Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 14 mesajdan 1 ile 14 arası

Konu: hotbirddeki secaları next 8000 açamıyorum

  1. #1
    Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    33 İçel
    Yaş
    44
    Mesajlar
    224
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    453

    hotbirddeki secaları next 8000 açamıyorum



    1,5 aydır next 8000 kullanıyorum bu süre içinde hotbird deki seca şifreli kanalların hiç birini güncel keyleri emuya girmeme rağmen açamadım yardımcı olurmusunuz. :kalays:

  2. #2
    Average Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    49
    Mesajlar
    271
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    418

    aynı sorunu bende yaşıyorum.biri bana ve olympus77'ye yardım ederse sevinirim.teşekkürler.

  3. #3
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,022
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Kart kullansa idin olmazmıydı 21 kasımda master 2 de bazı paketlerin emu ile olmadığı daha evvel yazıldı bazı uydulardaki...

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    141
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    287

    seca

    Hocam bu seca'ları izleyebilmek için hangi kartı önerirsiniz? Next8000 var.

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    327
    Kan Grubu
    A Rh ( - )
    Üye No
    1266

    fun

  6. #6
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,022
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Fun 6in1dosyası yada ds9 dosyası silvercard ile

  7. #7
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2004
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    42
    Mesajlar
    8
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1082

    kardeş bu seca,lar iki,li sistem değilmiydi?

  8. #8
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,022
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Olan var olmayan var hala 3-4 paket var seca1 olan

  9. #9
    Average Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    52
    Mesajlar
    305
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3511

    Next 8000 de sadece kart girişide var. Bu fun kartını tekbaşına alıp taksak çözebilirmiyiz acaba. Yoksa illa MR modülünüde almak gereklimi ?

  10. #10
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,022
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Kart tak açar secalar için....

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    @muratavsar
    modül gerekmez zaten üzerinde xcam var.karta 6in1 yükle ve chip kısmı içeri ve aşşaga bakacak şekilde tak.ve şifreye son tabiki 6in1 kapsadıgı şifreli kanallar için

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    52
    Mesajlar
    305
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3511

    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

    Birde şöyle bir sorum olacaktı. Seca 1 sistemi ile ilgili kanalları king of sat sitesinden aratmak istedim. Fakat arama bölümünde encryption kısmında seca diye bir bölüm yok. Acaba burada seca olarak başka birşeymi aramam gerekli ???

  13. #13
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,022
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Mediaguard diye arat seca ile aynıdır...

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    20-02-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    52
    Mesajlar
    305
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    3511

    Sayın hocam;

    Mediaguard diye arattım. Fakat gelen kanalların hemen hemen hepsinde

    Mediaguard&Mediaguard 2 & TPScrypt & Viaccess & Viaccess 2 yazıyor.

    Sadece Mediaguard Amosda var.

    Yani Öğrendiğim kadarıyla Next 8000 ler için kumandadan *** girerek Viaccess ler zaten çözülüyordu. King of Satdaki listeye göre Mediaguard ve Viaccess zaten birarada. O zaman fun6in1 kartı next 8000 e takarak farklı olarak Amos harici ne seyredilebilir diye bir soru aklıma takıldı.


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı