Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 24 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: yumatu 8600 cı emuda sorun var.

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    09 Aydın
    Mesajlar
    81
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1283

    New Icon8 yumatu 8600 cı emuda sorun var.



    arkadaşlar 8600 cı modele emu yazılım attım,yazılım yüklendi ama ab sat ve multiler dahil hiç bir paketi çözmüyor.
    acaba aktif hale getirmek için ne yapmak gerekiyor?

  2. #2
    Co-Administrator
    Giriş Tarihi
    14-12-2003
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    64
    Mesajlar
    8,657
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    21

    sanıyorum keyleri değişti bilgine yeni keyleri girmek gerekir.......

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    644
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    326

    Selam, yazılımı tekrar yükle. Uine olmaz ise forumda anlatılan şekilde keyleri güncelle, Selamlar.

  4. #4
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    yeni *** girmelisin bu olay tek sende değil bütün makinlarda herhalde emudan haber aldılar

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    Altansat usta keyleri değiştirdim yumatu da olmuyor.Ama nextte 2000 plusta oluyor.Kafayı yiyecem müşteriler kapıda bekliyor ne diyecem onlara

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    46
    Mesajlar
    585
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    366

    arkadaşlar keyleri yeniden girdik fabrika ayarı yaptık yazılımı tekarar attık yinede olmuyor arada bir de cihaz şifresiz kanalları bile göstermiyor ve kitliyor bu emudan kaynaklanan bir sorun olabilir sizce ne yapılmalı aynı sorunlar sizdede varmı

  7. #7
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    68 Aksaray
    Mesajlar
    5,155
    Üye No
    14

    hayır ben yülüyorum sorun yok keyleri girince save yaptıkdan sonra
    makinayı fişden çıkar tak yapınca bende geliyor

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    altansat usta bende de gelmiyor.İllaki fişi takıp çıkarmak lazım mı.Yani öyle mi, yapmalı.
    oceral arkadasın problemleri aynen bende de var.

  9. #9
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    evet arkadaslar 8600 cı emu olayında çok kötü.Next 2000 plus multileri absatı çözüyor.Yumatu aynı keyleri girmeme rağmen çözmüyor (keyleri yeni).4 saattir uğrasıyorum yok.Yeni yazılım attım gene yok.Yapmam gereken baska bişey mi var.Yada işin püf noktası mı var bilmiyorum.Ustalar yardım ederse sevinirim..

    SAYGILARIMLA...

  10. #10
    Co-Administrator
    Giriş Tarihi
    14-12-2003
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    64
    Mesajlar
    8,657
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    21

    ecm veya pcm değiştirmişler bazı cihazlarda sorun ondan kaynaklanıyor kyoto9910 9900 sorun yok çalışıyor bilginize.......

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    Ya arkadaslar bende olmamasının sebebi yeni keyleri girmememden kaynaklanıyordu.Çok özr valla çok acamiyim ha.Yeni keylerini girdim absat ve tps nin ve cihazı fişten çıkardım taktım oldu.
    Gerçekten formu çok meşgul ettim doğrusu..


    SAYGILARIMLA....

  12. #12
    New Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mesajlar
    25
    Üye No
    2991

    ARKADAŞLAR 19.02.2004 İTİBARİYLE absat ve tps nin yeni keylerini nereden bulabilirim. yardımcı olursanız sevineceğim

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    var.Tps ye yeni *** gelmiş....

    SAYGILARIMLA...

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    22 Edirne
    Yaş
    60
    Mesajlar
    2,038
    Üye No
    1048

    Selam arkadaşlar Yumatu değişen ****** için yeni yazılım hazırlatıyor yeni yazılım gelene kadar keyleri elle gireceğiz başka çare yok.
    Saygılar.

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    hep böyle mi yapacaklar.Editörle halletmek için yeni program yapsalarya....

    SAYGILARIMLA...

  16. #16
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    46
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3054

    New Icon17 yumatu 8600 ci EMU

    arkadaslar selam ılkkez yazmama ragmen uzun suredır ızlıyorum sızlerı...

    8600 ci emu versıyonunu caktım.. bazı sifreleri çözdu halıyle...bu ıslerın kompedanı horoz kardes sanırım dıger arkadaslarda var gercı))

    şimdi yıne RS232 den hangı ara yuz programıyla HYPER olmuo sorunlu

    şifrele dosyalarını aktarabılırız adım adım anlatırmısınız..bı cok kısıde ogrensın olayı...

    yanı hangı arayuz? bın yada hex uzantılı dosyalarımı atacaz
    YOKSA sadece ellemı gırcez..
    saygılar..
    bılgı paylasıldıkcca ılac olurr

  17. #17
    New Member
    Giriş Tarihi
    17-02-2004
    Mesajlar
    25
    Üye No
    2991

    arkadaşlar ben değişen ****** için yeni yazılım istemiyorum ki. yumatu lar için **** 5 için nasıl *** varsa çıktıysa absat için de varsa onların keylerini istiyorum. bilgi verirseniz sevinirim

  18. #18
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    632
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1240

    Kemal bey : burda var.En altta zip dosyasını çek indir.

  19. #19
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,050
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    226

    arkadaşlar
    keylerin şimdilik elle girilmesi gerekiyor.
    şu an bilgisayardan editor vs. ile olmuyor.
    belki bunun için bir şey yapılabilir.

  20. #20
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    644
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    326

    Arkadaşlar görüyorsunuz ki bilgi paylaşıldıkça kısa sürede sonuç alındı. Görünen o ki; yeni yazılım çıkana kadar *** girdikten sonra cihazın fişi çıkartılacak. ne kadar kolay... Selamlar.

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı