Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 14 mesajdan 1 ile 14 arası

Konu: Baftec ler için yeni test yazılımları çıktı

  1. #1
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Baftec ler için yeni test yazılımları çıktı




  2. #2
    New Member
    Giriş Tarihi
    05-02-2004
    Mekan
    27 Gaziantep
    Mesajlar
    15
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1768

    Siz denediniz mi? Ben yükleyemedim de. Sürekli Upgrade Fail Hatası veriyor. Normal 1-1 ... 9-9 düz bağlı rs-232 kablo ile deniyorum. Nerde yanlış yapıyorum acaba?

    BAFTEC CSA 9009

  3. #3
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192


    9009 a yazılım atarken
    COM PORT KABLO BAĞLI OLSUN
    CIHAZI AÇIN
    GTRomII STB Updater Ver3.0 I BAŞLATIN
    STB MODEL E CSA 9009 CI X Dragon YAZIN
    BIN FİLE TIKLAYIN YAZILIMI SEÇİN
    FILE TYPE FLASH ROM FILE TIKLI OLSUN
    DOWNLOAD A BASIN BİTENE KADAR BEKLEYİN

  4. #4
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Keyleri alma ve yollama programı yeni

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    52
    Mesajlar
    388
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1964

    Baftec CSA 2003 CI PLUS cihazımı nasıl emulu yapacağım.baftec.comdan 2003ci
    yazılımını attım ama. ebeveyn kilidindeki second menusu bitürlü çıkmıyo
    Bu cihaza 8008 yazılımınımı atmam gerekiyo.
    Gerçi onu da denedim ama o yazılımı atamadım flash update fail veriyo.
    NEREDE hata yapıyorum. selamlar

  6. #6
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Diğer forumda böyle demiş yetkili arkadaş
    baftec csa 9009 dragon modelın softverını at
    atıktan sonra evebeyn kılıdıne gır
    secoond pın uzerıne gel 0000 yaz

    *** defult uzerıne gelıp ok

  7. #7
    Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    40
    Mesajlar
    109
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    699

    ben yazılım attım hispasat D+ Tv Cabo ve Polsat ı otomatik çözüyor bilgnize
    csa 9009 CI X Dragon
    STB MODEL : ***:global
    (küçük harf)

  8. #8
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Bende stb yerine CSA 9009 CI X Dragon bunu girince atılıyor 9009 da ***:global i kabul etmedi

  9. #9
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    10-02-2004
    Mesajlar
    3
    Üye No
    2311

    Arkadaşlar gerçekten 2003 cı plus da 2.pin girişi yapamıyorum lütfen yardım

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    40
    Mesajlar
    109
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    699

    1 - [1].0.exe
    2 -
    1. dosyayı aç STB MODEL kısmına ***:global yaz. 2. dosyayı bin file kısmına yaz. STB nin fişini tak ve download etmesini bekle. download bittikten sonra makina kapanıp açılacak. fişi çek ve power düğmesine basarak makinanın fişini tak. açıldığında türkçeyi seç ve kanal yükle. kanal yükledikten sonra ebeveyn kilidi kısmı aktif olacak gir ve second pin kısmına 0000 girdikten sonra emu kısmına girmiş olacaksın. kolay gelsin.

  11. #11
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    10-02-2004
    Mesajlar
    3
    Üye No
    2311

    denedim ve başarılı oldum teşekkürler

  12. #12
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,196
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Hipsesat auto bu akşam çöktü.....

  13. #13
    Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    17 Çanakkale
    Yaş
    40
    Mesajlar
    109
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    699

    tv cabo keyleri elle girince açılıyor. Digital+ keyleri girince açılmıyor. bilginize d+ da bir sistem değişikliği olmuş olabilir mi.
    matrix modülde ikiside çalışıyor.

  14. #14
    New Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2004
    Mesajlar
    24
    Üye No
    5400

    tekilalar acmıyor bilgi veriniz


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı