Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 15 mesajdan 1 ile 15 arası

Konu: next 8000 acemi kullanıcı:)))

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    44
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3038

    New Icon4 next 8000 acemi kullanıcı:)))



    8000 de hotbird den standart arama ıle 347 tv kanalı buldum...
    aynı yazlımlı 8000 ıle arkadas 600 cıvarı tv kanalı buldugunu soyluyor..
    benım uydu seviyesi 72 lerde onunki 60 larda...
    bu konuda yardımcı olabılecek varsa pesınen tskl..

    bu arada makıneyı resetleme durumunda yazılım guncelemem gerekecek mı...

    hotbırd u ızledıgım mkn de 42 derece turksat uydu yayınını bı turlu yakalayamıyorum...90 lık canak ıle..
    hotbırd u ızleyebıldıgıme gore turksatı ızleyememe problemı 8000 le alakalı degıl olabılır mı????

    saygılar/

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    06-12-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    3,826
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    18

    Turksat seyretmeniz gerekir diseq ayarlarınızı kontrol edin.Cihazı resetlediğinizde tüm bilgileriniz size ait olanlar gidecek ve yazılımda yeni gelen tp ler olmayacaktır az kanal bulacaksınız. Arkadaşım 600 civarı kanal izliyor demilşsiniz onunda çanağı 90 lık mı sizinkinden büyük çanak daha fazla kanal alacaktır. Bir frekansları kontrol edin onda olup sizde olmayanlar vardır elle girmeniz gerekir..

  3. #3
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,191
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    dan turksat ve hotbird frekansları bakarak cihazda eksik tpleri elle gir ve uyduları tarat çanağının alabileceği yayınları alırsın..

  4. #4
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    44
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3038

    butun ekıpmanlar aynı.....sadece tv kanal sayısı farklı:(((

    resetleme ıle benım ekledıgım bılgıler sılınıyor,
    cıhazın mevcut versıyonu zarar gormuyor(kasım 2003)
    dogru mu anlamısım??

    (manuel olarak gırecegım degerlerı ve nereye gırecegımi
    acıklayıcı bır msg yazarsanız sevınırım....
    tesekkur edıyorum...(8000)

  5. #5
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    44
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3038

    next 8000 de hotbırd ıcın manuel frekans degerlerını nereye nasıl gırecegımı acıklayıcı msg gonderirseniz sevinirim...sifreli+şifresiz benimle aynı ekipmana sahip başka bir 8000 600 alırken ben 347 yı gecemedim..şimdiden peşin tşkl...

    saygılar

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    cihazdan -cihaza
    arkadaşının cihazından senin cihaza yazılım yuklemeyi dene. böylelikle düzelme olabilir

    2500 umu yazılımını yukledim ama içinde bir tane *** yok bende cihazdan cihaza yukleyerek sorunu halletim

  7. #7
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    44
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3038

    8000 de manuel frekans degerlerını nereye nasıl gırebılırım....
    tşkl.

  8. #8
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,191
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Menu
    Uydu ayarları
    uydu tp ayarı içine gir orda istediğin uyduyu seç ve tpleri elle girip renk tuşları ile kaydet

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    cihazdan cihaza yazılım yükletin

  10. #10
    Average Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    46
    Mesajlar
    290
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    270

    birde kanal arama seçeneklerinden tarama tipi tam seçili olmalı çünkü yanılmıyorsam izlenebilen(public ve fta) kanal sayısı senin yazdığın civarlarda....
    Düzenleyen diALOg : 20-02-2004 at 21:53

  11. #11
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    44
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3038

    cok tesekkur edıyorum

    kolay gelsın sizlere....

  12. #12
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    44
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3038

    canak kurulumu hakkında bılgısı olan varsa bir konuda yardımı rıca edıyorum....

    3 tane canak ver catıda..
    bu 3 canagın kablolarını 2m kablolar ıle catıda swıcte bırlestırıp
    eve 8000 e tek kablo ıle ınmem dogru mu
    (bende 3 kablo catıdan eve ınıyor...evde swıcle bırlesıp recever e tek kablo gırıyor)

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    arkadaşım eve kadar üç kablonun inmesinin bir anlamı yok çatıda yamur ve kardan korunacak bir yerde swicle bagla ve ordan chazına indir

  14. #14
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    44
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3038

    tşk (acemilik kolay degıl)
    yardımlar ıcın tesekkurler..

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    rica ederim kolay gelsin
    saygılarımla


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı