Uydumarket Banner  

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 50 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Uydudan Güncelleme

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    31-01-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Mesajlar
    55
    Üye No
    1394

    Uydudan Güncelleme



    Merhaba,
    ye5500ci receiverlerin sistem güncelleme menusundeki auto seceneği ile yeni yazılım bulamadığıma gore yeni yazılım olmadığından emin olabilir miyim? Yoksa tp mi girmeliyim? Dahası bu özellik uretici tarafından aktif olarak kullanılıyor mu ve nasıl işliyor? Teşekkurler...

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    808
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    86

    Next 5000 CI ya hotbird ten güncelleme nasıl yapılır

    Bilen arkadaşım hangi uydudan yapıldığını ve nasıl yapıldığını yazarsa memnun olurum..Selamlar..

  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    45
    Mesajlar
    418
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    1276

    mutlaka cagın birisi hortbirtte olacak menü sistem güncelleme gir gerisini kendin halledersin

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Mesajlar
    808
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    86

    herhangi bir kanalın üzerinde olmayacak mı ?

    Yani Hotbird ve sky kanalı gibi, yani hotbirdün üzerinde herhangi bir kanalda olmayacakmı ?

  5. #5
    Adviser
    Giriş Tarihi
    10-03-2004
    Mekan
    70 Karaman
    Yaş
    49
    Mesajlar
    2,361
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    6469

    hayır olmasına gerek yok güncelleme üzerinden otomatik veye manuel seçeneğine gel kırmızı tuşa bas varsa yazılım güncellersin ama yoktur.

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    18-03-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    6,126
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    7625

    ben yapmıstım aletın kullanım kılavuzunda cok kolayca acıklamıslar oku cok basıt ama yenı yazılım yoktur 15 gun once yoktu

  7. #7
    Awaiting Email
    Giriş Tarihi
    07-05-2004
    Mesajlar
    29
    Üye No
    13361

    New Icon7

    Merhaba iyi akşamlar benim NEXT YE5000CI,2x90cm çanak,universal lnb birde matrix 1.071 modulden oluşan bir uydu sistemim var arada bir yeni kanal arıyorum ama bazen önce izlemiş olduğum yayınlar çıkmıyor;uydu listesinde izleyemediğim kanalların TP numaraları görünüyor ama görüntü çıkmıyor seviye ve kalite göstergesi kırmızı oluyor meselabirkaç örnek veryim DCTV,QATAR,IRAQ SAUDÄ°,DICOVERY,TEAVEL,CIVILLATION gibi kanalların TP numaraları TP listesinde olmasına rağmen otomatik aramada bahsettiğim tp ler bulmadan geçiyoryaklaŞIK 750 kanal olması lazım iken şimdi 335 adet kanal çıkıyor (ŞİFERLÄ° ŞİFRESÄ°Z), neden olabilir ilginize teşekkürler
    Düzenleyen MATRIX-1071 : 15-05-2004 at 22:47

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Yayın sinyal kalitesi hava koşullarıyla bire bir alakalıdır. Eğer yayın bir gelip bir gidiyorsa ve uydudan gelen diğer kanallarda yayın varsa muhtemelen o TP den gelen sinyal kalitesi düşüktür. Çanak ve lnb ayarları daha hassas yapılarak bir miktar iyileşme sağlanabilir. Kolay gelsin........

  9. #9
    Awaiting Email
    Giriş Tarihi
    07-05-2004
    Mesajlar
    29
    Üye No
    13361

    denem amacı ile menüden tüm kanalları silip bendeki listede olanTP leri manuel olarak girip kaydedersem yine aynısı olurmu bu olay birkaç gün önce başıma geldi o zaman hava koşullarında bir anormallik yoktu

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    23-03-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    40
    Mesajlar
    190
    Üye No
    8161

    selam next 5000 cı emulu receivera otomatik posat dosyası yükleniyormu.yükleniyorsa nerden bulabilirim

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    30-04-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    12401

    Şu An Yok Ama Olusa Depoda Bulabİlİrsİn

  12. #12
    Member
    Giriş Tarihi
    27-08-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    52
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    24819

    5000'de Yazılım güncelleme engelli olabilir mi ?

    Merhabalar, geçen hafta YE 5000 CI buradaki yazılım güncelleme sayfalarını okudum, PC'ye kablo ile bağladım download'a bastığım zaman receiver'dan cevap bekleniyor yazısı geliyor ve o şekilde kalıyor, acaba fabrikadan yazılım güncelleme yapılmaması için bir şey yapılmış olabilir mi ?

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    25,021
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    775

    Hayır, öyle bir şey olmaz... :)
    ve topiklerini okuyun. Takılırsanız yine o bölümlerde sorun. Kolay gelsin...
    Düzenleyen foreigner : 03-05-2005 at 13:53

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    08-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    257
    Üye No
    26744

    next 5000 cı bilgi

    selam arkadaslar oncelikle uydu olayında acemiyim. next 5000 cı kullanma kılavuzunda hotbird uydusundan yazılım guncellenebilecegi yazıyor bu guncelleme yapıldıgında emu silinirmi ayrıca yazılım guncelleme yapılınca ne tur degisiklikler olur bana bu konuda yardımcı olurmusunuz simdiden tesekkur ederim

  15. #15
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Hotbirdden güncelleme şu an aktif değil bildiğim kadarı ile...

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    06-07-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    800
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    19130

    Hotbirt uydusundan yazılımı değil kanal listesini güncelleyebilirsin ve cihazı yeni aldıysan yeni kanal muhtemelen yüklüdür arama yapmana gerek yok ama istersen güncelle ve emu olyın silinmez...

  17. #17
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2004
    Mekan
    71 Kırıkkale
    Mesajlar
    633
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    25778

    yeni sürüm ise arkadaşımın dedigi gibi yazılıma gerek yok otomatik aramadan network aramayı on yapıp tarattırırsan eksik kanalın varsa onlarda yüklenir saygılar

  18. #18
    Average Member
    Giriş Tarihi
    08-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    257
    Üye No
    26744

    yardımlarınız icin tesekkur ederim

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    08-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    257
    Üye No
    26744

    next 5000 cı ve www.nextteknik.com

    ben nextin sitesine girdigimde next 5000 ilgili bölüme giremiyorum daha dogrusu 5000 ile ilgili bir sayfa yok sadece resim var bununla ilgili bilgisi olan varmı ayrıca uydudan güncelleme açıldımı acaba

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    1,854
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    439

    buraya bak arkadaşım geniş bilgi burda.........

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı