Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 16 mesajdan 1 ile 16 arası

Konu: megastar ile ilgili

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    46
    Mesajlar
    585
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    366

    megastar ile ilgili



    arkadaşlar ustalar megastar için emu yazılımı varmı veya hangi yazlımlar hangi modellere uygundur aradım ama bulamadım
    tşk...

  2. #2
    New Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mesajlar
    26
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1260

    goldmaster in kendi sitesinden indirmeyi dene gerci ben denedim ama yukleyemedim.cihazin arkasindaki seri numarasini yazip giriyorsun ama ben basaramadim belki sen yaparsin ....mega star yazilimlari orada var...

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    595
    Üye No
    888

    goldmaster in kendi sitesindeki yazılımlar olmuyor, galiba onlar 1MB olanlar için.
    Cihazın H/W numarasına bakın, o numaraya göre uygun kaon emu yazılımını yükleyebilirsiniz, sorunsuz çalışır.

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    46
    Mesajlar
    585
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    366

    (Cihazın H/W numarasına bakın, o numaraya göre uygun kaon emu yazılımını yükleyebilirsin)

    yani numara derken ney acaba konuyu biraz daha açarmısınız
    tşk..

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    25-01-2004
    Mesajlar
    595
    Üye No
    888

    cihazın menüsünde sistem kurma da(dil ayarlarının olduğu kısmın en alt satırı), sistem bilgisi vardır. burada cihazın hard ware ve soft ware versiyonları vardır, (Örn:H/W:v12.01.A5 gibi). buradan kendi cihazının numarasına bakıp uygun kaon emu yazılımını yükleyebilirsin.
    Düzenleyen ConnEctor : 15-02-2004 at 00:33

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    39 Kırklareli
    Yaş
    46
    Mesajlar
    585
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    366

    bilgi için tekrar teşekkür ederim
    iyi çalışmalar

  7. #7
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    12,355
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4780

    pekı hocam megasatarlarda *** menusune nasıl gırebılıyoruz???
    bır turlu basaramadım...

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    12,355
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4780

    cevap verecekyokmu hocam???

  9. #9
    Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    60
    Mesajlar
    23,922
    Üye No
    149

    galiba herkes eyvallah diyip gitmiş......muahhahahah

  10. #10
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    12,355
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4780

    valla öyle oldu herhalde iki gundur cevap bekliyorum hala *** edit bolumune nası8l gırılecegını bır soyleyen cıkmadı ya..
    arkadslas megastar da *** edit bolumune nasıl gırıyoruz bırlen varmı acaba.??

  11. #11
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,551
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    170

    menü ardından 6382 bir dene.

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-02-2004
    Mekan
    10 Balıkesir
    Mesajlar
    12,355
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    4780

    denedım olmadı....herhalde bır bılen cıkar

  13. #13
    Member
    Giriş Tarihi
    18-02-2004
    Yaş
    56
    Mesajlar
    82
    Üye No
    3195

    mega star ms-120 fta yazlımını nereden bulabilirim acaba bana yardım

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,465
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    49917

    arkadaşım ms 120 fta ya goldmaster 11200 fta yazılıma atabilirsin.ikisi de aynı cihazlar.goldmaster 13200 fta. 11200 fta. 13200 fta. 15200 fta. ms120 fta.bu cihazlar ortak yazılım kullanır.

  15. #15
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-12-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1,465
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    49917

    menü 6382 yazarak *** sayfasına girilir.cihazı aç sonra kumandadan menü tuşuna bas sonra yine kumandadan rakamlarla 6382 yaz *** tablıosu karşına gelir.yeni *** yüklemek için guide tuşuna bas keyleri yaz okeyle menü tuşu ile geri dön

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    3,616
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    81011

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Eyvallah
    denedım olmadı....herhalde bır bılen cıkar
    Hocam aradan 1 yılı geçkin zaman geçmiş ama hala size bir cevap veren olmamış....umarım sorunuzun cevabını bulmuşsunuzdur...yoksa hala ???


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı