Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 9 mesajdan 1 ile 9 arası

Konu: next8000 için bir yardım?

  1. #1
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    47
    Üye No
    2255

    next8000 için bir yardım?



    arkadaslar next8000 e matrix modulu taktığımda , hiç bir kanalı göstermemeye baslıyor (atv,kanakd....) ama modulu okuyor. yazılım olarak master 2 yuklu. neden göstermiyor yardım ederseniz sevinirim

    Bu soruma Mach1 hoca cevap verdi ama onun dediği yöntem olmadı(emu ve kartı iptal etmek ). Belki başka bir arkadaşında başına gelebilmiş olacağından forumun en çok okunan yerlerinden buraya yazma gereği hissettim .
    saygılar

  2. #2
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Hiçbirkanalı göstermiyorsa sen modulu takınca hiçbiryayını hiçbir uyududa açamıyormusun yoksa sadece bu saydığın kanallarmı bende aynı yazılım var mr1.055takılı hepsi açık bütün uydulardaki kanalların ilginç...

  3. #3
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    47
    Üye No
    2255

    Hocam matrix modul yokken tüm şifresiz ve emu ile çözülebilen kanallar çözülüyor. ama modulu taktığımda ise tüm kanallarda görüntüler gidiyor. next 8000 tüm özellikleri rahat çalışıyor hatta cı slotta matrix 1.55 olarak gözüküyor ve ayarlarına girilebiliyor. ama görüntü yok. modulu çıkartıyorum görüntü geliyor? Bende anlamadım. acaba bir daha master2 yazılımından sonra reset atmadım. atsammı?

  4. #4
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    47
    Üye No
    2255

    modulu takınca kanallarda değişrtirme yapabiliyorum ama görüntü yok. modulu çıkartınca görüntü geliyor

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    sendeki yazılım 21 kasım yazılımı yoksa 1 ara çıkan master2 ara yazılım olmasın onda test amaçlı olduğu için moduller kapatılmıştı..modullerle birlikte çalışmıyordu..

  6. #6
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Oda olabilir ama ftaları en azından açması lazım atv kanal d filan demiş ilginç...

  7. #7
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    o zaman en iyisi yazılımı tekrar atsın yazılımdan önce ve sonra resetleyip(fabrika ayarlarına dönüp) yazılımı tekrar atsın düzelmezse yapılacak birşey yok demektir..
    scart falan alakası olduğunu düşünmüyorum..slotla ilgili birşey olabilir...servisin yolu gözükür..

  8. #8
    Super Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    50
    Mesajlar
    27,100
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    192

    Reset at bencede

  9. #9
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    09-02-2004
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    47
    Üye No
    2255

    hocam saolasın modulu değiştirdim sorun düzeldi. çıkan sorunlu modulu 2500 e taktım normal çalışıyor valla bende anlamadım. misfortune ve mach1 yardımlarınız için teşekkür ederim


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı