Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 20 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Fenrir 5.2

  1. #1
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    1,537
    Üye No
    111

    Fenrir 5.2



    arkadaslarsu fenrir"i kullanmayıbilen varmı.......
    i****o,seca,viaccess, bunları nasıl AU yapacagız ben denim bi turlu
    olmadı degisen sifreleri bulamıyorum..........
    :crashs: :crashs:

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    arkadaşım aktif yazısı açık olacak ve outomatic uptape seçeneklerindeki şifreleme metotlarıda seçili olacak ama progdvb içerisine soft cam *** atmasan çalışmaz

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    aşşagıdaki linkten alabilirsin


  4. #4
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    57
    Mesajlar
    2,311
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    79

    Fenrir kullanması diye bir şey yok.
    Diğer Plug'in ler gibi Prog DVB klasörüne içine kopyalanıyor.
    Güncel Softcam dosyasını da aynı şekilde koy.
    AU zaman zaman sorun oluyor.

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    @seca[2] arkadaşımızın belirttigi gibi programı çalıştırıma diye birşey söz konusu degil fenrir.exe dosyasını çalıştır ve progdvb klasorunun içini seç ve ileri de açılımı bittikten sonra aynı dosyaya yani progdvb'nin içine softcam *** dosyasını at çalışır

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    15-02-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    119
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    2788

    fenrirde nagralar için nagrakey.txt dosyasını alman lazım bu dosyayı google da arat download et fenriririn içindeki nagranrın içine at artık polsat ları auto update yloyla izlersin bunu bulana kadar üç ayım gitti hadi iyisin yine

  7. #7
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Fenrir hispesatı auto yapamıyordu bi ara snitch bence polsat ve hispesat auto için daha ideal..

  8. #8
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Via au lar için kanala ait özel ppua ve mk lazım secalar içinde aynı şekilde ppua lar lazım bunlarda nette verilmez pek genelde her paketi için..

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    bütün Plug'in leri bir arada kullanmanın bir zararı varmı mach1 üstat.ben kullanıyorum.mesela yavaşlama veya biri çalışırken diyerinin çalışmaması gibi ben kullanıyorum gayet güzel çalışıyor

  10. #10
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    03-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    57
    Mesajlar
    2,311
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    79

    Randımanlı iyi bir sonuç almak için Pluginler çıkartılmıştır.
    Faydası var zararı yok!!

  11. #11
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Bende sorun olmuyordu fenrir snitch yanksee faust vs vardı ..Normalde *** bulma auto özelliğini hepsi aynı anda aktif olmazsa sorun olmaz..

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    1,537
    Üye No
    111

    mach1 hocam
    su "mk" lar ile ppua ları nasıl bula biliriz bende sadece 2 paketinki buldum digerleri bulamadım hocam bu konuda bana yardımcı olursan cok sevinirim...neden bunlar boyle saklanıyor sır gibi anlamıs degilim...aslında ben bu programcıları anlamıs degilim ya ....
    illa bizi arattıracaklar....:))

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    bugünlerde sncih auto yapıyormu?

  14. #14
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Viasat ve srg lerin nette var ama ****5 ve diğer bazı viaccess lerin yok verilmez bunlar public olarak ..Neden verilmez görüldüğü an şirket bu mk ları öldürür bir işe yaramazda ondan...

    snitch bende polsat ve caboyu yapmıyor sadece d+ u yapıyor 2-3 gündür attacklardan sonra bozuldu sanırım....

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    1,090
    Üye No
    886

    snich 3,0x versiyonu ve yeni sof cam *** il şu an polsat auto yapıyor

    selamlar

  16. #16
    Average Member
    Giriş Tarihi
    18-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    50
    Mesajlar
    389
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    3232

    slm mach 1 humax 5400 3.2 patch var c+ france cözmüyor lütfen yardimci olun
    bir de sorum var humaxtan bilgisayara film leri kayit yapabilirmiyim
    saygilar almanmanyadan

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-02-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Mesajlar
    1,156
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3833

    abiler
    polsatları ss2 ile çözemiyorum
    fenrir veya snich
    hangisini nasıl kullanmalıyım

  18. #18
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    21-02-2004
    Mesajlar
    4
    Üye No
    3791

    bana softcam konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim softcam programını nereden nasıl temin edeceğim biliyormusun

  19. #19
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mesajlar
    915
    Üye No
    1787

    md yanksee ve snich... Ben snic.. kullanıyom

    softcamkey mach1 dosyasından bulabılırsın. Dosya
    Düzenleyen spectra : 06-03-2004 at 04:11

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    76
    Mesajlar
    718
    Üye No
    430

    Cevap

    Snitch v3+Yangse+Softcamkey
    Problemsiz kombinasyon,Snich nagraları AU ediyor diğerleri için Softcamkey i
    sık,sık güncelleyiniz.
    saygılar,
    gunx :)


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı