Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 25 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: 2500 e 501 sonra 603 olmadi

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    New Icon13 2500 e 501 sonra 603 olmadi



    arkadslar,2500 e 603 yuklemistim ancak paketler cikmamisti sonra 501 i tekrar yukleyip 603 u yine yukledim ancak bu seferde olmadi.2500 603 yuklu cihaz bulmam gerekiyormus ancak imkansiz.Baska onerisi olan var mi?Doktor yardim edebilir mi??

  2. #2
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    sen kıbrısta olan arkadaşmısın..ci sistemi kapalı değil demi onu kontrol ettinmi?
    menu/ cihaz bilgisine gir / kumandadan kırmızı tuş gelen şifreye 1 2 3 4 tuşla dığın anda menu ya açılmıştı ya kapanmıştır..

  3. #3
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    başka çaren yok. :)

    aynı sorun yazdım ama cevap alamadım. cihazdan cihaza deneyeceksin.
    selamlar

  4. #4
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    birde şunu deneyelim doush bende eskiden aldığım cas dosyası var onu aşağı ekliyorum..yeniile yükle bakalım..
    nasıl yükleyeceğine gelince aynı yazılım atar gibi dtslink40a yı aç cihazla bağlantıyı sağla comport ayarları vs yap..şimşek işaretine bas cihazla bağlantı yaptığını gör menuden open cas *** i seç dosyayı aç upload CAS *** yap...kontrol et bakalım bu sefer çıkması lazım..ci sistemi kaaplıysa yukardaki gibi açmayı unutma..
    benim cihaz fme ydi yükle sonuca bakalım...

    Not : benimki aşağıda atagemants taki eğer onu dtslinkte açamazsan
    mach1 hocanınkini dene oda
    Düzenleyen misfortune : 20-02-2004 at 18:08

  5. #5
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Cas ilede olmazsa cı için girip üşenmeden elle girmeye çalışacaksın bütün paketleri sende via seca i****o nagra diye yazıyormu onların içimi boş yoksa cı içine girince hiçbirşeymi çıkmıyor?

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    16-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    51
    Mesajlar
    69
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    2918

    I have download it and extracted it but I couldn't open the CASKey file with DTSLink programme??? it says "Unknown format file".
    Regards

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    mach1
    hocam cı sistemin şifre diye bişe yok boşşş

    selamlar

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    sevgili misfortune ve mach1, cas dosyasini aldim biraz sonra yukleyecegim.Sevgili misfortune bende seca nagra falan var, ancak icleri bos.Yani CI sistemi aciliyor,seca,nagra falan orda ama paketler yok.Yarina son durumu size iletecegim.Selamlar..

  9. #9
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi digilight
    mach1
    hocam cı sistemin şifre diye bişe yok boşşş

    selamlar
    en doğrusu cihazdan cihaza aktarmak ama başka cihaza ulaşamayınca yukardakini yolu denemekte fayda var..mesala ben mach1in cas dosyasını aldım benim bilgisayarda açılmadı..kendiminki açılıyor o açılmıyor bakalım doush ta nasıl olacak sanırım editörle aktarmadan kaynaklanıyor...belki benimkide onda açılmayacak mach1 inki açılacak...

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    sevgili misfortune ve mach, Dtslink programi open cas keye girip verdiginiz cas keyleri acmak istedigimde,invalid file format diyor.Bunu nasil duzeltecegiz?

  11. #11
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    tamam bu yolla kesin olmaz neden dersen bende mach1 inkini açayım dedim açılmadı kendiminki açılıyor onunki açılmıyor..editörle kendi casından başka cas atılamıyor galiba... o zaman sana tek yol kalıyor çevrenden 2500 bulup cihazdan cihaza aktarma yapacaksın..

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    verdiginiz cas ****** de sorun var heralde.Ikiside ayni hatayi veriyor.Bi yardim..

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    419 programini buldum. Simdi once 419 u sonra 501 i sonrada 603u atarsam duzelir mi?

  14. #14
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    cihazdan cihaz kesin çözüm oluyor çünkü bir arkadaş yapmış..

    senin dediğine gelince dene...ama gene olmayabilir..
    hatta deneyeceksen ci sistemlerinide 419 da 10.04 10.05 501 dede 10.07 yaparak gel bakalım...işin doğrusu umudum yok..

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    su an 419 u bitirdim 501 yukleniyor.Hepsini bitirince sizleri yine bilgilendiririm.Saygilar..

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    yapdim ancak olmadi ne yazik ki.Sorun su ki, 419 yazilimini ve 501 yazilimini yukledikten sonra yazilim 419 yada 501 gozukuyor ama CI degismiyor 10.07 kaliyor.419 yazilimini yuklerken CI versiyonunu da ayni anda degistirmiyormuyuz yoksa onun icin ayri islem mi gerekiyor?

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    19-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,161
    Üye No
    3396

    yani 501 yazilimi ki nextteknikten aldim(ci olarak 10.05) attigimda, cihaz bilgisine girdigimde yazilim versiyonu olarak 501 ancak CI olarak 10.07 gozukuyor.demekki ayri ayri CI larida atmam gerekiyor.10.04 10.05 CI lari elinde olan var mi?saygilar..

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    14 Bolu
    Mesajlar
    6,285
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    77

    Nextteknik sitesinde cı 10.05 olması lazım.

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Yaş
    53
    Mesajlar
    703
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    1947

  20. #20
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-12-2003
    Mekan
    14 Bolu
    Mesajlar
    6,285
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    77

    Cı versiyonunu nasıl güncellenir yazısında
    eylul CI VERSION 10.05 BURDAN YÜKLEYİN
    EKİM CI VERSİON 10.07 BURDA

    Burdan yükleyin dediği 10.05 fakat yine sanırım derdine derman olamayacak.

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı