starsat SR-650CI SUPER cihazım var bu cihaza nasıl yazılım yüklerim bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim lütfen
sayın aaa2006mk benim elimde starsat650cısüper var yukarda verdigin yazılım dosyasının icimidir astra premire destekliyormu. destekleyen yazılım varmıdır varsa nerden bulabilirim cünki benimkinde alt taban yoktur zaten onun için acmıyor. beni bilgilendirirseniz sevinirim.tşk ederim
starsat SR-650CI SUPER cihazım var bu cihaza nasıl yazılım yüklerim bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim lütfen
önce düzgün çalışna ve com port cıkışı buluna bir pc'ye son yazılımı indir...daha sonra rs232 data kablosu lazım pc ile cihazı bağlamak için piyasada elektronikçilerden temin edebilir veya googleden aratıp şemasına ulaş kendinde yapabilirsin...cihaz ile pc'yi com1 den bağladıktan(cihaz stby konumunda olacak) sonra indirdiğin yazılımın içinde buluna exe'yi çift tıklayıp çalıştır yazılım yüklenmeye başlar yaklaşık 2 dk sürer cihaz kendi kendine kapanıp açılınca işlem tamamdır
arkadaşlar V369 yazılımı ile tps ler seyredilebiliniyonurmu acaba güncel softcam varsa nereden bulabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba
arkadaşlar bu yazılımı 605cı super e yükledim ama açan herhangi bir kanal yok yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bu 1 mb 650 cı ıyı ne yapcaz yenı yazılım yokmu
türkçe menüye dönmem için çiaza hangi ver. yüklemem gerek.şu an 378v.teş.:help1:
:help1:bu sitede yokmu biri bana yardım edecek.türkçe menülü bir yazılım istiyorum.arapçadan-farsçadan ben anlamıyorum.şu an v369.starsat550d.super kullanıyorum.
v351 gönderen olursa çok memnun olurum
slm arkadaşlar starsat 650 cı süper yeni yazılımı varmı
Salam Arkadaslar, Niye starsata yeni ID-DCW_ye cikmiyor, *** on Dimond TV, gormek istiyoruz, diger cihazlara c****, starsata yok...? Soyleye Bilirmisisniz..?
TESEKURLER...
bu reciverler artik demode oldu.artik bunlara yazilim cimiyor.yeni modellerer bakarsaniz daha iyi olur.
arkadaşlar bende starsat SR-X3200CU super makina var nasıl yazılım ata bilirim teşekürler
starsat x650cı 1mb olduğunu nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar benım dectron 95000+fta +usb marka cıhazım var bı yerden duydum starsat yalımları bu cıhazlara oluyormuş dogrumu dogruysa hagı yazılımı atmalıyım bana yazarsanız cok sevınırım şimdiden tşklr
Ya ArkadaŞlar Starsat Sr-x650 Plus Cİhazima Burdan Yazilim Attim.arama MenÜsÜ Lanet Olsun İngİlİzce Oldu.sİstem MenÜsÜnden Language Searc Kismina Gİrİyorum Dİlİnİ TÜrkÇe Yapayim Dİye Ama Allah Kahretsİn Sankİ İngİlİzceden BaŞka Dİl SeÇeneĞİ Yok.fabrİka Ayarlari İÇİn Reset Attim Yİne Ayni.ne Olursunuz Yardim Edİn.eskİ Halİne Nasil Getİrebİlİrİm.lÜtfen Acİllll.
tşkler
arkadaslar bende starsat sr-x5300 var,yani yazilimi yuklesem idamn ve itv acilir mi acaba ?
benim sorunum vertikal olan frekansları almıyor x650cı plus 24 mayıs yazılımı var neden olabilir