Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 23 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: echostarlar

  1. #1
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    echostarlar



    tüm echostar modelleri bu adresde




    yazılım almak için şifre istiyor eger lazım olursa pm atın

  2. #2
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-03-2004
    Mesajlar
    39
    Üye No
    8068

    yazılım almak için şifre isteniyor. yardım!!!!!!!!

  3. #3
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Hangi cihaz için istiyorsunuz,elbette oraya cihazınızı kayıt etmeden dosya alamazsınız.


    Saygılar

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    13-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    104
    Üye No
    2591

    echostarlarla ilgili türkçe bilgi veren site varmı ?

  5. #5
    Forum Administrator
    Giriş Tarihi
    15-05-2002
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    17,512
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1

    Ben denk gelmedim...

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,347
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4148

    merhaba
    elimde echostar DSB-1100 VIACCESS var sanirim bunun yazlim cokmus durumda yada flash yanmistir ne yazikki bu cihazin tamiri icin hollandaya gitmesi gerekiyor ama ben sansimi deneyeyim dedim belki gondermeme gerek kalmaz dusuncesi ile fakat bu cihazlarada yazilim konusunda hic deneyimim yok ve yazilim yukleme programinida bulamadim yukarida vermis oldugunuz link e baktim fakat yine bulamadim..
    bu konuda ne yapmam gerekiyor bilemiyorum yardimci olabilecek birileri olursa sevinecegim...

    ariza:echostar DSB-1100 VIACCESS tv ekranina hic bir sekilde goruntu gelmiyor ve power tusuna basinca cihazin uzerindeki gosterge soldan saga dogru(saat yonunde) surekli olarak donuyor...
    Düzenleyen ganidagli : 03-08-2004 at 01:52

  7. #7
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    dsb1100 v yazılımı burada
    yüklemek için loaderde var

    kablo:
    2-3
    3-2
    4-6
    5-5
    6-4
    7-8
    8-7 şeklinde olmalıdır

    cihaz kapalı iken loaderi ac com1 baunt rate :115200 downloaddan/ browse /dosyayı sec ac de uyarı gelir tıkla cihazı ac yükleme bitinceye kadar bir şeye dokunma
    Düzenleyen dundar19 : 16-01-2006 at 01:11

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    cihazın önündeki dönen gösterge hayra alemet sayılır yeni yazılımı atınca düzelir bence

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,347
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4148

    tesekkurler hocam deneyecegim kaybedecek bir seyim yok cihaz gitmis zaten ve cihazda benim degil dogrusu musterim yeni bir cihaz aldi benden bunuda gotur olursa duzelt dedi..saygilar

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,347
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4148

    denedim fakat bir netice alamadim daha dogrusu yukleme baslamadi dediginiz tralimatlari aynen uyguladim ve su hatai veriyor "power the IRD standby and then on."
    evet bu hatayi veriyor ama ben rs 232 den olabilir mi diye dusunuyorum fakat kullandigim rs232 diger cihazlarada ve infinty USB de sorunsuz calisiyor saygilar...

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    53
    Mesajlar
    5,617
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    8

    o yazi hata degil baslama ekranidir (cihazi kapatip tekrar acin yaziyor) . o yaziya ok deyip hemen cihazi fise takacaksin.

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,347
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4148

    tesekkurler hocam

  13. #13
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    1-echonav loaderi ac
    2-com1 -2 ayarını yap
    3- baud rate 115200 olsun
    4-download kısmına gel
    5- browse den dosyayı sec senin yazdıgın " Remember to power the IRD standby and then on." uyarısı gelir tamam de
    6- cihazı ac yazılım yüklenmeye başlar

    echostar cihazlarda rs232 kesinlikle

    2-3
    3-2
    4-6
    5-5
    6-4
    7-8
    8-7
    şeklinde olmalıdır

  14. #14
    Member
    Giriş Tarihi
    19-05-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    98
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    14290

    merhaba bende 8000 dc cihaz var bu cihazın 1 mb veya 2mb oldugunu nasıl anlarım ve2 mb yazılımı nasıl bulurum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.

  15. #15
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi elvan
    merhaba bende 8000 dc cihaz var bu cihazın 1 mb veya 2mb oldugunu nasıl anlarım ve2 mb yazılımı nasıl bulurum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.
    echostarın 8000 modelimi var ben niye duymadım alla alla:mad:

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,347
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4148

    hocam verdiginiz bilgiler icin tesekkurler fakat basarili olamiyorum ve artik bunun rs232 kablodan kaynakladigini dusunuyorum.cunku kullandigim kablo hazir satilan kablolardan kendim kablo hazirlama sansimda yok cunku bunlari parca olarak bulmak nerdeyse imkasiz sadece hazirlari var...ilgilendiginiz icin tesekkurler..saygilar

  17. #17
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    hazır kabloyu sök yazdıgım şekilde yeniden lehimle

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    24-02-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,347
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    4148

    thanks..

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-09-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    51
    Mesajlar
    319
    Üye No
    26487

    Echostar software (sifresiz)

    slm.arkadaslar

    sizlere bir link sunmak istiyorum Echostarlarin yazilimlarini sifresiz indirebilirsiniz .



    saygilar

  20. #20
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    16-11-2003
    Mekan
    19 Çorum
    Mesajlar
    6,148
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    15

    arkadaşım eline saglık sagol güzel bir adres bunu bizde biliyoruz ama sorun echostarın kendi resmi sitesinden alınan dosyalar her zaman günceldir ve güvenilirdir hatta cihazlara ait BETA yazılımlarda vardır sitesinde
    yazılımı kaynagından almak her zaman iyidir tabi mümkünse

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı