosyası
    Diğer alttaki 2 tanesi eski 5512 chipli fmb fme ler için.603 yazanlar
    Sen cihaza yazımı atmadan evvel Menu-cihaz bilgisine gireceksin ve Yazılım versiyonu satırına bakıp ona göre cihazın hangisi onu anlayacaksın INF FMB FME diye 3 farklı grup var anlayacağın ondan sonra yazılımı seninkine uygun olanı indireceksin.
    Düzenleyen mach1 : 28-01-2004 at 22:57

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    usta
    nextteknikte 104 ayrı bide a diye link var ıkısı farklımı?(aynımı)

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    ikiside aynı...

  15. #15
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    41 Kocaeli
    Mesajlar
    393
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    249

    next 5000 - 5500 cıhazlarada yenı emu yazılım cıkacakmıs dıye soylenıyor.Acaba dogrumu

  16. #16
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Yukarda verdiğim linkte sadece 104a görüyorum ben emulu yazılım başka yokki ..

    suko şu an için öyle birşey olay yok..

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    mach1

    usta adresinde plus yazılım bolumunde
    2000 cı 104a da ıkı lınk var 104 ve a diye onu sormuştum

  18. #18
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    2 tane yer 2 tane tıklanacak satır yok orda sadece bu var benim gördüğün benmi yanlış görüyorum senmi?

  19. #19
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    :)

    usta 104 ayrı a ayrı bende anlamadım ama


    !not : usta pc nın basından ayrılmıyormusun !!!

    saygılar

  20. #20
    New Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    24 Erzincan
    Mesajlar
    15
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    140

    mach1 hocam
    5512 ile 5518 chipset arasında ne gibi bir fark var yoksa aynımı hızda bir fonksiyonu varmı

27 sayfadan, 1. sayfa 1234567891011 ... SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı