Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 11 mesajdan 1 ile 11 arası

Konu: next 2000 cı plus editor programi var mi?

  1. #1
    New Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mesajlar
    26
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1260

    New Icon16 next 2000 cı plus editor programi var mi?



    arkadaslar 2000 cı plus emu yazılımı yuklemek icin editor programini nerden alabilirim.elinde olan varsa bana yardim etsin pls .....

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    arkadaşım aktarım dosyasını aşşagıdeki linkten ala bilirsin ama daha önce yeni yazılım yüklemediysen ve bilgin fazla yoksa adresinden yazılımın nasıl yüklendigini neler yapman gerektigini okuyukta yüklemeni tavsiye edrim.

    yükleme programını downloand etmek için aşşagıdaki linki tıkla.eger açmazsa linki sag tıklayıp farklı kaydet de


    yükleme hakkında bilgi almak için

    adresini incele

  3. #3
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    aktarma dosyası DTSLink40 TURK ekledim ekte.onu kullanabilirsin..
    Düzenleyen foreigner : 03-03-2005 at 13:21

  4. #4
    New Member
    Giriş Tarihi
    30-01-2004
    Mesajlar
    26
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    1260

    ilginize tesekkurler arkadaslar yukldim...

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    60 Tokat
    Mesajlar
    1,009
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    522

    New Icon9

    sn misfortune anlaşılan yazılım atmak bayağı karışık hale döndü gibi sanırım yüksel elektronik flaş değiştirme işini hızlandıracak 1m 2m inf fmb fme derken hata payı artıyor hayırlısı valla kullanıcılara kolay gelsin derim saygılar :banana: :banana: :banana:

  6. #6
    Average Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    307
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    404

    Hocam next 2000 CI plus cihazımızda şöyle bir sorun var, cihaz kapatıldıktan sonra tekrar açınca tüm sistem sanki cihaz resetlenmiş gibi sıfırlanıyor.Cihazı tekrar ayarlıyoruz, normal çalışıyor.Bu arıza ara sıra oluyor, acaba neden?

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-03-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    577
    Üye No
    5972

    Bu sorun ne zamandan beri var ? Cihazı ilk aldığından beri mi yoksa yazılım güncelleştirdin ondan sonra mı ortaya çıktı?

  8. #8
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    her zaman söylediğimiz bir olay var tv ile cihaza elektiriği aynı fişten almayın bazne ters elketrik azalmalarında flaş korumaya geçip kendini resetleyebilir..

  9. #9
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    21-10-2003
    Mekan
    42 Konya
    Yaş
    50
    Mesajlar
    20,147
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    3

    [email protected]
    onun çözümüne uğraşıyorlar zaten yoksa plusların yazılımı şimdiye verilirdi..galiba her model için tek yazılım olacak..bakalım doktor yakında yazar..

  10. #10
    Average Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    55 Samsun
    Mesajlar
    307
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    404

    Yazılım güncelleştirdikten sonra oldu.

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-03-2004
    Yaş
    41
    Mesajlar
    577
    Üye No
    5972

    Acaba güncelleştirme için yanlış dosya mı kullandınız.Belki de güncelleştirme işlemi sırasında bilgisayarda meydana gelen bi problemden receiver da etkilenmiş olabilir.Malum win98 biraz problemlidir.Siz de win98 kullanıyorsanız.Benim aklıma bunlar geliyor.Şüphesiz bu konunun ustaları size geken açıklamaları yapacaklardır.


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı